Идеален вариант за нов стадион на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Идеален вариант за нов стадион на ЦСКА

Мнениеот PFC Litex » 13 юли 2010 12:14

Да, зная че има във форума доста теми по въпроса, но умишлено отварям нова за да може да се навърже дискусия, а след това модераторите нека да слеят тази тема със съществуващата, за което благодаря предварително.

Според мен ако ЦСКА представи проект на стадион изграден по този начин, то няма да има сила която да им забрани да строят, тъй като новият стадион ще се намира вътре в стария и няма да излиза извън границите му

Zentralstadion Leipzig, Germany (capacity 44.193)
отстрани са старите трибуни.... :)
По-този начин и Папата не може да ви спре да строите
Идеята на ТИТАН е за 30 000 капацитет, което е още по-лесно с побирането в настоящия "Българска армия"

Изображение

Както се вижда около него е парк и не е пипнато едно дръвче ;)

Изображение

Стойност на проекта 90М евро http://de.wikipedia.org/wiki/Red_Bull_Arena_(Leipzig)
Изображение

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Re: Идеален вариант за нов стадион на ЦСКА

Мнениеот cska_vd » 13 юли 2010 12:18

хехех .. не бях виждал такова чудо .. но наистина не е лошо като идея .. само трябва държавата да ни даде стадиона .. :) :lol: :lol: :lol:

runarsa
Контакти:

Мнениеот runarsa » 13 юли 2010 12:25

cska_vd написа:хехех .. не бях виждал такова чудо .. но наистина не е лошо като идея .. само трябва държавата да ни даде стадиона .. :) :lol: :lol: :lol:

Е то т'ва е проблема. Дори и да събориме стария и да построиме нов, нищо фатално няма да стане. Ще попищят "природозащитниците" неколко седмици, ще съберат примерно 10 000 подписа против стадиона, ние ще събереме 40 000 за стадиона и всичко ще прикючи и доброто ще победи. ще се направи стадиона без да се засегне парка, даже ще се сложи и осветление в него, ще се изгонят наркоманите и курвите и ще заприлича на един нормален европейски парк, а не на някоя джунгла от афркика, в която опастноста дебне от всякъде...

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 13 юли 2010 12:27

runarsa написа:
cska_vd написа:хехех .. не бях виждал такова чудо .. но наистина не е лошо като идея .. само трябва държавата да ни даде стадиона .. :) :lol: :lol: :lol:

Е то т'ва е проблема. Дори и да събориме стария и да построиме нов, нищо фатално няма да стане. Ще попищят "природозащитниците" неколко седмици, ще съберат примерно 10 000 подписа против стадиона, ние ще събереме 40 000 за стадиона и всичко ще прикючи и доброто ще победи. ще се направи стадиона без да се засегне парка, даже ще се сложи и осветление в него, ще се изгонят наркоманите и курвите и ще заприлича на един нормален европейски парк, а не на някоя джунгла от афркика, в която опастноста дебне от всякъде...

еми т'ва с подписите .. може да стане във всеки по-голям град ... смисъл няква книга на центъра на града .. по един подпис и така.. мисля че така ще се съберат наистина много подписи .. изглежда малко тъпичко но .. друг вариант няма ..

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 13 юли 2010 12:36

cska_vd написа:/quote]
еми т'ва с подписите .. може да стане във всеки по-голям град ... смисъл няква книга на центъра на града .. по един подпис и така.. мисля че така ще се съберат наистина много подписи .. изглежда малко тъпичко но .. друг вариант няма ..

[offtopic]Примерно в Шумен на центара има членове на ВМРО и Атака и по този начин събират подписи против членството на фесовете в Европа , та удеята е че и шефовете на титан могат да направят такива "бутки" и да се събират подписи[/offtopic]
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 13 юли 2010 12:40

PFC Litex написа:Да, зная че има във форума доста теми по въпроса, но умишлено отварям нова за да може да се навърже дискусия, а след това модераторите нека да слеят тази тема със съществуващата, за което благодаря предварително.

Според мен ако ЦСКА представи проект на стадион изграден по този начин, то няма да има сила която да им забрани да строят, тъй като новият стадион ще се намира вътре в стария и няма да излиза извън границите му

Zentralstadion Leipzig, Germany (capacity 44.193)
отстрани са старите трибуни.... :)
По-този начин и Папата не може да ви спре да строите
Идеята на ТИТАН е за 30 000 капацитет, което е още по-лесно с побирането в настоящия "Българска армия"

Изображение

Както се вижда около него е парк и не е пипнато едно дръвче ;)

Изображение

Стойност на проекта 90М евро http://de.wikipedia.org/wiki/Red_Bull_Arena_(Leipzig)

Я моя приател е дал хубава идея за ЦСКА радвам се че най после нещо позитивно написа за нас успех довечера. ;)

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 13 юли 2010 12:42

добра но невъзможна идея този стадион в Лайпциг е събирал 100000, т.е. намален е наполовина.
За всички е ясно, че Титан искат да строят МОЛ и да си е техен, което не е изгодно на никой дето мисли за своя отбор. Същите са като Гигов и той чака да лапне нашия за без пари :evil:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 13 юли 2010 12:43

loko1 написа:добра но невъзможна идея този стадион в Лайпциг е събирал 100000, т.е. намален е наполовина.
За всички е ясно, че Титан искат да строят МОЛ и да си е техен, което не е изгодно на никой дето мисли за своя отбор. Същите са като Гигов и той чака да лапне нашия за без пари :evil:

Оххххххххххх айде пак молове.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 юли 2010 12:45

Забравете подписки и подобни, основната дискусия е стадион в стадиона и имаме вече такъв пример. Армията е достатъчно широка за да побере нов стадион вътре в нея.
Нали като се водеха дискусии споделиха, че може да се строи но в границите на настоящето без да се излиза от него, е ето примера с Лайпциг е точно такъв.

zavinagicska никога не съм злословил, просто четеш коментарите ми предубено и не можеш да ги отсееш от общото мнение, отдавна ми мина времето за тънки заяждания, но когато ме настъпят с цел провокация не го премълчавам.

loko1, под трибуните отдолу има място за всичко, молове, волове, ресторанти, кафенета и т.н., целта на упражнението е да не се излиза от настоящите граници на самият стадион

Отвори новия стадион на Галатасарай да видиш как под трибуните му ще има тези неща ;)

Стадиона на Спарта Прага е с капацитет 22 000 мисля, е той е още по компактен за побиране и е страхотен стадион ако не сте го виждали мога да споделя снимки.
Последна промяна от PFC Litex на 13 юли 2010 12:47, променено общо 1 път.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2010 12:46

И в ония форум ти отговорих - и тук ти казвам - проблема е влизането на тежка техника в парка, не толкова строежа, не и дърветата. Действащата уредба няма да позволи влизането в алеите на парка на камиони и кранове. Проекта няма никакво значение.

Върни се в “ЦСКА”