Левскари защо се месите в работите на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Vladimir Putin
Контакти:

Левскари защо се месите в работите на ЦСКА

Мнениеот Vladimir Putin » 16 яну 2009 15:17

Гледайте си вашея клуб а не постоянно да се занимавате с ЦСКА :roll:

Потребителски аватар
lyubaka
Контакти:

Re: Левскари защо се месите в работите на ЦСКА

Мнениеот lyubaka » 16 яну 2009 15:20

На мен ми се струва,че цесекарите пускат повече теми против Левски,отколкото обратното.
Изображение

werty
Контакти:

Мнениеот werty » 16 яну 2009 15:23

До кога ще се изкават неподготвени не знам... защо първо не поразгледа темите в вашия форум и в нашия преди да пуснеш тая тема?

Потребителски аватар
lyubaka
Контакти:

Мнениеот lyubaka » 16 яну 2009 15:26

Vladimir Putin написа:
goteborg написа:
Vladimir Putin написа:Гледайте си вашея клуб а не постоянно да се занимавате с ЦСКА :roll:
Ei malkia,ia vurvi da uchish,che v ponedelnik she te izpitvat po "Roden krai" na temata "Istanbul"!I posle pak shte te pliaska bashta ti!

a az na tebe 6te ti se izpraznq v ustata :roll:

Малоумник такъв,докога ще повтаряш едно и също,това за изпразването го писа вече няколко пъти днес.
Изображение

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 16 яну 2009 15:29

Vladimir Putin написа:
goteborg написа:
Vladimir Putin написа:Гледайте си вашея клуб а не постоянно да се занимавате с ЦСКА :roll:
Ei malkia,ia vurvi da uchish,che v ponedelnik she te izpitvat po "Roden krai" na temata "Istanbul"!I posle pak shte te pliaska bashta ti!
Hodi da uchish za Istanbul,che bashta ti she ti skusa guza ot boi,lape glupavo!
Save Ukraine!

Потребителски аватар
lyubaka
Контакти:

Мнениеот lyubaka » 16 яну 2009 15:33

Не бе,ПУТИН,просто констатирам.Не ти го казах с такъв тон,че да ме обиждаш,но явно само това можеш да измислиш.Според мен,ти си просто един сексуално незадоволен лигльо,и тука във форума избиваш комплексите си.
Изображение

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 16 яну 2009 15:38

lyubaka написа:Не бе,ПУТИН,просто констатирам.Не ти го казах с такъв тон,че да ме обиждаш,но явно само това можеш да измислиш.Според мен,ти си просто един сексуално незадоволен лигльо,и тука във форума избиваш комплексите си.
Sus sigurnost,priatel,ama e svruh glupav i ne se osuznava.Ne vurvi kum podobrenie tova dete shashavo...Daje naprotiv,vloshava mu se sustoianieto. :D
Save Ukraine!

Потребителски аватар
lyubaka
Контакти:

Мнениеот lyubaka » 16 яну 2009 15:42

goteborg написа:
lyubaka написа:Не бе,ПУТИН,просто констатирам.Не ти го казах с такъв тон,че да ме обиждаш,но явно само това можеш да измислиш.Според мен,ти си просто един сексуално незадоволен лигльо,и тука във форума избиваш комплексите си.
Sus sigurnost,priatel,ama e svruh glupav i ne se osuznava.Ne vurvi kum podobrenie tova dete shashavo...Daje naprotiv,vloshava mu se sustoianieto. :D

Те 95% от темите му,под всякъкви псевдоними,са против Левски,а тръгнал да разправя,че левскарите се месят в работите на ЦСКА.Явно не вижда по далече от носа си.
Изображение

Vladimir Putin
Контакти:

Мнениеот Vladimir Putin » 16 яну 2009 15:43

goteborg написа:

Ela da me vidi6 v realniq jivot koi sam i ako gi govore6e tezi raboti pred men golqm boi 6te6e da qde6

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 16 яну 2009 16:18

Vladimir Putin написа:
goteborg написа:

Ela da me vidi6 v realniq jivot koi sam i ako gi govore6e tezi raboti pred men golqm boi 6te6e da qde6
ha-ha-ha :D evala showman!
Save Ukraine!

Върни се в “ЦСКА”