Официалната разбивка: Какво дебне ЦСКА :?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Официалната разбивка: Какво дебне ЦСКА :?
Несериозно да се притесняваме от въпросните отбори, който и да ни се падне, не мсиля, че ще имаме някакъв проблем. 

Много ще се радвам ако играем с македоците. Хем непретенциозен съперник, хем хубаво гостуване на близко място. Като знам обаче, какъв е късмета на ЦСКА най-вероятно ще ни се паднат двата по-добри-Бней Яхуда или Вентспилс. Те също не би трябвало да ни плашат, затова напред армейци Европа ви очаква!!!
Най-трудния съперник от тези за мен е Зестафони Грузия, следвани от евреите. Останалите ще ги победите сравнително лесно. Вентспилс тази година са много зле, а и латвийските отбори като цяло се представят лошо в ЕКТ досега през сезона.
- Roger_Federer
- Контакти:
Грузинците не ги искам,но каквото и да си говорим,не би трябвало да имаме проблеми с някой от тези отбори.ЦСКА е доказан евробоец и ако имаме абмиции да влезем в групите на ЛЕ,то съперници от подобен раг не би трябвало да ни притесняват.Иначе ми се иска да играем с Тетекс-харесвам македонците.
-
- Контакти:
Братята армейци от Дукла Прага,как са се изложили с тия грузинци
Дайте ги на нас-ще ги смачкаме!! Най гадни са хърватите-ако продължат разбира се.Другите ще ги сцепим

Не ви пожелавам Сибалиа... имат невероятно стабилни нападатели като Пргомет.
soilwork написа:Братята армейци от Дукла Прага,
Имаш предвид Банска Бистица от Словакия, но то с толкова некадърни журналисти е така. Не може да се разбере кой отбор откъде е и как се казва, ако не си твърде навътре в нещата
Споделям мнението, че на този етап не би трябвало да имаме особен проблем с някой от отборите и е нормално да очакваме 2 победи....
Но аз лично не искам да ни се падат грузинците Зестафони, имат приличен отбор за този етап на турнира и смятам че може сериозно да ни затруднят, ако ги подценим не дай си боже....
Другите да заповядат!
Но аз лично не искам да ни се падат грузинците Зестафони, имат приличен отбор за този етап на турнира и смятам че може сериозно да ни затруднят, ако ги подценим не дай си боже....

Другите да заповядат!

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Да,грешката е моя-чак сега обърнах внимание че това е Дукла от Словакияdrvasko98 написа:soilwork написа:Братята армейци от Дукла Прага,
Имаш предвид Банска Бистица от Словакия, но то с толкова некадърни журналисти е така. Не може да се разбере кой отбор откъде е и как се казва, ако не си твърде навътре в нещата