Armagedon написа:1962 написа:Забелязвам че във форума най активни в псуването и дразненето са господа които не са пуснали нито една тема ЛЕВСКИ ФЕН -78 мнения 0 теми bigbonusprise -186-0 OBI4AM LEVSKI -274 -0 djonik 77-0 ELIT 88-1 Deliba6 538-0 Armagedon 187-0 Koi4i 198-0 И ДРУГИ . НЕ мисля че тези господа с ниско чело могат да дават мнение коя тема е интересна и коя не.[/quot
Г-н 1962, това че пускаш тема, не означава, че не си прошляк!!! Погледни си само темите пуснати от теб - те са или комплексарски или с цел провокация и заяждане!!! А да не говорим за езика, който използваш в повечето случаи!!! Псуваш като каруцар и обиждаш до откат!!! Я, кажи за какво беше баннат и се подвизаваше с ника Евробоец?! И колко смислени неща си написал и колко мнения без обиди си изразил?! Е, когато ти започнеш да се държиш нормално, може да ти се отговори със същото!!! Но не ми се прави на девица в момента, защото много добре знаеш какво представляваш всъщност!!! Аз съм ти го казал много отдавна - трябва да се лекуваш!!! Айде със здраве!!!
....................................................................................................
БЕЗ КОМЕНТАР
от Armagedon на 13 Яну 2009 12:56
Поредното комплексирано прасе - станаха вече цяла свинеферма!!!!! Кога ли ще спрат с грухтенето?! Така като гледам, само те са изявяват с тъпите си теми във форума!!! Коя от коя по-комплексарска!!! Време е да раздадем награда за най-депресирано прасе!!!!