бахти хората сте всички!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
viroglav написа:Awesome написа:А, защо да не се направи билета 100 лева? 150 души по 100 лв = 15 000. Хем повече пари за Титан, хем по-малко фенове да им правят ядове (това явно ги устройва).
Не Титан друже ... Мен , като фен на ЦСКА ме устройва , защото ще направим по - качествена селекция , с повече пари и няма да се излагаме по нашите и чуждите терени ...
Cesc Fabregas написа:Мисля, че никой от вас не познава така омразния ви cska_90> Аз обаче го познавам идеално, за щастие. Момчето е страхотен пич, и знам колко много обича ЦСКА. Вероятно доста повече от някои псевдо-фенове от Рудозем(да речем, които са гледали 5 мача на живо през живота си). След като ви казва, че няма възможност да даде 100 лева за карта, значи е така.Понеже го познавам ви казвам, че това е факт. Не е тръгнал по к*рви с тия пари!![]()
бахти хората сте всички!![]()
ros написа:Cesc Fabregas написа:Мисля, че никой от вас не познава така омразния ви cska_90> Аз обаче го познавам идеално, за щастие. Момчето е страхотен пич, и знам колко много обича ЦСКА. Вероятно доста повече от някои псевдо-фенове от Рудозем(да речем, които са гледали 5 мача на живо през живота си). След като ви казва, че няма възможност да даде 100 лева за карта, значи е така.Понеже го познавам ви казвам, че това е факт. Не е тръгнал по к*рви с тия пари!![]()
бахти хората сте всички!![]()
Благодаря ти... Трябваше левскар да го каже това... Евала. Прави ти чест. Дано тези които го нападнаха разберат, че любовта към отбора няма цена, но понякога за изразяването и парите не стигат
ми при 90 лв карта за Г излиза точно 6 лв на мач като вклучим и поне 2 мача за купата идва и на 5 ,5лв за мач ми супер ефтина ценаros написа:PFC Litex написа:ros написа:И си мисля все пак, че е по-добре билетът да е 5лева
като си закупиш клубна карта колко излиза прословутият билет?
Не разбирам желанието ти да се месиш в проблеми, които за твоя отбор не съществуват, защото в Ловеч и при 2 лева билет стадионът си е все празен...
Относно въпроса ти... Елементрната математика показва, че е 6, а не 5, което ме навява на мисълта да те помоля да прочетеш темата за образованието... Това на шега, разбира се...
Що се отнася до клубната карта, ако билетът е 5 лева, цената и ще е между 45-55лева. Поне така смятам.
Ценя ангажираността ти за проблемите в ЦСКА, но си мисля, че такива в Литекс има достатъчно
и кво трябва да направим да ви пускат без пари на мач ли и на мене ми се ходи на всички мачове на цска но нямам финасова възможнос и не ходя всички искате 11 граденовци но неви се дават 10 лв за билет с тия цени хората искаха да стимулират покупката на сезони карти но ние нямаме култура на нормални фенове имаш 30 лв за итернет на месец нямаш 90 лв за карта и псуваш титан а знашли какво им е на тях в тия времемна и че на мача с ЛИТЕКС за купата при близо 7000 души на стадиона са били продадени 1200 билета ти как би се почуствалRoger_Federer написа:Ех,момчета,момчета,или по-точно тези от вас,които са много на "ти" с кинтите-спрете да се правите на интересни,тук не му е мястото.Някъде другаде ходете разправяйте,че 10 лв за Г било добра цена.Е*и му майката и това доживяхме,да се гаврят с феновете на ЦСКА,поставяйки подобни цени с оправданието,че щяло да има спектакли,ей,какви спектакли ще им дадем само!Колко време вече ще търпим простотии бе?!Айде стига толкова!Няма Г,няма В,нама А всички сме хвърлени в тъча.Цени от по съответно 10,12 и 15 лв са непосилни за родните стандарти за качеството,което имаме възможност да наблюдаваме на мачове.Естествено,че всеки,който обича ЦСКА ще даде и последните си пари,за да отиде и да подкрепи тима,но не забравяйте къде сме и как стоят нещата и че освен ЦСКА има и семейство и т.н.А не може навсякъде да хвърчат пари,много са хората,които нямат възможност,не си мислете,че всички са на супер финансово ниво в момента е са готови да дават парите си,гледайки как някакви пернишки отрепки,които не си свалят очилата,когато дават интервю,им обещават спектакли.
Може би и бойкот ще се наложи да става.
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 15 госта