Мартин Дечев?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Мартин Дечев?!

Мнениеот crap » 07 юли 2010 10:57

sashkobashkoo написа:подуянска поляна?? Георги аспарухов е стадион! А вие и поляна нямате :)

[offtopic]Виж колко си неграмотен първо, и колко тъп второ. Току що се изгаври с най-големият ви футболист на всички времена! Евала. Каквито са натерена, такива са и извън него! СМЕХ! 8-)[/offtopic]
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
sashkobashkoo
Контакти:

Мнениеот sashkobashkoo » 07 юли 2010 11:13

идиоте тъп си ти аз пиша от телефон които понякога неми дава да поставя главна буква! Само след .?! Може. А и несъм на изпит . Айде приготвяй 10 кинта и бегом в градинката да нахраниш розовките

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 07 юли 2010 11:25

sashkobashkoo написа:идиоте тъп си ти аз пиша от телефон които понякога неми дава да поставя главна буква! Само след .?! Може. А и несъм на изпит . Айде приготвяй 10 кинта и бегом в градинката да нахраниш розовките

Добре, щом НЕТИ дава и щом НЕСИ на изпити си извинен ;) Дечев не е лош, гледал съм го още '90 набор като бяха юношки
[center]Изображение[/center]

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 07 юли 2010 11:37

4oko i boko написа:
Мнениеот crap на 07 Юли 2010 07:12
Два дни преди теста за скорост, се оказа, че е и най-точен. В упражненията за удар по горната греда е разцепил конкуренцията. Незнам как ви е обегнала статията, но ето я и нея http://www.sportal.bg/news.php?news=246263 Иначе аз съм за повече юноши в представителния отбор. Тука трябва да отбележа, че например на подуянската поляна играят много техни си футболисти, което е достойно за уважение.

+1

И колкото са повече от поляната,толкова повече ви бият по десетина поредни мача! ;)

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 07 юли 2010 12:14

danko_sot написа:
crap написа:Два дни преди теста за скорост, се оказа, че е и най-точен. В упражненията за удар по горната греда е разцепил конкуренцията. Незнам как ви е обегнала статията, но ето я и нея http://www.sportal.bg/news.php?news=246263 Иначе аз съм за повече юноши в представителния отбор. Тука трябва да отбележа, че например на подуянската поляна играят много техни си футболисти, което е достойно за уважение.

Аз я видях тази статия, че е най-точен, но това е просто едно упражнение. Сигурно е някакъв бек този Дечев. не може никой да не го е гледал в действие, за да каже добър ли е. Сега четох, че след лагера в Германия 2-3 футболисти на ЦСКА ще бъдат махнати от групата и Дече е сред спряганите също. Другите са Велинов, Манчев, Саидходжа и Митко Илиев. Според мен този Манчев да го махат. Пък за другите не знам

Владо Манчев вече не е в ЦСКА, даже се четох че играл в няк'ва контрола за Академик София. Ако говориш за Николай.. според мен е добра резерва..но Светльо Петров не заслужаваше да го гонят.. той си е ЦСКАр и играе с душа, не като повечето...
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

LMA
Контакти:

Мнениеот LMA » 07 юли 2010 13:40

Дечев не е играл в Локо Мз . Контузи се тежко в подготовката и не е попадал в групата през сезона. Бек е , гледал съм го в 2 контролни мача - не ме впечатли- дай боже да се е развил. Но сигурно има качества - щом Бачев го е взел ( той разбира и футбола не по-зле от тотото ) ;)

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 07 юли 2010 14:48

crap написа:Два дни преди теста за скорост, се оказа, че е и най-точен. В упражненията за удар по горната греда е разцепил конкуренцията. Незнам как ви е обегнала статията, но ето я и нея http://www.sportal.bg/news.php?news=246263 Иначе аз съм за повече юноши в представителния отбор. Тука трябва да отбележа, че например на подуянската поляна играят много техни си футболисти, което е достойно за уважение.

Е как искаш да има повече юноши на свинска кочина , като условията са ви в пъти по - трагични от тези на Герена (или както ти каза "подуянска поляна")!

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 07 юли 2010 15:36

Kolec написа:
danko_sot написа:

Аз я видях тази статия, че е най-точен, но това е просто едно упражнение. Сигурно е някакъв бек този Дечев. не може никой да не го е гледал в действие, за да каже добър ли е. Сега четох, че след лагера в Германия 2-3 футболисти на ЦСКА ще бъдат махнати от групата и Дече е сред спряганите също. Другите са Велинов, Манчев, Саидходжа и Митко Илиев. Според мен този Манчев да го махат. Пък за другите не знам

Владо Манчев вече не е в ЦСКА, даже се четох че играл в няк'ва контрола за Академик София. Ако говориш за Николай.. според мен е добра резерва..но Светльо Петров не заслужаваше да го гонят.. той си е ЦСКАр и играе с душа, не като повечето...

за мен е добре да бъде махнат турчина Саидходжа по-добре Митко Илиев да играе в ЦСКА и Велинов да остане но никой да не пипа Ники Манчев
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 07 юли 2010 16:08

Радостен съм за това момче Дечев. Той вече е пръв и при второто изпитание, явно има хляб в него.

Върни се в “ЦСКА”