"Титан": Ще направим 50 лева билета, ако искаме

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Re: "Титан": Ще направим 50 лева билета, ако искаме

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 29 юни 2010 14:40

Това, че Стандарт пишат глупости е факт, постоянно се опитват да ни злепоставят както и дон Галфон.
Но и наще шефове нещо много насериозно почнаха да се взимат, много тежко го играят, но всичко си има граници, решили да печелят на гърба на феновете. По думите на титаните, ще гледаме футбол на супер ниво представен от страна на играчите ни, дано да е така и наистина тези пари които са ненормално високи за измисленото ни първенство да си заслужават да се дават, за да гледаме хубава игра, а не да гледам някакви ритнитопковци които се лигавят, не дават нищо от себе си, губят точки по най-смешния възможен начин във важните мачове, както става в последните сезони и чакат с нетърпение да свърши мача за да идат и да се разбият в Син Сити.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 29 юни 2010 14:52

crap написа:Абе 10 лева си е скъпо бе! Пък и не всички хора искат да ходят в сектор Г, за тях какво, телевизия ли?! Така ли връщаме хората по стадионите? :evil:

Съгласен съм, последните няколко сезона ходя нон стоп във В или А, преди това бях неизменна част от Г сектор (хореографии, атмосфера - несравнима). Но последно време с постоянните простотии които се правят, реших да давам повече пари но да съм сред нормални фенове, а не сред хулигани които въобще не гледат и мача, някакви 15-16 годишни дебилчета, без никакво бъдеще и да ми е спокойно, както на мен така и на приятелката ми. Явно ще огранича ходенето по мачове докато нещо не се направи с цените, защото за В или за А малко или много това са си доста пари за да гледам ЦСКА-Калиакра, а си имам достатъчно много разходи и нямада си купя карта за съответните сектори А и В при тези цени. Нещо им куца политиката на Титаните, да връщат хората на стадиона и опита за бърза печалба. Все пак за това са собственици, да дават на клуба и да печелят от него и по-малко от феновете. Разбирам да вдигнат цените на билетите, но някак си постепенно не така рязко както го направиха сега.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 29 юни 2010 15:04

napred_trizvezdni_1948 написа:
crap написа:Абе 10 лева си е скъпо бе! Пък и не всички хора искат да ходят в сектор Г, за тях какво, телевизия ли?! Така ли връщаме хората по стадионите? :evil:

Съгласен съм, последните няколко сезона ходя нон стоп във В или А, преди това бях неизменна част от Г сектор (хореографии, атмосфера - несравнима). Но последно време с постоянните простотии които се правят, реших да давам повече пари но да съм сред нормални фенове, а не сред хулигани които въобще не гледат и мача, някакви 15-16 годишни дебилчета, без никакво бъдеще и да ми е спокойно, както на мен така и на приятелката ми. Явно ще огранича ходенето по мачове докато нещо не се направи с цените, защото за В или за А малко или много това са си доста пари за да гледам ЦСКА-Калиакра, а си имам достатъчно много разходи и нямада си купя карта за съответните сектори А и В при тези цени. Нещо им куца политиката на Титаните, да връщат хората на стадиона и опита за бърза печалба. Все пак за това са собственици, да дават на клуба и да печелят от него и по-малко от феновете. Разбирам да вдигнат цените на билетите, но някак си постепенно не така рязко както го направиха сега.

Поне да бяха оправдали вдигането на цените с... нещо! :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 29 юни 2010 15:06

crap написа:
napred_trizvezdni_1948 написа:

Поне да бяха оправдали вдигането на цените с... нещо! :lol:

Е те първа ще го правят, обещават ни футбол от световна класа която ще наблюдаваме, особенно с новите чуждестранни попълнения които, неименуемо ще вдигнат много класата на отбора ни, дано да е така, но като им гледам визитките направо се ПЛАША

plam_art
Контакти:

Мнениеот plam_art » 29 юни 2010 20:08

Тези мутри не се спряха не стига че им подариха цска ами че искат да изнудват феновете!!Кой се вие кой ви знае?!?!?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 29 юни 2010 21:21

Един град-един отбор написа:Tия пък на какви се правят ?!? Ако го направят 50 лева ще има 5-10 човека на стадиона ... файдата е огромна просто ..

И аз се питам,кой ще ходи тогава?Но поне,няма да има нахлувания,като в Мездра. :)
Само Черно море.

haterbrb
Контакти:

Мнениеот haterbrb » 30 юни 2010 15:58

Тея Титан за много големи ли се мислят? Да направят билета и 100 лева, да видим дали няма да се играе на празни трибуни.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 30 юни 2010 16:08

Това изказване си е чиста провокация! Жалко ще бъде ако са го казали, но все пак не вярвам. Цената на билета според мен е добра. НО картите трябваше да са по-евтини. Ако имаше по-евтини карти хората щяха да си ги купуват и щяха да ходят на повече мачове. Но за 50лв ще ходя на мачове в Англия поне 2пъти годишно
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 30 юни 2010 21:31

Вижте до какво се стига :lol: :lol: Караме се вече и за цените на билетите на армията.. :lol: :lol: Охх боже.. Българско общество.. е тва е.. Срамота
[offtopic]С коментара целя не да се заяда с феновете на Ц*КА, а да коментирам просто темата Ви (не че и ние нямаме ама .. )[/offtopic]
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 30 юни 2010 21:40

levski30 написа:Вижте до какво се стига :lol: :lol: Караме се вече и за цените на билетите на армията.. :lol: :lol: Охх боже.. Българско общество.. е тва е.. Срамота
[offtopic]С коментара целя не да се заяда с феновете на Ц*КА, а да коментирам просто темата Ви (не че и ние нямаме ама .. )[/offtopic]

Само да ти кажа ...аз не пиша Уефски....така,че пиши и ти нормално!

Върни се в “ЦСКА”