Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Мнениеот ros » 04 юли 2010 23:22

BigDick написа:Абе хора за 10 лв се насрахте (извинявам се за думата,но си е така),аз съм от Варна,Левскар съм,ходя на по 5 до 8 на мача на полусезон,плюс някой друг в ЕК,работя за по 500 лв на месец,имам и дете,но едва ли ще тръгна да правя бойкоти за 10 лв,ЛЮБОВТА към отбора не се изразява в пари.Значи може да се изхарчат 10 лв за бири преди мача,ама билета не може да бъде 10лв.Повече от смешните се,за пореден път се доказвате като пълни клошари (да несе засягат нормалните фенове на ЦСКА)

Ето в това е разликата... Ти ходиш на 5 - 8 мача за по 3 лева билет... Сметката е ясна. Говорим за редовните фенове, които дават парите си всеки мач. Как искам само Батков да каже "Вижте кво... криза е правим билета 10 кинта за сектор Б" как ли ще реагира интелигентната агитка на Левски. И извинявай, ама това с клошарите мина всякакви граници :x И да ти е живо и здраво детенцето, и него да го водиш на мач на любимия си отбор ТОВА Е НАПЪЛНО СЕРИОЗНО, но ако и за него купиш билет... Ще се получи нещо като ника ти ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 04 юли 2010 23:23

Roger_Federer написа:Ех,момчета,момчета,или по-точно тези от вас,които са много на "ти" с кинтите-спрете да се правите на интересни,тук не му е мястото.Някъде другаде ходете разправяйте,че 10 лв за Г било добра цена.Е*и му майката и това доживяхме,да се гаврят с феновете на ЦСКА,поставяйки подобни цени с оправданието,че щяло да има спектакли,ей,какви спектакли ще им дадем само!Колко време вече ще търпим простотии бе?!Айде стига толкова!Няма Г,няма В,нама А всички сме хвърлени в тъча.Цени от по съответно 10,12 и 15 лв са непосилни за родните стандарти за качеството,което имаме възможност да наблюдаваме на мачове.Естествено,че всеки,който обича ЦСКА ще даде и последните си пари,за да отиде и да подкрепи тима,но не забравяйте къде сме и как стоят нещата и че освен ЦСКА има и семейство и т.н.А не може навсякъде да хвърчат пари,много са хората,които нямат възможност,не си мислете,че всички са на супер финансово ниво в момента е са готови да дават парите си,гледайки как някакви пернишки отрепки,които не си свалят очилата,когато дават интервю,им обещават спектакли.
Може би и бойкот ще се наложи да става.

Който няма пари за луканка , то се задоволява само с лук ... Въпрос на стандарт. Аз не искам моят отбор , в сравнение с другите да си купува "само" лук от трансферния пазар , защото има безработни и такива , на които просто не им се дават по 10 лева за билет. Какво , да ги чакаме да си намерят добре платена работа ли ? Докато си търсят спокойно могат да си починат от футбол. Насила никой няма да ги кара да ходят на стадиона. Точно те правят тези безумни бойкоти ... Хора , освен вас ЦСКА има и такива фенове , които с радост ще дават тези пари , за да гледат отбора им как играе футбол ... А не шепа фенове , които развяват някакъв оцветен чаршав и си мислят , че те са ЦСКА ... Не , те не са ЦСКА ... ЦСКА е нещо много повече от тези 100 фена пряко сили ... Няма от къде другаде да се изкарват пари ... Ако имаше друг начин , то със сигурност вече някой от европейските отбори щеше да го е открил и приложил в практиката си ... Аз обаче искам още по - строги мерки и дори затвор при рецидив на хулигански прояви по стадионите. Иначе за тези , които нямат 10 лева в джоба си през 2010 година , то има и отбори без претенции , на които могат да се любуват и безплатно ... Пълно е с такива трениращи за здраве ...
Последна промяна от viroglav на 04 юли 2010 23:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 04 юли 2010 23:27

Интересно ми беше да изчета всички мнения. Всеки има право за себе си, но в голяма степен момчето е право. Цената е безумна. Нали това е идеята с разделението на сектори. Всеки отива там, където може да си позволи...

terrel,
Е такива хора като теб ама въобще не мога да ги разбера. Срам те е от бедните ни съграждани ли, че не искаш те да са част от цска? Нещо бедните не са заслужили да са фенове ли? Ти бил ли си някога без пари, но с невероятно желание да подкрепиш любимият си клуб?
И как въобще говорите за хората от провинцията... Че те да не са по-малко фенове от вас бе бастуни? Само вие ли пълните стадиона по време на дербито или в Европа а? Като сте толкова заможни пълнете А и давайте по 15 лв за билет.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 04 юли 2010 23:33

ми купете си карти момчета хем потпомагаме отбора сега когато има нужда хем потпомагата семеиния бюджет а на ЦСКА_90 пич намери си един приятел и си купете семеини карти излизат 60 лв едната точно 3 лв на мач ;)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 04 юли 2010 23:48

Аз също бих давал тези пари, но искам да виждам игра която да си заслужава тази цена, а не като миналата година да гледам как падаме от Миньор като домакин с разлика, да гледам как ми се лутат играчите като с Монтана, да ги гледам как изнемогват срещу Пирини още редица издънки като домакини, играчите са с малки изключения същите. Съжалявам но за подобни мачове в които ми се лигавиха 11-те на терена и ми вдигаха кръвното на почти всяко домакинство и 2 лв бяха много за билет, по скоро на мен трябваше да ми платят вредни, след всеки от гореспоменатите мачове.
Иначе тактиката на Титан е ясна, а и така си е в белите държави, да наблегнат на продажбите на карти, всеки да си има ред, място, да се следи кой е хулиган и кой не, както и много други плюсове има в това,а и излиза по-ефтино от колкото всеки път да цакаш по 10 и повече кинти. Друг е въпросът, как в сегашните условия човек ще има възможност да извади на веднъж 90 и повече лв за съответните сектори.
Според мен задължително трябваше да вдигнат цените, но може би по-плавно трябваше да стане това и постепенно поне за около година да достигнат сегашните цени които ни предлагат, тогава никой нямаше да руптае.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 05 юли 2010 00:07

Единственото което не мога да разбера е защо непрекъснато се говори за тези 10 лв. след като картата е 90 кинта или точно 6 лв. за ЕДНА ГОДИНА!Някой иска да ми обясни тук,в този форум,че 90 лв. за една година футболно първенство е висока цена?Ако ще и в Мадагаскар да живея(да не обидя хората,че не им познавам стандарта) това е нищо..Това са 45 евро за 15-19 мача за една година плюс купа България,плюс намаление за Европа от 40 или 30 процента,не помня колко беше..Тия 10 кинта са точно за парашутистите,които иват на 2-3 мача в годината..Не мога да си редставя,че някой редови фен,който ходи на почти всички маочве,няма да сметне 5 елементарни числа и няма да си купи една карта?!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 юли 2010 00:58

Проблемът за цените на билетите е доста комплексен и всеки има право в този случай!Ако става въпрос за ЦСКА,аз не бих се поколебал да дам и 20 лева за билет!
Нека Титаните да вдигнат цените,но много важно е да се направят някакви отстъпки към ученици,студенти или хора с увреждания,примерно!Както в градския транспорт има намаления така и тук!За мен това е решението на проблема!
Колкото до ''бойкота'' аз съм ТВЪРДО,БЕТОННО и както го искате наричайте ПРОТИВ!И особено пък да се прави бойкот на вечното дерби!АБСУРД!Това за мен не е никакво решаване на даден проблем!Да си изоставиш отбора....!Има си и други по нормални начини,това не е единствения!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 05 юли 2010 01:13

Ами ти вече пуснаха нещо подбно и деца до 15 години могат да влизат срещу 3 лв. и то във В сектор!Сега защо не го направиха до 18 и аз не разбирам и мсиля,че беше тъпо!Дургото яко е семейната карта,като там цената пада с 30 процента ако вземеш втора за син,баща,дядо и тн...Та на някои семейства сезонната акрта им излзиа още по евтино от предишни години!Много от ултарсите се оплакват,че в Г идват много хора,които не знаят песните или така наречените семкари,само защото там билета е по-евтин,значи и тука става още по готино,щото при почти равни цени на билетите за двата сектора,семкарите ще си отидат да си гледат мача във В и ще оставят ултрасите на спокойствие!

Потребителски аватар
cskaultra
Контакти:

Мнениеот cskaultra » 05 юли 2010 02:27

Ако човек обича отбора си и има физическата възможност да бъде на стадиона нищо не може да го спре.Лично мнение...Относно бойкота...Най-правилно е в сектора да няма никой 15 минути след началото на мача с опънати транспаранти "Това ли искате" или нещо подобно,и след 15-тата минута всички в сектора и яко песни.Не може точно за мача с левски да оставим отбора без никаква подкрепа.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 05 юли 2010 03:21

cska_90 написа:
Angoff написа:CSKA_90 не говорих специално за теб а за всички свързани с този ... бойкот !!!

Добре ти като съзнателно момче я ми кажи , този бойкот на дербито да кажем ще попречи или няма в този важен мач ???

Пак ви казвам , бойкотирате щото сте егоисти ... има хиляди други начини , но не вие избирате да ви чуят всички как ревете и да попречите на отбора !

След погрома в Мездра и белите които тези създадоха на клуба , какво да ги пускат безплатно ли на мачове ???

Ще ти кажа че точно това е идеята такива паразити като тия които дори не си плащат входа за мача да се разкарат от стадиона и да идват нормалните хора а не татуираните бастуни !!!

A да си дойдем на думата!!Мездра......................ако не беше Мездра сега щяхме да сме вън от Европа!!!Това не го ли разбрахте! ;)

хаха ..... абе я се спри бре ... само се излагаш .... ако не беше мездра са сигурно щяхме да сме в шл .......... 10лв е напълно нормална цена за нивото на а група ...... като не пушиш ще намалиш дискотеките ...............

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Върни се в “ЦСКА”