Ще остане ли сектор Г наполовина празен на дербито?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Ще остане ли сектор Г наполовина празен на дербито?

Мнениеот POPCORN » 06 юли 2010 20:01

sizif написа:Бойкот ще има.А вие смотани семкари ходете където искате.Не разбрахте ли къде е проблема???Истината е,че титан искат да разцепят феновете а не 10 лева!!!Титан знаят,че с увеличаването на цените ще изгубят пари но тях не ги интересува това.1000 човека в Г сектор по 10 леава=10 000 лева.2000 човека по 5 лева=10 000 лева.Един човек повече и те са на печалба но те не искат това.Гонят си техните цели и скоро всички ще разберете истината.Публиката в Г е истинската публика вие останалите сте мишки,които само дават акъл и псувате когато не ви хареса някоя смяна,която направи треньора.Не ходите в провинцията.Стоите на Армията и ядете семки и край-вие сте "най-великите".Когато Г остане полупразен кой ще подкрепя отбора???Вие ли бе мухльовци???

и с какво си по-голям фен от нас бе смешко?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 06 юли 2010 20:13

Кога ще се играе първи кръг, че да мога да си планирам морето?
Аз лично, ако не съм на море, ще съм 100 % на стадиона. Какво като е 10 лв. билета. Всеки може да избира дали да иде, никой не е насила на трибуните.
Все пак, когато сме играли слабо, сме подкрепяли отбора /Дудучето даже приканва който не вика да си ходи/, не виждам защо да не го правим и сега. Така поне голяма част от малоумниците, ходещи само да правят зулуми ще си седят по кръчмите и къщите. На мен 20 лв. на месец за билет не са ми проблем, ако си купя карта дажже падат надолу, ще има и за една биричка преди и една след мача :) :) :)
И... напред към нова титла!!!

Потребителски аватар
gedsby
Контакти:

Мнениеот gedsby » 06 юли 2010 20:15

Рядко пиша в този форум.Причината,че се изговарят хиляди тъпотии и все гледам да се дистанцирам.
Проблемът е ясен ! На Дучето му секнаха кранчето,сега това ще рефлектира в/у вас деца. Но все пак ако любовта към отбора струва 10 лева и ти се свидиш да ги дадеш,наистина това е жалко :oops: и унизетелно за емблемата.Махнете ги тия примадони те са нещо преходно днес са тук , а утре са "професионалисти".Емблемата братко това е чест!!!
Завинаги оставам аз левскар,
верен на отбора си докрай

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 06 юли 2010 20:38

mertezaker написа:
sizif на 06 Юли 2010 19:33
Бойкот ще има.А вие смотани семкари ходете където искате.Не разбрахте ли къде е проблема???Истината е,че титан искат да разцепят феновете а не 10 лева!!!Титан знаят,че с увеличаването на цените ще изгубят пари но тях не ги интересува това.1000 човека в Г сектор по 10 леава=10 000 лева.2000 човека по 5 лева=10 000 лева.Един човек повече и те са на печалба но те не искат това.Гонят си техните цели и скоро всички ще разберете истината.Публиката в Г е истинската публика вие останалите сте мишки,които само дават акъл и псувате когато не ви хареса някоя смяна,която направи треньора.Не ходите в провинцията.Стоите на Армията и ядете семки и край-вие сте "най-великите".Когато Г остане полупразен кой ще подкрепя отбора???Вие ли бе мухльовци???

Заради такъв лепилар като теб, ходят по 1000, а не по 5000 души

"Лепилар"!!!Оооооо до сега не саме обиждали така :) Много далеч си от истината момченце.
Последна промяна от sizif на 06 юли 2010 20:41, променено общо 1 път.
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 06 юли 2010 20:40

Един град-един отбор написа:Сините типично обожават да пишат във форума на ЦСКА, точно както малцинството от Столипиново пише в темите на Ботев - познато ми е ... и друго ми е познато, за това реших да пусна този пост... Момчета, точно ние от Ботев имаме опит с тези бойкоти и единственото правило, по което се извършват е ВСИЧКИ ИЛИ НИКОЙ ... много е смешно ако отидат половината от публиката и половината си стоят пред телевизорите. Ако решите да бойкотирате мача уведомете и се консултирайте с мнението на тарторите и просто 3-4 яки момченца да стоят в началото на сектора и да не допускат никои! Нещата в управлението на ЦСКА не вървят и определено не е това, което трябва да бъде! Успех!

Стара любов ръжда не хваща, Армейско футболно д-во "Тракия" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 06 юли 2010 20:41

POPCORN написа:
sizif написа:Бойкот ще има.А вие смотани семкари ходете където искате.Не разбрахте ли къде е проблема???Истината е,че титан искат да разцепят феновете а не 10 лева!!!Титан знаят,че с увеличаването на цените ще изгубят пари но тях не ги интересува това.1000 човека в Г сектор по 10 леава=10 000 лева.2000 човека по 5 лева=10 000 лева.Един човек повече и те са на печалба но те не искат това.Гонят си техните цели и скоро всички ще разберете истината.Публиката в Г е истинската публика вие останалите сте мишки,които само дават акъл и псувате когато не ви хареса някоя смяна,която направи треньора.Не ходите в провинцията.Стоите на Армията и ядете семки и край-вие сте "най-великите".Когато Г остане полупразен кой ще подкрепя отбора???Вие ли бе мухльовци???

и с какво си по-голям фен от нас бе смешко?

И аз мисля,че съм смешко щом се занимавам с тъпанари като вас.Люпете си семките и "подкрепяйте"отбора.Ние ще ходим в провинцията и в чужбина :)

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 06 юли 2010 21:10

sizif: Пич,не се фърляй така на феновете.Всички сме си от ЦСКА и никой малумен не би мислил нещо против клуба.
И аз съм от сектор Г,което не ни прави "по-фенове" от другите,просто всеки си има някаква философия къде да си гледа мача.Ходя си в Г защото си викам,повечето приятели са ми там и там си ми харесва.Провинции почти не пропускам,като винаги си ходя с колата.
Само ЦСКА и успех тая година ;) .

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 06 юли 2010 21:36

ЦСКА-83 написа:sizif: Пич,не се фърляй така на феновете.Всички сме си от ЦСКА и никой малумен не би мислил нещо против клуба.
И аз съм от сектор Г,което не ни прави "по-фенове" от другите,просто всеки си има някаква философия къде да си гледа мача.Ходя си в Г защото си викам,повечето приятели са ми там и там си ми харесва.Провинции почти не пропускам,като винаги си ходя с колата.
Само ЦСКА и успех тая година ;) .

Нямам нищо против.Прочетох,че било по-добре без нас на стадиона и отговорих подобаващо на семкарите

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 06 юли 2010 21:49

Това,че си арогантен не те прави повече цесекар от другите!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 юли 2010 22:26

E айде да ви видим сега!!!Да сектор Г ще е празен-ако не е ще е пълен само със семкари,решили че след като ги няма "лумпените" могат да отидат в Г и после да се хвалят 5 години на баба Гана и да приказват на цело село кво геройство са сторили!!!Смешни сте!!!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”