davo написа:ЦСКА-83 написа:Пелинат: Лично съм свидетел как Дучето дава пари на малките армейчете да си купят билети,което не го прави света вода ненапита.Също така преди 8-10 години като бях и по малък и по палав,съм правил доста золуми по стадиони,зали,улици(с което вече не се гордея),но такова си беше времето.Това се казва:порастване и поумняване.Колкото и да ви е крив Дучето все пак само той прави(организира) тези хореографии,нови песни които да се пеят заедно,а не като преди.Малко ли международни медии коментират невероятната атмосфера,която са направили на стадиона в София.
Най-важното е че основната заслуга за това е именно на сектор Г.Не омаловажавам и останалите привърженици в другите сектори,но не сме в Аржентина или Бразилия на пълен стадион и да си правим вълни и тем подобни.Само ЦСКА и всички заедно.
cska_90: Мерси
Дали не искаш да кажеш, че поради липса на хореография, Барса-Реал не е дерби и няма атмосфера, или Ливърпул-Ман.Юнайтед...а може би Шалке 04 и Борусия Дортмунд не е дерби, защото няма факли ли?Ама там май целият стадион е агитка и ултраси, та не се налага някой да се бие в гърдите, че без него не може.
Пич, ти някога гледал ли си Ел Класико.... та казваш че няма хореография?! Или пък Борусия-Шалке..???? или пък Интер–Милан...??? Явно много много не се интересувая от футбол и не си гледал тези дербита..!
Мнението ми за бойкота: всеки си е с правото да бойкотира... да има хора които немогат да отделят 20-30 лв. от бюджета си за да отидат на мач! Всеки сам си преценява... нз защо нападате момчето, като не го познавате и незнаете каква е ситуацията при него! От личен опит мога да кажа, че ако вие нямате финансови проблеми много.. ама наистина много хора са затънали в кредити, дългове и прочие. Аз лично няма да бойкотирам, особено дербито! Но много ме издразниха коментарите на господата"семкари" от сектор А и В ! Първо както каза момчето това е бойкот на СЕКТОР Г .. незнам защо се месите като явно без вас ще ви е по-добре! Второ вие или сте болни или незнам... никой от вас ама аббсолютно никой няма право да умаловажава труда на тези хора... ( както казахте вие " наркомани, лумпели и нинджи), защото аз отивам на мач и след него 2-3 дни гласами е спаднал, на всеки мач от викане ме заболява главата и тн.! Агитката на ЦСКА е правила амосфера която е подкосявала краката на гостите не веднъж и ако небеше тази агитка немисля че щеше да се стигне до отстранаването на Леверкузен, Омония , до инфарктните мачове с Блекбърн и Толуза! Един от вас каза, че 10 лв са малко.. еми като са малко зимай си по 2 билета тъкмо ще можеш спокойно да си оставиш до теб семките и водата! И като сте толко богати вс затова на единствения мач с високи цени... ( мача с Л'пуул) само сектор Г беше пълен... къде бяхте тогава..? Изключително глупаво и ненормално разсъждавате, просто факт е че нивото на българския футбол е много ама много ниско и точно поради тази причина стадионите са празни! Съгласен съм че собствениците трябва да изкарат пари от някъде, но немисля че трябва да се започне от билетите! Мисля че трябва като за начало отборите да се сакратят... да им се поставят много високи изисквания.. ако трябва една година да няма първенство, но след това отборите да имат нормален стадион, нормална деско-юнушеска школа и нормална тренировъчна база! Който покрие изикванията играе, който не догодина...! И така ако трябва първенството 1-2 год ще е от 4 отбора, но 4 нормални отбора а не 15 кой от кой по-зле! и да тогава вече може да направят цените 20 лв .. 30 лв и тн. В момента те предлагат условия за 3 лв, а искат 10. Защото искат да печелят без да влагат нищо, ще ви дам пример... гледахте ли последния финал който се игра на Уембли... еми на полувремето на трибуните неостава никой... всички отиват да пийнат по бира, да хапнат да разпуснат и тн. но стадиона им е пригоден за това, там стадионите се правят така, че когато дойде събота цялото семейство отива там от сутринта и се прибира вечерта!
А и още една идея ми хрумна... еми хубаво 10 лв за мача с лефски - да, но за мача с академик(сф) - НЕ! Та идеята ми е следната.. нека мачовете се разделят на 3 групи ( примерно) в първата да са мачовете с Лефски, Литекс, Локо Сф .. общо взето със преките конкуренти... или иначе казано дерби кръговете.. във втората група.. мачовете с Миньор, Черно море, Локо Пл и тн.. и в третата група мачовете с най-слабите противници Академик, Монтана, Родопа и др. и така на мачовете от 1ва група цената да е 10 лв. на мачовете от 2ра- 7.. на 3та 4 .. примерно казвам.. така на трудните мачове на които по дефолт си има повече хора.. ще печелчт повече, на мачовете с по-слаби съперници няма тотално да изгонят публиката и пак ще имат по-големи приходи! Това е само една идея, а сиг има хиляди най-различни варианта, но важното е да се правят компромиси и от 2те страни, защото и 2те немогат една без друга.. и като се карат само могат да ощетят 3тата страна а именно футболисти, треньори и тн.
И накрая останете със здраве и дано продължавате да имате и по 100 лв за билет, а колкото до автора пич положението ще се оправи, но немисля, че е удачно да бойкотираш точно дербито! И айде на 1ви пълни червени трубуни и напред към победата! САМО ЦСКА!!!
Гледал съм!И не съм виждал да ги спират, заради артилерийски димки.Виждал съм как целият стадион е в жълто-черни знамена, а не само сектор Борусия.. и не само на един ..два..три мача.
А ти продължавай да си мислиш, че е по-добре да има един пълен сектор, в който мач не се гледа, отколкото пълен стадион, който подкрепя ЦСКА.Аз съм виждал второто, и ми е харесвало повече от първото.И това не се отнася само за ЦСКА, а за всички отбори в България.