ЦСКА - Олимпиакос 2:5, всички мнения за и след мача!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Re: Сега на къде ...

Мнениеот drakata » 22 юли 2010 22:37

paskaleevich написа:Сега... както се казва гледаме напред . / но невиждаме нищо.... /

на мен ми се струва че от 25 години гледате все назад
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

chorbalan2
Контакти:

Мнениеот chorbalan2 » 22 юли 2010 22:37

абе стига с тия тъпи теми ама идва 1 август и тогава няма да е контрола а пак ще има резултат голям и страшен всеки беше тъй уплашен,кой ли горе си игра с таблото,пребледнели генерали пожълтели адмирали на стадиона стана каша коя врата е наша

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 юли 2010 22:38

deepblue1963 написа:
KellyB написа:Ужассссссссссссссссс!!!! За Тошко Янчев загубата е дори много добра!!! Титанично е изкуфял!

Пенев номер 2:"Една добра загуба!"

Изобщо размърдахте ли си мозъците и вникнахте ли в думите на Тошко???
Имаше предвид,че по добре е да паднем сега(и да се осъзнаем),отколкото да паднем по късно!Ееей веднага без да мислите почвате да критикувате!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 22 юли 2010 22:39

Много шум за нищо , това е просто една контрола и няма място за подобни трагедии . Шампионатът ще е много по-различен ;)

Няма полза от злобеене в случая , това си е работа на ЦСКА и не виждам защо феновете на Левски се възползуват от случая , за да дразнят червените .

Аз също подкрепям Левски , но на първо място Черноморец де , но за мен подобни опити за провокация са жалки не на последно място - тъпи .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LUBOLSFC
Контакти:

Мнениеот LUBOLSFC » 22 юли 2010 22:39

Я обясни защо?!Ти какво разбираш под фен?Примерна ученичка,която пискливо подвиква ЦСКА или Левски,или човек,който,когато нещо не му харесва и е против каузата,против отбора му не си мълчи,а действа и говори.[/quote]

а защо не говорихте и да се сърдите защо незаконно ви оставиха в А група?
"Има една страна България,и в тази страна България има един отбор Левски.В този отбор съм се родил,в този отбор ще умра!" Г.АСПАРУХОВ-ГУНДИ

http://vbox7.com/play:0f41a68e

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

ЦСКА - Олимпиакос 2:5, мнения

Мнениеот danko_sot » 22 юли 2010 22:39

Не гледах мача, но такова унижение надали ЦСКА е изпитвал в 66-годишната си история. Може би като изключим онова 0:7 с Литекс. Нещо става! Пак! Отново... в ЦСКА. Бойкот на играчите срещу треньора, бойкот за пари, черно тото. Не знам какво е, но нещо има. Този отбор е новак в Кипър, НОВАК. Идва от тамошната Б група. Казаха, че това е първият им мач в подготовката, т.е. ЦСКА трябва да е много по-напред и физически и тактически и като обиграност. Другият вариант е, че тези момчета от ЦСКА са тотални некадърници. Но всички знаем, че не е така и колкото и да са слаби новите попълнения, Руи Мигел и т.н. просто е немислимо ЦСКА да падне така на Армията на своето представяне. Гледах репортаж на мача. Ми ние нямаме един читав вратар. Кво ше правим не знам. Но ни трябва нов вратар. Защитата е трагична, щом е допуснала 5 гола. Всички говорят, че ЦСКА има крещяща нужда от нападател, ами вижте защитата. този Акуаро се скъсаха да го хвалят, но ЦСКА пак пуска 5 гола срещу някакви анонимници. Павел Виданов си е бек и дори и като бек често прави грешки. Справка- втория мач с Динамо Москва миналата година там. За малко да ни провали. Трябва нещо да се направи, но не знам какво. Не искам да си мисля, че Дочев е един посредствен треньор от третия ешелон на Германия.Някои от футболистите, в които се целим също са от тази дивизия. Дочев трябва да се стегне, Костадинов също. Трябва твърда ръка, трябва да вдигнат отбора. Иначе ще сменят Дочев, ЦСКА ще даде пак много пари за неустойка и ще се въртим отново в нашия омагьосан кръг, в който се въртим от много години. Пената ще дойде, после някой друг, ама оправия няма. Дано се оправим! Все още вярвам на Дочев и на Титан
Последна промяна от danko_sot на 22 юли 2010 22:43, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 22 юли 2010 22:40

k_oleto написа:абе айде бе = на къде ? Това е контрола. Стига с тъпите теми

Е темата е точно за това ... да не правим трагедии от една контрола , а да се вземем в ръце публика+отбор и да се вдигаме !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 22 юли 2010 22:41

paceto написа:
Roger_Federer написа:Ти не ми казвай какво да казвам

И къде съм пък ти казвал какво да казваш :lol:
Момче ти съвсем се оплете :)

Добре,извинявам се,че се впускам някакви дребни заяжданияс теб,ама съм ядосан още,ще държи до утре.Я по-добре да се лог аутвам и да се отправям към леглото,че като гледам там ще се намери нещо,което да ме поуспокои :lol: ;) Май много приказвам,айде със здраве!

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Re: ЦСКА - Олимпиакос (Никозия)

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 22 юли 2010 22:41

Linkin_Park написа:
Roger_Federer написа:
Evailo написа:Колеги цесекари,
за да не се чудите ще ви напомня,че в Практикер продават много хубави триони.
В упътването
им пише че са от закалена стомана и са много удачни за РЯЗАНЕ НА ГРЕДИ.
УСПЕХ В НАЧИНАНИЕТО!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Много ли си оригинален бе говедар нещастен

По кротко да няма шамари! 1-ви наближава!

Така е трябва да сте по-кротки теленца затрити, щото ви чака много бой и на терена и извън него (особенно извън него), ще си го изкараме на вас споко, радвайте се на 1 от малкото ни загуби в КОНТРОЛИ, вие незнам дали 1 победа направихте във ваще контроли, само падахте а гонзьо вадеше отбора на полувремето за да не стане трагичен резултата за ВАС смешници ПРОСТИ
Последна промяна от napred_trizvezdni_1948 на 22 юли 2010 22:42, променено общо 1 път.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Върни се в “ЦСКА”