ЦСКА-КОМ-Миньор 5-1.Честита победа,макар и лека контрола.
САМО ЦСКА!!!
ЦСКА - КОМ-Миньор
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: ЦСКА - КОМ-Миньор
mertezaker написа:Baroveca_Sofia на 18 Юли 2010 19:04
аз отидох в 18;15 и не ме пуснаха...тва е гавра казвам вижалката ни държавица върви към...да не казвам. Как няма да ме допусне до мача бе хора...отивам и не ме пуска,баси и живота,баси и държавата
а кой не те е пуснал?
е кой...некъф дърт пенсионер долу... баси :@
E,нали си баровец-не можа ли да му пуснеш някоя кинта?Baroveca_Sofia написа:mertezaker написа:Baroveca_Sofia на 18 Юли 2010 19:04
аз отидох в 18;15 и не ме пуснаха...тва е гавра казвам вижалката ни държавица върви към...да не казвам. Как няма да ме допусне до мача бе хора...отивам и не ме пуска,баси и живота,баси и държавата
а кой не те е пуснал?
е кой...некъф дърт пенсионер долу... баси :@

-
- Контакти:
Fridtjof Nansen написа:Baroveca_Sofia написа:аз отидох в 18;15 и не ме пуснаха...тва е гавра казвам вижалката ни държавица върви към...да не казвам. Как няма да ме допусне до мача бе хора...отивам и не ме пуска,баси и живота,баси и държавата
Ами ако си бил пиян като г*з или дрогиран, кой да те пусне, бе баце!?![]()
![]()
ти луд ли си е мен...с колата бях там,карам човек инвалид и тоя няма да ме пусне,е бати и живота и сичко

- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
дано контузията на моя любимец Митко Илиев не е хич сериозна че ще ми е адски гадно за него
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Нали Котев ти беше любимец?emi_loko_plovdiv_usa написа:дано контузията на моя любимец Митко Илиев не е хич сериозна че ще ми е адски гадно за него

Абе всичко добре ама Томи Костадинов и Кристиян Велинов бива да останат в първия отбор, а няма да стане.....
Преди време бях казал, че Благой Пасков и Томи Костадинов имат място при мъжете, да попиват и да трупат опит покрай батковците, но само Любо даде малко шанс на Благой а Томи Костадинов пък изобщо не бе играл за първия тим май....
Вярно е, трябва да се развиват и да играят, но защо да не играят при нас още този сезон в по-малко напечените мачове...Нали това е пътят, нали така излезнаха всички "златни" играчи на червените....

Така и няма да им дойде акъла на нашите собственици, които и да са те през годините....
Пената им показа пътя още преди 20 години, а така и никой след него ( с изключение отчасти на Любо) не му стиска да налага поне по 2-3 юноши в първия отбор....Тия опрадвания за тактическа неграмотност не ми изглеждат много обосновани...
Затова играчи като Румен Трифонов, Адриан Олегов или Орлин Старокин отиват другаде, а после се налага да даваме пари за да си ги връщаме, както стана с Румбата...Сбъркана работа....
Въпреки всичко : САМО ЦСКА и с феновете напред към 32-та шампионска титла

Преди време бях казал, че Благой Пасков и Томи Костадинов имат място при мъжете, да попиват и да трупат опит покрай батковците, но само Любо даде малко шанс на Благой а Томи Костадинов пък изобщо не бе играл за първия тим май....
Вярно е, трябва да се развиват и да играят, но защо да не играят при нас още този сезон в по-малко напечените мачове...Нали това е пътят, нали така излезнаха всички "златни" играчи на червените....

Така и няма да им дойде акъла на нашите собственици, които и да са те през годините....

Пената им показа пътя още преди 20 години, а така и никой след него ( с изключение отчасти на Любо) не му стиска да налага поне по 2-3 юноши в първия отбор....Тия опрадвания за тактическа неграмотност не ми изглеждат много обосновани...

Затова играчи като Румен Трифонов, Адриан Олегов или Орлин Старокин отиват другаде, а после се налага да даваме пари за да си ги връщаме, както стана с Румбата...Сбъркана работа....

Въпреки всичко : САМО ЦСКА и с феновете напред към 32-та шампионска титла

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!