Paunic, to je bilo sve...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Paunic, to je bilo sve...
Nema vise posao za tebe na Bugarska Armia, odsad si "persona non grata". Stalno si lagala za sve, ali znaj da se na ovom svetu, sve vraca.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
Re: Paunic, to je bilo sve...
даи субтитри.. 

Тя знае за какво става въпрос. Просто на този свят всичко се връща.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
Red Hot
Следя ти тия две седмици постовете тук и трябва да ти кажа че и мене много ме беше яд за Да Коща но в крайна сметка егати дрисльото излезе.Добър е да не кажат говедата че до вчера сме го възхвалявали а днес казваме че не е играч,но около него ли се върти светът бре.Егати и келемето.Рекетира ни една камара време и накрая ако беше останал как щях да го харесвам като за него няма чест.Това е едно безкрупоно за пари измекярче.Така че много се вживяваш с тия клетви и молитви.Имаме си Ники Чипев имаме си Маркиньос,имаме си и Мороз.Все ще се оправим.А на Коща му пожелавам на дербито ако получи някоя контузия да е на ъглово флагче откъм сектор Г.Е тогава косата му наистина ще стане странна.
Следя ти тия две седмици постовете тук и трябва да ти кажа че и мене много ме беше яд за Да Коща но в крайна сметка егати дрисльото излезе.Добър е да не кажат говедата че до вчера сме го възхвалявали а днес казваме че не е играч,но около него ли се върти светът бре.Егати и келемето.Рекетира ни една камара време и накрая ако беше останал как щях да го харесвам като за него няма чест.Това е едно безкрупоно за пари измекярче.Така че много се вживяваш с тия клетви и молитви.Имаме си Ники Чипев имаме си Маркиньос,имаме си и Мороз.Все ще се оправим.А на Коща му пожелавам на дербито ако получи някоя контузия да е на ъглово флагче откъм сектор Г.Е тогава косата му наистина ще стане странна.

Света не свършва с една мъжка *****! Той и Станислав Ангелов го направи същото и после го заби и на калъфките!Предателите никой не ги обича!