Идеален вариант за нов стадион на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: Идеален вариант за нов стадион на ЦСКА

Мнениеот loko1 » 13 юли 2010 13:40

вижте последния представен проект си е за мол, предишните не бяха, ясно е че трябва да има търговски части ама не те да са водещите. Стадион може и да се построи около Младост, но МОЛ в Борисовата ще е доходно начинание. Въобще не се заяждам за съм да си направите нов стадион, но не и мол в Борисовата, тежката техника и строгия контрол в България ще разкатаят парка.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 13 юли 2010 14:17

Така предложената идея е чудесна ако ще се изгражда игрище за .... бадминтон или тенис. Абсурд е на сегашния терен да се изгради игрище и трибуни за 40 000 хил. души...

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 13 юли 2010 14:25

тук нещата опират до интереси.това место е апетитно за мн хора с пари.някой си мисли 4е наистина може да премести стадиона на най големият ни и оби4ан отбор.а друг си мисли 4е може да използва сащия този отбор за да вземе това место... :shock:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Oreh
Контакти:

Мнениеот Oreh » 13 юли 2010 14:26

Страхотно, невероятно, кога почваме строежа? :lol:
PFC Litex, се опитва да защити тезата си от една друга тема, ама неуспешно! След като ни показа снимки, вече всички сме съгласни, че може да се построи стадион в стадиона! Въпроса е обаче, дали може да се построи стадион във ВСЕКИ стадион? Виж снимки на стария стадион в Лайпциг, 100 000, по-голям от националния... Армията е твърде малка за да се построи модерно съоръжение в нея! Нещо като на Литекс може, с по-малък капацитет, лека конструкция и... ГРОЗНО! Ако ще е така, предпочитам да играем на националния!
А държавата рано или късно ще трябва да строи стадион! Дано да го доживеем!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 юли 2010 15:26

tprodanov на 13 Юли 2010 12:46

И в ония форум ти отговорих - и тук ти казвам - проблема е влизането на тежка техника в парка, не толкова строежа, не и дърветата. Действащата уредба няма да позволи влизането в алеите на парка на камиони и кранове. Проекта няма никакво значение.

Ти защитаваш тезата,че ние не трябва да имаме стадион в Борисовата градина.Няма проблеми.Не ни дават разрешение и там остава тая руина.Обясни ми тогава какво ще има на това място и как ще бъдат извозени отпадъците от съществуващия там стадион,защото не ми обяснявай,че някой ще държи тая съборетина там!По твоята логика излиза,че строежа на нов стадион ще застраши екологията на парка,но извозването на боклуците от стария,няма!Браво,дерзай!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 15:53

Не си ме разбрал. Не защитавам тезата, а обяснявам правната точка на ситуацията. За да се промени нещо, първо трябва да се почне от смяна на статута на някакви части от парка, временно.
Не съм измислял аз нормативната уредба, нито съм главен архитект, за да съм виновен ;)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 юли 2010 16:21

tprodanov на 13 Юли 2010 15:53

Не си ме разбрал. Не защитавам тезата, а обяснявам правната точка на ситуацията. За да се промени нещо, първо трябва да се почне от смяна на статута на някакви части от парка, временно.
Не съм измислял аз нормативната уредба, нито съм главен архитект, за да съм виновен

Не съм и правил намеци да търся някаква вина в теб.Просто не ми стана ясен казуса на еколозите,и понеже ти пак го изнесе,за това се обърнах към теб.Явно не си разбрал въпроса ми,за това ще го повторя.На всички е ясно,че при тая ситуация стадиона в тоя вид няма да бъде повече използван като спортно съоръжение.Има два варианта.Или се строи нов стадион на това място,или тоя се разрушава и се прави нещо друго.При кой от двата варианта в района на стадиона няма да влиза тежка строителна техника?
Статута на "някои части от парка" е кристално ясен.Стадион Българска армия няма нищо общо с парка и за него не важат законите и наредбите в часта си за парковото устройство.Самия стадион се води като обект за спорт и развлечение,което е съвсем друга бира.Нарочно удебелих въпроса си,за да можеш да го видиш и при добро желание да отговориш на него.Защото сериозно подозирам,че цялата ваша демагогия е плод само на нежеланието ви ЦСКА да има стадион на старото му място!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 16:35

Пак ми вменяваш някаква демагогия. Пак казвам - не съм писал аз наредбата, само съм я чел. Не защитавам смисъла й. Ясно е, че така или иначе това трябва да се промени, точно щото тая съборетина някога ще падне.

Колкото до парка - явно си изпуснал част от разговора - да, Армията не е парка, но е във него, и строителната техника или ще мине през незнаен пространствен тунел, или ще мине през парка. Второто е забранено и на тоя етап няма как да се случи.

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 13 юли 2010 16:38

Чета и имам чуството че мнения дават хора дето не са стъпвали на АРМИЯТА ;)
До стадиона има два излаза,като първия е на 100м от транспортна алея а втория на не повече от 400-500м!!!
Точно на толкова построиха метрото :idea:
А там имаше не по различни машини....дайте да си кажем истината в очите,проблема не е в машините а в това дали този който подпише проекта ще глътне с мизерната му партийка :!:
You`re My Wicked Live

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 16:41

Да, но метрото е обект с национално значение. Дали стадиона на ЦСКА е такъв, не знам.

Я ми сподели от коя транспортна алея са стоте метра и за кой вход става въпрос?

Върни се в “ЦСКА”