Левскари защо се месите в работите на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Левскари защо се месите в работите на ЦСКА
Гледайте си вашея клуб а не постоянно да се занимавате с ЦСКА 

Re: Левскари защо се месите в работите на ЦСКА
На мен ми се струва,че цесекарите пускат повече теми против Левски,отколкото обратното.

До кога ще се изкават неподготвени не знам... защо първо не поразгледа темите в вашия форум и в нашия преди да пуснеш тая тема?
Vladimir Putin написа:goteborg написа:Ei malkia,ia vurvi da uchish,che v ponedelnik she te izpitvat po "Roden krai" na temata "Istanbul"!I posle pak shte te pliaska bashta ti!Vladimir Putin написа:Гледайте си вашея клуб а не постоянно да се занимавате с ЦСКА
a az na tebe 6te ti se izpraznq v ustata
Малоумник такъв,докога ще повтаряш едно и също,това за изпразването го писа вече няколко пъти днес.

Hodi da uchish za Istanbul,che bashta ti she ti skusa guza ot boi,lape glupavo!Vladimir Putin написа:goteborg написа:Ei malkia,ia vurvi da uchish,che v ponedelnik she te izpitvat po "Roden krai" na temata "Istanbul"!I posle pak shte te pliaska bashta ti!Vladimir Putin написа:Гледайте си вашея клуб а не постоянно да се занимавате с ЦСКА
Save Ukraine!
Не бе,ПУТИН,просто констатирам.Не ти го казах с такъв тон,че да ме обиждаш,но явно само това можеш да измислиш.Според мен,ти си просто един сексуално незадоволен лигльо,и тука във форума избиваш комплексите си.

Sus sigurnost,priatel,ama e svruh glupav i ne se osuznava.Ne vurvi kum podobrenie tova dete shashavo...Daje naprotiv,vloshava mu se sustoianieto.lyubaka написа:Не бе,ПУТИН,просто констатирам.Не ти го казах с такъв тон,че да ме обиждаш,но явно само това можеш да измислиш.Според мен,ти си просто един сексуално незадоволен лигльо,и тука във форума избиваш комплексите си.

Save Ukraine!
goteborg написа:Sus sigurnost,priatel,ama e svruh glupav i ne se osuznava.Ne vurvi kum podobrenie tova dete shashavo...Daje naprotiv,vloshava mu se sustoianieto.lyubaka написа:Не бе,ПУТИН,просто констатирам.Не ти го казах с такъв тон,че да ме обиждаш,но явно само това можеш да измислиш.Според мен,ти си просто един сексуално незадоволен лигльо,и тука във форума избиваш комплексите си.
Те 95% от темите му,под всякъкви псевдоними,са против Левски,а тръгнал да разправя,че левскарите се месят в работите на ЦСКА.Явно не вижда по далече от носа си.

-
- Контакти:
goteborg написа:Sus sigurnost,priatel,ama e svruh glupav i ne se osuznava.Ne vurvi kum podobrenie tova dete shashavo...Daje naprotiv,vloshava mu se sustoianieto.lyubaka написа:Не бе,ПУТИН,просто констатирам.Не ти го казах с такъв тон,че да ме обиждаш,но явно само това можеш да измислиш.Според мен,ти си просто един сексуално незадоволен лигльо,и тука във форума избиваш комплексите си.
Ela da me vidi6 v realniq jivot koi sam i ako gi govore6e tezi raboti pred men golqm boi 6te6e da qde6
ha-ha-haVladimir Putin написа:goteborg написа:Sus sigurnost,priatel,ama e svruh glupav i ne se osuznava.Ne vurvi kum podobrenie tova dete shashavo...Daje naprotiv,vloshava mu se sustoianieto.lyubaka написа:Не бе,ПУТИН,просто констатирам.Не ти го казах с такъв тон,че да ме обиждаш,но явно само това можеш да измислиш.Според мен,ти си просто един сексуално незадоволен лигльо,и тука във форума избиваш комплексите си.
Ela da me vidi6 v realniq jivot koi sam i ako gi govore6e tezi raboti pred men golqm boi 6te6e da qde6

Save Ukraine!