От ЦСКА подозират Дучето в подмолна игра

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Linkin_Park
Контакти:

Re: От ЦСКА подозират Дучето в подмолна игра

Мнениеот Linkin_Park » 04 юли 2010 18:26

Jorkorazporko написа:Бесен съм на дучето и другите нещастници! Шибаните олигофрени искат да изгонят и тези собственици! Билетите им били проблема, и затова щели да протестират! Смешници, заради тях не станахме шампиони! Само внасят смут и раздор в отбора, с нищо не помагат! Истинските фенове на отбора са хилядите привърженици които подкрепят отбора, а не тези 200, 300 малолетни наркоманчета около Дучето, заради които не ходим по мачовете! :evil: :evil: :evil:

Ако точно пък Дучето ти е проблема , че не ходиш на мачове ... то аз съм Лео Меси!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 юли 2010 18:27

howmen написа:
Гуу написа:Само един изключително малоумен човек би тръгнал да разлепя плакати срещу хора, които буквално крепят любимия му отбор. ЦСКА в момента функционира благодарение на Иво Иванов и Димитър Борисов, ако не бяха те, трагедията за ЦСКА щеше да бъде пълна...

Интересно ми е, при положение, че подобни екземпляри изгониха Васил Божков (най-читавия ни собственик), не им ли дойде акъла в главата, че трябва да престанат с безумията си, като се правят на "голямата работа". Омръзна ми да гледам как "червени" фенове-идиоти убиват любимия ми отбор с глупостта си... :evil:

Смешен си....Титан съсипва ЦСКА както и всичко до което се докопа!?
Преди време когато се чу за първи път че взимат клуба написах,ТИТАН нямат нужната финансова и организациона подготовка!!!
Тогава "разбирачи"( в това число и Ти ) ме емнаха с точно тези твой думи....ДАЙ ми факти с какво ТИТАН помогна и ПОМАГА НА ЦСКА???
За техните интереси знаем всички(бази-стадион)....че вкараха клуба в дългове по големи по големи от тези на всички отбори в "А" група взети заедно,също знаем!!!
Те съсипват ЦСКА,не е вярно че няма кандидати за клуба!!!Кандидати има но "залъка" е прекалено апетитен че да го изпуснат :idea:

Ти си по -смешен!
След Лупи - ЦСКА щеше да е в А окръжна, ако не бяха Титан - ФАКТ, а единственият им проблем е, че нищичко не разбират от футбол. Това май го коригираха с Ем. Костадинов. Обаче не им и трябва - хората си търсят бизнеса и гледат освен милиони борчове и някой приход да има.
А ето още един ФАКТ - имат желание да развиват клуба и отбора. За първото е видно от проектите /за сега само идейни/ за нов стадион - нещо не чувано и не изричано до сега от никой собственик, а като доказателство за второто е постоянното привличането на нови играчи - тук това как и колко е правилно и друга тема. Или претпочиташ да сме като при Левски - "тези ни играчи са екстра - от нови няма нужда"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 юли 2010 18:44

k_oleto написа:Ти си по -смешен!
След Лупи - ЦСКА щеше да е в А окръжна, ако не бяха Титан - ФАКТ, а единственият им проблем е, че нищичко не разбират от футбол. Това май го коригираха с Ем. Костадинов. Обаче не им и трябва - хората си търсят бизнеса и гледат освен милиони борчове и някой приход да има.
А ето още един ФАКТ - имат желание да развиват клуба и отбора. За първото е видно от проектите /за сега само идейни/ за нов стадион - нещо не чувано и не изричано до сега от никой собственик, а като доказателство за второто е постоянното привличането на нови играчи - тук това как и колко е правилно и друга тема. Или претпочиташ да сме като при Левски - "тези ни играчи са екстра - от нови няма нужда"

Бъркаш!Още по времето на Божков се говореше за нов стадион и още по негово време се правеха подобни безумни трансфери.
Не знам защо си мислиш, че ТИТАН милеят за ЦСКА, а не за собственият си джоб, но точно трансферите не давай за пример, защото отбор не се прави така.Когато ЦСКА беше някакъв фактор в Европа, не си сменяха половината отбор на всеки 6 месеца.Това не прави никой сериозен отбор в Европа, дори и да има финансовата възможност за това.
Дучето.... за него имам мнение по видяно и чуто, от телевизията.За мен не е качествен човек, но това си е мое , лично мнение.

На колегата, който каза, че Титан трябва да си създадат фенклуб на отбора.. просто нямам какво да отговоря.Казионен фен-клуб..това е направо гениално.Кого ще подкрепя този фен-клуб:ЦСКА или ТИТАН-АС?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 юли 2010 18:51

както споменах: не коментирам текучеството на играчи, а отчитам старанието да се привличат такива. Дори и по времето на Божков, в ЦСКА нямаше играчи тип: Гранден /за ман най-стойностният футболист играл на Армията/. Въпреки несериозното си поведение и отношение - Панку също е с солидна визитка - друг е въпроса, че се провали. Да, гафове имаше, но....аз отчитам желанието

Извинявай ако греша, но просто нямам спомен Божков да е вадил проект за нов стадион - просто си спомням борбата му за отдаване на концесия на базата и до там

моряка
Контакти:

Мнениеот моряка » 04 юли 2010 18:57

Какъв е ТОЯ шопар?Коледа е рано,не колете Го?! :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 юли 2010 19:03

k_oleto написа:както споменах: не коментирам текучеството на играчи, а отчитам старанието да се привличат такива. Дори и по времето на Божков, в ЦСКА нямаше играчи тип: Гранден /за ман най-стойностният футболист играл на Армията/. Въпреки несериозното си поведение и отношение - Панку също е с солидна визитка - друг е въпроса, че се провали. Да, гафове имаше, но....аз отчитам желанието

Извинявай ако греша, но просто нямам спомен Божков да е вадил проект за нов стадион - просто си спомням борбата му за отдаване на концесия на базата и до там

Мисля, че на "Армията" са играли и много по-стойности играчи от Гранден, но това е в далечното минало.Трудно бих казал, че един Якимов или Жеков, или Марашлиев, Стоичков, Денев са били по-слаби от Гранден.Един Гранден не може да бъде критерий за добра трансферна политика.
И по времето на Божков имаше "идеен" проект, който беше толкова истински, колкото и тези, от последните десетина месеца.Не това е темата обаче, а персоната Димитър Ангелов и неговата роля в живота на ЦСКА, която надали е чак толкова положителна за клуба.Може и да ме оплюете, но за мен, като страничен наблюдател, да ми се изтъпанчи един дебел, разгърден и потен шеф на фен клуб, който говори доста несвързано и доста некултурно.. надали ще ми е приятно да го гледам и слушам втори път.Каквито и да са му организаторските качества, той няма място пред медиите, особено след загубен от ЦСКА мач (ненапразно го казвам това).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 04 юли 2010 19:25

Чета тука някакви смешни мнения , че Титан не наливали пари в ЦСКА ... Абе кратуни , вие като си създавате фирма с нагласата да наливате пари в нея ли сте ? Не ? Точно така ... Вие искате да печелите от дейноста и ... ЦСКА е търговска фирма и трябва да го разберете това. Една търговска фирма трябва да живее по търговските закони , иначе ще умре/фалира ... И не само ЦСКА ... Всеки един друг професионален футболен клуб е в това положение , който и да е ... Кой НАЛИВА в Барселона , Байерн , Манчестър Юн. , Ювентус , Ливърпул ... дори в Челси "инвестициите" на Абрамович са под формата на заеми ... Заеми , които клуба му дължи и при една евентуална продажба новия собственик на Челси трябва да погаси иначе ще фалира ... Това разбирате ли го господа протестиращи срещу смешната цена от 10 лева за билетче и обявяващи се за безплатен вход едва ли не ? С тези 10 лева вие си купувате правото да гледате мача от близо на трибуната на стадиона ... Това струва пари , както и билета за кино , театър , концерт и т.н. ... Защото , ако не платите с цената на билета си сумата , която иска например Мадона , за да дойде в България , то няма да я гледате на живо , а на телевизора ... Ако не си платите цената на билета , то няма да гледате кино и театър ... Ще гледате съответните филми и постановки в домашна обстановка по кабелната телевизия , но и за нея плащате всеки месец , за да я имате ... С какво се различава един мач ? С нищо ... Защо не протестирате , че билета за концерт е примерно в рамките на 200 лева ... Това по - достъпна цена ли е за вас "бедните" , които ходите по 50 - 60 000 човека на тези мероприятия , а на мач при левче билет се събирате зорлем по 1 000 ... Значи можело , а ? Не ви харесвала играта ... Ами като не ви хареса някой филм в киното , то искате ли си тези 10 лева платени за билет обратно господа "бедняци" или по - скоро си купувате билет за друг , за който сте чули , че е по - хубав ? Отказвате ли се от точно това кино , защото сте гледали калпав филм в него някога ? Не ? А защо протестирате срещу съвсем нормалната сума от 10 лева на билет , като цена за футболен мач ? Нима един футболен мач е по - евтин като продукт ? С чии пари ще се плащат заплатите на футболистите , за да съществува клуба ? На базата на какво ще искате отбора ви да се бори за шампионската титла всяка година ? Само защото се казва ЦСКА ли ? Не става така ... След като се казва ЦСКА и има много фенове , то тия фенове трябва да дават своята парична лепта за отбора , за да бъде той силен ... Иначе няма да се различаваме по нищо с Академик Сф. , който го давам за пример с това , че няма чак толкова много фенове ... С песни и хореографии по мачовете можете да вдигнете малко духа на футболистите , но няма как един посредствен и евтин , като цена футболист да го направите класен и скъп , а отбора ви да побеждава ... Ако сте на различно от това мнение , то не разбирате от футбол въобще и не ми е ясно защо ви е изобщо да ходите на стадиона и да гледате мачовете ... Време е Дучето , ако той наистина има пръст в тези протести да изключи филма , в който се е вкарал и наистина да погледне реалноста в очите ... А тя е , че този членски внос , който събира от по 5 лева на месец от над 900 фен клуба на ЦСКА по цял свят , с по не знам си колко члена всеки един от тях да са му достатъчни , за да поддържа фенската маса да е на ниво , а не да правят глупави протести и да вредят на имиджа на отбора ... Все пак той затова е поставен на тази длъжност и обира лъвския пай от дейноста си ... Затова се пъчи , че не е социално слаб и може да си позволи да си купи не една , а три абонаментни карти ... Сега е момента точно той да излезе и да защити любимия си отбор пред обществото ... Да каже на "бедните" фенове истината за тези съвсем реални и нормални цени на билетите ... Да ги заведе на мачовете , за да подкрепят отбора си ... Да престанат да наливат от пусто в празно , защото това наистина е ЦСКА и никой няма правото да се гаври по този или по какъвто и да е било друг начин със смисъла на живота за много от феновете на отбора ... Време е с пълен глас и без никакви задни мисли да кажем , че сме от ЦСКА днес и сега , когато отбора ни има нужда от нас ... А не утре , когато кредиторите ще влязат в клуба и вече ще е твърде късно ... 8-)
Последна промяна от viroglav на 04 юли 2010 20:00, променено общо 1 път.

Riko2277
Контакти:

Мнениеот Riko2277 » 04 юли 2010 19:27

Лесно е да се говори,защо някой не извади да даде пари за този клуб освен собствениците! Хеи, някой трябва да дават по 10 лв. и какво стана,а хората който оправят милионите ги плюем! И това ако са Фенове!!!

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 04 юли 2010 21:25

Мнениеот viroglav на 04 Юли 2010 17:25
Чета тука някакви смешни мнения , че Титан не наливали пари в ЦСКА ... Абе кратуни , вие като си създавате фирма с нагласата да наливате пари в нея ли сте ? Не ? Точно така ... Вие искате да печелите от дейноста и ... ЦСКА е търговска фирма и трябва да го разберете това. Една търговска фирма трябва да живее по търговските закони , иначе ще умре/фалира ... И не само ЦСКА ... Всеки един друг професионален футболен клуб е в това положение , който и да е ... Кой НАЛИВА в Барселона , Байерн , Манчестър Юн. , Ювентус , Ливърпул ... дори в Челси "инвестициите" на Абрамович са под формата на заеми ... Заеми , които клуба му дължи и при една евентуална продажба новия собственик на Челси трябва да погаси иначе ще фалира ... Това разбирате ли го господа протестиращи срещу смешната цена от 10 лева за билетче и обявяващи се за безплатен вход едва ли не ? С тези 10 лева вие си купувате правото да гледате мача от близо на трибуната на стадиона ... Това струва пари , както и билета за кино , театър , концерт и т.н. ... Защото , ако не платите с цената на билета си сумата , която иска например Мадона , за да дойде в България , то няма да я гледате на живо , а на телевизора ... Ако не си платите цената на билета , то няма да гледате кино и театър ... Ще гледате съответните филми и постановки в домашна обстановка по кабелната телевизия , но и за нея плащате всеки месец , за да я имате ... С какво се различава един мач ? С нищо ... Защо не протестирате , че билета за концерт е примерно в рамките на 200 лева ... Това по - достъпна цена ли е за вас "бедните" , които ходите по 50 - 60 000 човека на тези мероприятия , а на мач при левче билет се събирате зорлем по 1 000 ... Значи можело , а ? Не ви харесвала играта ... Ами като не ви хареса някой филм в киното , то искате ли си тези 10 лева платени за билет обратно господа "бедняци" или по - скоро си купувате билет за друг , за който сте чули , че е по - хубав ? Отказвате ли се от точно това кино , защото сте гледали калпав филм в него някога ? Не ? А защо протестирате срещу съвсем нормалната сума от 10 лева на билет , като цена за футболен мач ? Нима един футболен мач е по - евтин като продукт ? С чии пари ще се плащат заплатите на футболистите , за да съществува клуба ? На базата на какво ще искате отбора ви да се бори за шампионската титла всяка година ? Само защото се казва ЦСКА ли ? Не става така ... След като се казва ЦСКА и има много фенове , то тия фенове трябва да дават своята парична лепта за отбора , за да бъде той силен ... Иначе няма да се различаваме по нищо с Академик Сф. , който го давам за пример с това , че няма чак толкова много фенове ... С песни и хореографии по мачовете можете да вдигнете малко духа на футболистите , но няма как един посредствен и евтин , като цена футболист да го направите класен и скъп , а отбора ви да побеждава ... Ако сте на различно от това мнение , то не разбирате от футбол въобще и не ми е ясно защо ви е изобщо да ходите на стадиона и да гледате мачовете ... Време е Дучето , ако той наистина има пръст в тези протести да изключи филма , в който се е вкарал и наистина да погледне реалноста в очите ... А тя е , че този членски внос , който събира от по 5 лева на месец от над 900 фен клуба на ЦСКА по цял свят , с по не знам си колко члена всеки един от тях да са му достатъчни , за да поддържа фенската маса да е на ниво , а не да правят глупави протести и да вредят на имиджа на отбора ... Все пак той затова е поставен на тази длъжност и обира лъвския пай от дейноста си ... Затова се пъчи , че не е социално слаб и може да си позволи да си купи не една , а три абонаментни карти ... Сега е момента точно той да излезе и да защити любимия си отбор пред обществото ... Да каже на "бедните" фенове истината за тези съвсем реални и нормални цени на билетите ... Да ги заведе на мачовете , за да подкрепят отбора си ... Да престанат да наливат от пусто в празно , защото това наистина е ЦСКА и никой няма правото да се гаври по този или по какъвто и да е било друг начин със смисъла на живота за много от феновете на отбора ... Време е с пълен глас и без никакви задни мисли да кажем , че сме от ЦСКА днес и сега , когато отбора ни има нужда от нас ... А не утре , когато кредиторите ще влязат в клуба и вече ще е твърде късно ... 8-)

Тц-тц-тц...

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 04 юли 2010 21:38

Така като чета във форума повечето хора са против протеста на Дучето. Вземете се организирайте и направете контра протест за да покажете какво искат феновете на ЦСКА, а не само банда промити наркоманизирани моцъци

Върни се в “ЦСКА”