Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 юли 2010 22:41

Мисля, че никой от вас не познава така омразния ви cska_90> Аз обаче го познавам идеално, за щастие. Момчето е страхотен пич, и знам колко много обича ЦСКА. Вероятно доста повече от някои псевдо-фенове от Рудозем(да речем, които са гледали 5 мача на живо през живота си). След като ви казва, че няма възможност да даде 100 лева за карта, значи е така.Понеже го познавам ви казвам, че това е факт. Не е тръгнал по к*рви с тия пари! :!:
бахти хората сте всички! :!: :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 юли 2010 22:43

viroglav написа:
Awesome написа:А, защо да не се направи билета 100 лева? 150 души по 100 лв = 15 000. Хем повече пари за Титан, хем по-малко фенове да им правят ядове (това явно ги устройва).

Не Титан друже ... Мен , като фен на ЦСКА ме устройва , защото ще направим по - качествена селекция , с повече пари и няма да се излагаме по нашите и чуждите терени ...

А ти сигурен ли си че тези твой пари ще отидат точно за това, за което искаш? :? А ако под качествена селекция ръководството разбира Роберт Цаха...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 04 юли 2010 22:47

Ех,момчета,момчета,или по-точно тези от вас,които са много на "ти" с кинтите-спрете да се правите на интересни,тук не му е мястото.Някъде другаде ходете разправяйте,че 10 лв за Г било добра цена.Е*и му майката и това доживяхме,да се гаврят с феновете на ЦСКА,поставяйки подобни цени с оправданието,че щяло да има спектакли,ей,какви спектакли ще им дадем само!Колко време вече ще търпим простотии бе?!Айде стига толкова!Няма Г,няма В,нама А всички сме хвърлени в тъча.Цени от по съответно 10,12 и 15 лв са непосилни за родните стандарти за качеството,което имаме възможност да наблюдаваме на мачове.Естествено,че всеки,който обича ЦСКА ще даде и последните си пари,за да отиде и да подкрепи тима,но не забравяйте къде сме и как стоят нещата и че освен ЦСКА има и семейство и т.н.А не може навсякъде да хвърчат пари,много са хората,които нямат възможност,не си мислете,че всички са на супер финансово ниво в момента е са готови да дават парите си,гледайки как някакви пернишки отрепки,които не си свалят очилата,когато дават интервю,им обещават спектакли.
Може би и бойкот ще се наложи да става.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 юли 2010 22:47

Cesc Fabregas написа:Мисля, че никой от вас не познава така омразния ви cska_90> Аз обаче го познавам идеално, за щастие. Момчето е страхотен пич, и знам колко много обича ЦСКА. Вероятно доста повече от някои псевдо-фенове от Рудозем(да речем, които са гледали 5 мача на живо през живота си). След като ви казва, че няма възможност да даде 100 лева за карта, значи е така.Понеже го познавам ви казвам, че това е факт. Не е тръгнал по к*рви с тия пари! :!:

Благодаря ти... Трябваше левскар да го каже това... Евала. Прави ти чест. Дано тези които го нападнаха разберат, че любовта към отбора няма цена, но понякога за изразяването и парите не стигат ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 04 юли 2010 22:48

Малко ми е тъпо ,че така нападате "cska_90".Човекът си каза много правилно мнението,обоснова си се,а вие го изкарахте виновен,че няма възможност и по-добре да си стои вкъщи.
Напълно го разбирам,защото от 01.06.2010г и аз съм безработен,случи се да имам и известни здрав.проблеми,което ще промени и бъдещето занапред,студент съм(завършил).Парите не са ми проблем защото винаги се оправям някак си(бели пари),но тезата на момчето е че всичко се вдига ,а хората казват "Аз съм си екстра да го духат бедните".
Веднъж казах ,че карта ще си купя за "Г" сектор,защото там си ми харесва,дори и да е колкото и за "В" например пак ще съм там.Патил съм си и във "В" и "А"-ставаш да викнеш и те гледат като НЛО.Също така казвам,че 70% от гостуващите ни фенове са основно от "Г" сектор,а останалите от местните фенклубове.
И за последно това прави ли ме отрепка ,че съм част от агитката на сектор "Г"?

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 юли 2010 22:55

ros написа:
Cesc Fabregas написа:Мисля, че никой от вас не познава така омразния ви cska_90> Аз обаче го познавам идеално, за щастие. Момчето е страхотен пич, и знам колко много обича ЦСКА. Вероятно доста повече от някои псевдо-фенове от Рудозем(да речем, които са гледали 5 мача на живо през живота си). След като ви казва, че няма възможност да даде 100 лева за карта, значи е така.Понеже го познавам ви казвам, че това е факт. Не е тръгнал по к*рви с тия пари! :!:

Благодаря ти... Трябваше левскар да го каже това... Евала. Прави ти чест. Дано тези които го нападнаха разберат, че любовта към отбора няма цена, но понякога за изразяването и парите не стигат ;)

както казва един мой приятел: "Не е толкова важно от кой отбор си, важното е да си фен и да обичаш отбора с цялото си сърце" ...Димо е типичен пример за истински фен и потвърждение на тази мисъл ! Пък дали сме от Левски или ЦСКА...всеки си избира :)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 04 юли 2010 22:59

ros , под качествена селекция ти какво разбираш ... Давид Вия и Кристияно Роналдо ли ? Та те заедно струват толкова пари , колкото всичките отбори в България , заедно със стадионите им и националния отбор , като един вид бонус и пак ще се чудят един месец най - малко дали да приемат едномесечни договори с ЦСКА ... Естествено , че под класна селекция разбирам футболисти за по 500 000 или 1 милон евро ... Би било добре за начало ... А ако уцелим някъде в бъдещето и извадим новия Стоичков , вземем му добри пари от Барселона , то тогава може да си позволим и някой и друг дву , три милионен трансфер ... А дотогава - с хиляди зорове Гранден , Тиеро и т.н. нелоши , но не и от европейска класа попълнения , и то при минимум 10 лева билет. А при на практика безплатен вход , както е сега ... може да се радваме на супер класните попълнения от школата и достигане до невероятните висоти от трети предварителен кръг в ЛЕ , ако успеем да влезем в тройката на първенството разбира се ...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 04 юли 2010 23:06

ros написа:
PFC Litex написа:
ros написа:И си мисля все пак, че е по-добре билетът да е 5лева

като си закупиш клубна карта колко излиза прословутият билет?

Не разбирам желанието ти да се месиш в проблеми, които за твоя отбор не съществуват, защото в Ловеч и при 2 лева билет стадионът си е все празен...
Относно въпроса ти... Елементрната математика показва, че е 6, а не 5, което ме навява на мисълта да те помоля да прочетеш темата за образованието... Това на шега, разбира се...
Що се отнася до клубната карта, ако билетът е 5 лева, цената и ще е между 45-55лева. Поне така смятам.
Ценя ангажираността ти за проблемите в ЦСКА, но си мисля, че такива в Литекс има достатъчно ;)
ми при 90 лв карта за Г излиза точно 6 лв на мач като вклучим и поне 2 мача за купата идва и на 5 ,5лв за мач ми супер ефтина цена
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

BigDick
Контакти:

Мнениеот BigDick » 04 юли 2010 23:11

Абе хора за 10 лв се насрахте (извинявам се за думата,но си е така),аз съм от Варна,Левскар съм,ходя на по 5 до 8 на мача на полусезон,плюс някой друг в ЕК,работя за по 500 лв на месец,имам и дете,но едва ли ще тръгна да правя бойкоти за 10 лв,ЛЮБОВТА към отбора не се изразява в пари.Значи може да се изхарчат 10 лв за бири преди мача,ама билета не може да бъде 10лв.Повече от смешните се,за пореден път се доказвате като пълни клошари (да несе засягат нормалните фенове на ЦСКА)

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 04 юли 2010 23:14

Roger_Federer написа:Ех,момчета,момчета,или по-точно тези от вас,които са много на "ти" с кинтите-спрете да се правите на интересни,тук не му е мястото.Някъде другаде ходете разправяйте,че 10 лв за Г било добра цена.Е*и му майката и това доживяхме,да се гаврят с феновете на ЦСКА,поставяйки подобни цени с оправданието,че щяло да има спектакли,ей,какви спектакли ще им дадем само!Колко време вече ще търпим простотии бе?!Айде стига толкова!Няма Г,няма В,нама А всички сме хвърлени в тъча.Цени от по съответно 10,12 и 15 лв са непосилни за родните стандарти за качеството,което имаме възможност да наблюдаваме на мачове.Естествено,че всеки,който обича ЦСКА ще даде и последните си пари,за да отиде и да подкрепи тима,но не забравяйте къде сме и как стоят нещата и че освен ЦСКА има и семейство и т.н.А не може навсякъде да хвърчат пари,много са хората,които нямат възможност,не си мислете,че всички са на супер финансово ниво в момента е са готови да дават парите си,гледайки как някакви пернишки отрепки,които не си свалят очилата,когато дават интервю,им обещават спектакли.
Може би и бойкот ще се наложи да става.
и кво трябва да направим да ви пускат без пари на мач ли и на мене ми се ходи на всички мачове на цска но нямам финасова възможнос и не ходя всички искате 11 граденовци но неви се дават 10 лв за билет с тия цени хората искаха да стимулират покупката на сезони карти но ние нямаме култура на нормални фенове имаш 30 лв за итернет на месец нямаш 90 лв за карта и псуваш титан а знашли какво им е на тях в тия времемна и че на мача с ЛИТЕКС за купата при близо 7000 души на стадиона са били продадени 1200 билета ти как би се почуствал
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “ЦСКА”