Виктор Мороз Отказах на Енерги, Левски и Литекс
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Виктор Мороз Отказах на Енерги, Левски и Литекс
София. Каква е приликата и разликата между Фелипе да Коща и Виктор Мороз? Двамата изиграха на добро ниво няколко мача за ЦСКА през есента. И искаха да напуснат клуба заради забавени пари. Ето разликата - Мороз се врече във вярност на ЦСКА, а Да Коща избяга в Левски. "Имах оферта от Енерги (Котбус) - призна пред "Труд" латвийският халф. - От България мениджърите ми са имали контакт с Левски и Литекс. Знам, че имаше предложение и от Китай. Но аз предпочитам да остана в ЦСКА. Този отбор ме доведе в България. Амбициите ми са като на всеки фен - да станем шампиони и да вдигнем купата."
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Re: Виктор Мороз Отказах на Енерги, Левски и Литекс
Уважение, уважение и само уважение!
Към кого уважение бе.Към тоя дето не му е плащал 3 месеца ли.Смешник.А да те видим тебе ако не взимаш заплата 3 месеца кого ще уважаваш. 

awe kav e toq sme6nik moroz 4e nemoga dase setq van ot cska i tva e
moliva написа:Към кого уважение бе.Към тоя дето не му е плащал 3 месеца ли.Смешник.А да те видим тебе ако не взимаш заплата 3 месеца кого ще уважаваш.
Към един футболист, който остава верен на клуба и в тежък период!
Сега пък тежък период.Нали идваше "светлото" бъдеще бе?
Смешници.Остава,защото иначе няма да си вземе парите.
Смешници.Остава,защото иначе няма да си вземе парите.
Кой беше този Мороз?! Като се замисля, нищо не ми е направило впечатление от играта му!!! Поредната муха без глава, която играе на границата на грубото!!! Абсолютно посредствен футболист!!! А, като му четеш интервюто ще кажеш, че е Кака - откъде ли го не искат?!

Armagedon написа:Кой беше този Мороз?! Като се замисля, нищо не ми е направило впечатление от играта му!!! Поредната муха без глава, която играе на границата на грубото!!! Абсолютно посредствен футболист!!! А, като му четеш интервюто ще кажеш, че е Кака - откъде ли го не искат?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ММММММММММММММММММУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ какво си се размучал по чуждите форуми? Марш в обора.
Последна промяна от 1962 на 21 яну 2009 13:49, променено общо 1 път.
-Остава защото не е ГОВЕДО РОГАТО У ГАЗО ***** , ей за тва остава в най-великия клуб в БЪЛГАРИЯ ЦСКА ....яжте лайна говеда яжте мамави гладна !!!
paradoxbg написа:-Остава защото не е ГОВЕДО РОГАТО У ГАЗО ***** , ей за тва остава в най-великия клуб в БЪЛГАРИЯ ЦСКА ....яжте ***** говеда яжте мамави гладна !!!
По-спокойно с нервите.Ти май си нямаш друга работа освен да стоиш пред компа.Поеми си въздух и излез по гаджета-ала бала.И ходи по мачовете да викаш не само от форума дамучиш

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.