ЗА 300 ЛВ.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЗА 300 ЛВ.
Цесекари бите ли се продали за 300лв. както направиха сините уличници?
Re: ЗА 300 ЛВ.
Ти сигурно и за 3лв. ще се продадеш ама айде дай да вдигаме врява ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
koi4i написа:Ти сигурно и за 3лв. ще се продадеш ама айде дай да вдигаме врява ...
фАКТИТЕ са си факти.
goteborg написа:Nikoga ne bih **** maika ti,che she hvana nekoia bolest strashna...анкнгг написа:Цесекари бите ли се продали за 300лв. както направиха сините уличници?
как можеж да я ебеш след като ти си уличница и се продаваш?
pomiar,budish sujalenie.Ako se samoubiesh she si napravish goliama usluga...анкнгг написа:goteborg написа:Nikoga ne bih **** maika ti,che she hvana nekoia bolest strashna...анкнгг написа:Цесекари бите ли се продали за 300лв. както направиха сините уличници?
как можеж да я ебеш след като ти си уличница и се продаваш?
Save Ukraine!
Кви факти бе грухар???И аз мога да сложа суитчъра с качулка и да отида да кажа:Цецо кройфа ми даде 300лв. пред Кочин Парк да хода да се бия.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
koi4i написа:Кви факти бе грухар???И аз мога да сложа суитчъра с качулка и да отида да кажа:Цецо кройфа ми даде 300лв. пред Кочин Парк да хода да се бия.
отново световен заговор срещу кротките и неподкупниТЕЛЕНЦА от ФБР МОСАД МИ 5 И КГБ. ТЕ си били в обора и ги обвинили нечестно.Теленцата кротко преживяли слама.
Аз съм от Ботев, но мисля, че предателите не трябва да се свързват с отбор, защото такива може да има от всеки отбор, но това не значи, че истинските превъженици са такива. В Бг винаги ще има предатели както предадоха и Левски и Ботев и хиляди други.
Na prosti hora ne mojesh da go obiasnish.Tochno taka e,kakto go kazvash,ama tuka ima fenomenalni idioti i da go razberat-nikakuv shans!Don Rumen написа:Аз съм от Ботев, но мисля, че предателите не трябва да се свързват с отбор, защото такива може да има от всеки отбор, но това не значи, че истинските превъженици са такива. В Бг винаги ще има предатели както предадоха и Левски и Ботев и хиляди други.
Save Ukraine!