ЦСКА намали цените за сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: ЦСКА намали цените за сектор Г

Мнениеот mertezaker » 08 юли 2010 17:18

POPCORN на 08 Юли 2010 17:11

mertezaker написа:сега пак недоволство и когато абонаментните карти са намалени, е с такова разединение няма как да станем шампиони

абе как ще съм доволен бе.. ти луд ли си какъв си?аз ходя на вскеи домакински мач на ЦСКА!да не съм луд да дам 90 кинта а другите да дават по 60 кинта бе... аз да не съм вчерашен...или на всички еднакво или да ми лапат ......

изборът си е твой, ти си преценяваш

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 юли 2010 17:20

mertezaker написа:

mertezaker написа:сега пак недоволство и когато абонаментните карти са намалени, е с такова разединение няма как да станем шампиони

абе как ще съм доволен бе.. ти луд ли си какъв си?аз ходя на вскеи домакински мач на ЦСКА!да не съм луд да дам 90 кинта а другите да дават по 60 кинта бе... аз да не съм вчерашен...или на всички еднакво или да ми лапат ......

еми точно....само не ми казвай, че има пак недоволни!!!защото ми говориш ебати глупостите!тебе кефи ли те , че някакъв боклук където се друсан и пиян и всеки еидн момент може да влезне на терена и пак да ни накажат да е 60 кинта а ти да си с 90 кинта.. не се ли чувстваш пребан а?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
BlueAgression
Контакти:

Мнениеот BlueAgression » 08 юли 2010 17:21

mertezaker написа:

Приятел той ако няма фрагция трябва да дава 90 лева ,а тези които имат tr дават 60 на теб би ли ти било приятно ако си на негово място?

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 08 юли 2010 17:26

POPCORN на 08 Юли 2010 17:20

mertezaker написа:

еми точно....само не ми казвай, че има пак недоволни!!!защото ми говориш ебати глупостите!тебе кефи ли те , че някакъв боклук където се друсан и пиян и всеки еидн момент може да влезне на терена и пак да ни накажат да е 60 кинта а ти да си с 90 кинта.. не се ли чувстваш пр**** а?

Не казвам, че е правилно, прав си! Само знам че, тази война вътре сред феновете, и срещу ръководството няма да помогне на отбора!

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 08 юли 2010 17:27

Абе пич(popcorn) и аз не съм от фен клуб ама ще си взема карта от 60 кинта.Споко,ако искаш и на теб ще ти взема ;)

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 08 юли 2010 17:29

нормално е така .... цената на "стоката" се определя от качеството й :) :) :) чували сте за "преоценени" стоки , нали ;) следва разпродажба ....
Последна промяна от НКВД- на 08 юли 2010 17:31, променено общо 2 пъти.
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 юли 2010 17:29

ЦСКА-83 написа:Абе пич(popcorn) и аз не съм от фен клуб ама ще си взема карта от 60 кинта.Споко,ако искаш и на теб ще ти взема ;)

човек не е проблема само мене бе.. не разбира те ли... така разделят хората...мен ще ми вземеш добре ми на другите хора кои ще им вземе!ставаме смешни за пореден път!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 08 юли 2010 17:33

Пич не разбираш ли ли че карти ще има за всички,които имат сумата(60лв).Другото е да ставава приказка само.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 юли 2010 17:35

ЦСКА-83 написа:Пич не разбираш ли ли че карти ще има за всички,които имат сумата(60лв).Другото е да ставава приказка само.

не мисля, че ще е така!ако беше така нямаше да има ралзика в цените
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 08 юли 2010 17:36

„Предвид големия интерес относно продажбата и цените на абонаментните карти за сезон 2010/2011, ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД взе следното решение:
Щом са продадени толкова много абонаметни карти , за чии *** им свалят 1/3 от цената?! Титанчета да си признаят , че ги е страх от Дучето! Да си признаят , че той командва парада , или да вкарат нещата в ред.

Върни се в “ЦСКА”