От ЦСКА подозират Дучето в подмолна игра

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ultrastyle
Контакти:

От ЦСКА подозират Дучето в подмолна игра

Мнениеот ultrastyle » 04 юли 2010 15:59

Сериозна разправия се задава между собствениците на ЦСКА от фирма " Титан" и председателя на централния фенклуб на армейците Димитър Ангелов-Дучето. До този момент двете страни бяха във война, но само на тихия фронт. От няколко дни обаче конфликтът между Дучето и " Титан" се задълбочава. Sportal.bg научи, че собствениците на червените са разбрали за подготвян от Дучето протест по подобие на този на сините запалянковци срещу Батков - т.е. да се разлепят плакати срещу ръководството. Според източници на Sportal.bg някои от запалянковците, които били вербувани да лепят плакати, отказали, а заверата бързо достигнала до ушите на босовете на ЦСКА.

Официалната причина за готвените протести са билетите, които " Титан" сложи за мачовете на ЦСКА от новия сезон. За сектор " Г" те струват 10 лева, а хората, които си купят абонаментни карти, ще платят 90 лева за целия сезон или по 6 лева на среща.

Неофициалната и по-вероятна причина обаче е лютата битка, която се води за надмощие в сектор " Г" . Нищо чудно именно тя да доведе до сериозни инциденти след започването на сезон 2010-11, които да са в ущърб само и единствено на ЦСКА.
http://www.ultras-bg.com/62/Ot-CSKA-pod ... -igra.html

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: От ЦСКА подозират Дучето в подмолна игра

Мнениеот Гуу » 04 юли 2010 16:07

ultrastyle написа:Сериозна разправия се задава между собствениците на ЦСКА от фирма " Титан" и председателя на централния фенклуб на армейците Димитър Ангелов-Дучето. До този момент двете страни бяха във война, но само на тихия фронт. От няколко дни обаче конфликтът между Дучето и " Титан" се задълбочава. Sportal.bg научи, че собствениците на червените са разбрали за подготвян от Дучето протест по подобие на този на сините запалянковци срещу Батков - т.е. да се разлепят плакати срещу ръководството. Според източници на Sportal.bg някои от запалянковците, които били вербувани да лепят плакати, отказали, а заверата бързо достигнала до ушите на босовете на ЦСКА.

Официалната причина за готвените протести са билетите, които " Титан" сложи за мачовете на ЦСКА от новия сезон. За сектор " Г" те струват 10 лева, а хората, които си купят абонаментни карти, ще платят 90 лева за целия сезон или по 6 лева на среща.

Неофициалната и по-вероятна причина обаче е лютата битка, която се води за надмощие в сектор " Г" . Нищо чудно именно тя да доведе до сериозни инциденти след започването на сезон 2010-11, които да са в ущърб само и единствено на ЦСКА.
http://www.ultras-bg.com/62/Ot-CSKA-pod ... -igra.html

Само един изключително малоумен човек би тръгнал да разлепя плакати срещу хора, които буквално крепят любимия му отбор. ЦСКА в момента функционира благодарение на Иво Иванов и Димитър Борисов, ако не бяха те, трагедията за ЦСКА щеше да бъде пълна...

Интересно ми е, при положение, че подобни екземпляри изгониха Васил Божков (най-читавия ни собственик), не им ли дойде акъла в главата, че трябва да престанат с безумията си, като се правят на "голямата работа". Омръзна ми да гледам как "червени" фенове-идиоти убиват любимия ми отбор с глупостта си... :evil:

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 04 юли 2010 16:09

Въобще не се учудвам , в България е прието , щом има власт и пари - да има борба или подмолни договорки . От това както винаги губи българския народ ( в случая феновете на ЦСКА ) .......

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 04 юли 2010 16:17

Бесен съм на дучето и другите нещастници! Шибаните олигофрени искат да изгонят и тези собственици! Билетите им били проблема, и затова щели да протестират! Смешници, заради тях не станахме шампиони! Само внасят смут и раздор в отбора, с нищо не помагат! Истинските фенове на отбора са хилядите привърженици които подкрепят отбора, а не тези 200, 300 малолетни наркоманчета около Дучето, заради които не ходим по мачовете! :evil: :evil: :evil:

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 04 юли 2010 16:30

Най-после го раэкриха Дучето!

daffy
Контакти:

Мнениеот daffy » 04 юли 2010 16:43

Аман от лумпени!
Как се промъква дучето в Г? Винаги ми е било чудно физически как успява да се провре през клетките!

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 04 юли 2010 16:55

Гуу написа:Само един изключително малоумен човек би тръгнал да разлепя плакати срещу хора, които буквално крепят любимия му отбор. ЦСКА в момента функционира благодарение на Иво Иванов и Димитър Борисов, ако не бяха те, трагедията за ЦСКА щеше да бъде пълна...

Интересно ми е, при положение, че подобни екземпляри изгониха Васил Божков (най-читавия ни собственик), не им ли дойде акъла в главата, че трябва да престанат с безумията си, като се правят на "голямата работа". Омръзна ми да гледам как "червени" фенове-идиоти убиват любимия ми отбор с глупостта си... :evil:

Смешен си....Титан съсипва ЦСКА както и всичко до което се докопа!?
Преди време когато се чу за първи път че взимат клуба написах,ТИТАН нямат нужната финансова и организациона подготовка!!!
Тогава "разбирачи"( в това число и Ти ) ме емнаха с точно тези твой думи....ДАЙ ми факти с какво ТИТАН помогна и ПОМАГА НА ЦСКА???
За техните интереси знаем всички(бази-стадион)....че вкараха клуба в дългове по големи по големи от тези на всички отбори в "А" група взети заедно,също знаем!!!
Те съсипват ЦСКА,не е вярно че няма кандидати за клуба!!!Кандидати има но "залъка" е прекалено апетитен че да го изпуснат :idea:
You`re My Wicked Live

Riko2277
Контакти:

Мнениеот Riko2277 » 04 юли 2010 17:04

Така е,обаче какво да се направи? Единственият начин е,самите собственици да помогнат да се сформира друг фен клуб и да застанат зад него! Приатели запомнете ако не застане никои зад друг фен клуб,то той ще си има страшни проблеми!Дучето е хитър и ще саздава нон-стоп проблеми навсякаде,а и не забравяйте че има хора който са зад него защото имат полза от това(да не казвам каква).

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 04 юли 2010 17:05

howmen на 04 Юли 2010 16:55

Гуу написа:Само един изключително малоумен човек би тръгнал да разлепя плакати срещу хора, които буквално крепят любимия му отбор. ЦСКА в момента функционира благодарение на Иво Иванов и Димитър Борисов, ако не бяха те, трагедията за ЦСКА щеше да бъде пълна...

Преди време когато се чу за първи път че взимат клуба написах,ТИТАН нямат нужната финансова и организациона подготовка!!!
Тогава "разбирачи"( в това число и Ти ) ме емнаха с точно тези твой думи....ДАЙ ми факти с какво ТИТАН помогна и ПОМАГА НА ЦСКА???
За техните интереси знаем всички(бази-стадион)....че вкараха клуба в дългове по големи по големи от тези на всички отбори в "А" група взети заедно,също знаем!!!
Те съсипват ЦСКА,не е вярно че няма кандидати за клуба!!!Кандидати има но "залъка" е прекалено апетитен че да го изпуснат :idea:

Титан не са най-добрата опция за собственици, но наистина спасиха ЦСКА в момент, в който щяхме да играем във В група

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 04 юли 2010 17:19

howmen написа:

От мен искаш факти, но самият ти не говориш с такива.

Хайде посочи кои са тези кандидати за ЦСКА, че аз такива не се сещам ? Спомняш ли си как след като Томов се оттегли (или по-точно го оттеглиха) от ЦСКА, продължително време не само, че не можеше да се намери кандидат за сосбтвеник на отбора, но и предлагаха клуба, като придатък с "Кремиковци" само и само да не изчезне от футболната карта, къде бяха тези твой кандидат-собственици тогава ?

Посочи конкретно - по какъв начин Титан АС съсипва ЦСКА ?
Факт е, че "титаните" допуснаха адски много грешки, най-вече от ръководско есетство, но е смешно да твърдиш, че съсипват отбора.

Също така, можеш ли да си докажеш думите, че са вкарали клуба в по-големи заеми ?

Май смешния в случая си ти, защото говориш наизуст, без каквито и да е било аргументи. Титан АС са хората, които спасиха отбора, които наливат пари в отбора, и които се опитват да направят ЦСКА един що-годе нормлен клуб (какъвто през последните години не е).

Разбрете, футболните отбори в България не са и не могат да бъдат интересни за абсолютно никакви по-сериозни хора... причините за това са много, няма мсисъл да ги изброявам. Докато не се променят нещата, хора като Димитър Борисов и Иво Иванов ще са си екстра за собтсвеници.

Върни се в “ЦСКА”