ЦСКА вади 600 хил. евро за трансферна цел на Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

ЦСКА вади 600 хил. евро за трансферна цел на Левски

Мнениеот POPCORN » 16 яну 2009 10:22

ИзображениеНовите шефове в ЦСКА от фирма „Титан АС" започнаха да изпълняват обещанията си за добра селекция в тима. Те са постигнали договорка с Макаби (Тел Авив) за дефанзивния халф Джонатан Асус. За него са броени на израелския тим 600 000 евро. Футболистът се очаква да подпише с ЦСКА за 2,5 години. Асус трябва да се присъедини към „червените" по време на втория лагер на тима в Кипър. Както е известно, още докато Станимир Стоилов беше треньор на Левски, футболистът бе препоръчан на Мъри от Седрик Бардон, с когото се познават от Франция.

Мъри имаше силното желание да привлече Асус през лятото на 2007 година. Тогава обаче Левски и Макаби не се разбраха по финансовите параметри, тъй като Асус имаше големи финансови претенции, а и от клуба му искаха трансфера сума.

През лятото на 2008 година Асус отново бе спряган за „Герена", след като бе искан от Велислав Вуцов, а за преговори с играча призна и босът Тодор Батков. Но след отпадането на Левски от БАТЕ Борисов на прага на Шампионската лига Батков заяви: „Не ми трябва този скъп играч за мачове срещу Видима".

Aко дойде тоя футболист ще съм много доволен.Много хора вече го хвалят и Мъри преди и кой ли не.Явно си може човека :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

lubeste
Контакти:

Re: ЦСКА вади 600 хил. евро за трансферна цел на Левски

Мнениеот lubeste » 16 яну 2009 10:35

с тая разлика че тоя съшия струва 2 000000 евро.когато Левски можеше да го всеме на полувин цена от там се напрайха на еврей и вдигнаха цената.ПОРЕДНАТА СПЕКУЛАЦИЯ.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 яну 2009 10:54

хахахахах 2 милиона евро хахаха .ти си луд бе това са 4 милиона лева бе.ти за 4 милиона лева ще си купиш шо годе добър млад играч от острова на по 17-18 години бе.я ходи се гръмни някъде бе.Това ви е грешката, че вярвате на всичко на Борат.Зе Соарес 2 милиона ли колко каза.Той го е купил сигурно за 500 хиляди.Не може ми вкара един гол и струва 2 милиона тоя.Аееее много ви здраве с Борат там.Цял живот да си му вярвате и да ви прави на маймуни.Струва 2 милиона когато аз съм трамвай.Или той казва така да си помислите лелел колко е скъп и не му се дават пари за футболисти.Дори през тази пауза се вижда как му се дават пари.Кой сте купили?Милиев където е 50 хиляди?Да Коща където е свободен агент ли?Батков е най-голямия лъжец в тая държава бе не го ли разбрахте.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 16 яну 2009 11:15

абе май ти не си в час с нешата.....1.не зе соарес струва 900000 евро а жан карлош.2зе соарес дойде за 400000 евро.3.жан карлош за предишния сезон за 9 мача има 7 гола(!?)...а и не винаги цената е най-важна.жо дойде за не повече от 200000 обаче си личи че израства в отбора.нека не правиме сравнения между Левски и цска на тема трансфери.

какъвто и да е борат....поне до сега не сме пропускали европейски турнири заради собственика ни....

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 16 яну 2009 11:17

Някой имали си напредстава от качествата на Асус!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 яну 2009 11:20

хаха Жан Карлос израства така ли?Кое му е израстването, че не виждам?Аз по слаб чужденец в България да е идвал последните години не съм виждал!А това , че си му некаф фен и те кефи е отделен въпрос.Точно тоя Жан Карлос където викат, че е сумати милиони е пален смешник?Какво хубаво направи за Левски?Колко гола има за Левски за тия 2 години?Не ми говори, че израства моля ти се.Жоазинио може и да израства, не може а израстна, но тоя ми казваш, че израства е пълна глупост брато!Стегни се малко :)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 16 яну 2009 11:24

прочети малко какво съм написал и ше видиш къде бъркаш.написал съм "ЖО"- както викат на Жоазинио в Левски.а колкото до карлош, просто не мисля че мястото му на терена е централен нападател.по скоро трябва да играе зад нападателя

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 яну 2009 11:27

A да грешката е моя.Както и да е.Мисълта ми беше , че много вярвте на Борат а той лъже с гъза си колкото и Томов.Това, че не сте пропуснали евротурнири не трябва да ви гре.Защото за мене тая година си пропуснахте евротурнирите от всякъде.Колкото дали е жълта новина или не ще видиме.То и Да Коща беше жълта новина, че ще ходи в Левски ама отиде нали? ;)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 16 яну 2009 11:28

еми просто в България никъде другаде не предлагат подобна заплата освен в Левски цска и литекс.той е дошъл да играе тука,кефи го студентски град.....къде да отиде.в ловеч дето имат 1000 човека публика ли?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 яну 2009 11:32

Не бе лошо няма да ходи където иска.Щом иска Левски на му Левски :)Бъоще толкова не ми пука за него.Стана ебати проблема се едно е дал толквоа много на ЦСКА, че няма на къде.Той е просто един футболист.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”