Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

С. Трофонов се моли на Бербатов!

Мнениеот TPAKTOP » 17 май 2010 19:46

Не знам дали прочетохте отвореното писмо на Слави за Митко Бербатов ама имам чуството че тоя на всякъде иска да се набърка. Не знам каква му е работата да се забърква във футбола като цяло. Смятам че търси чист ПР. Но пък и помня едно негово предаване в което Д. Бербатов обеща да се класирама за Евро 2004 и се класирахме.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Rodn1

Re: С. Трофонов се моли на Бербатов!

Мнениеот Rodn1 » 27 май 2010 23:38

TPAKTOP написа:Не знам дали прочетохте отвореното писмо на Слави за Митко Бербатов ама имам чуството че тоя на всякъде иска да се набърка. Не знам каква му е работата да се забърква във футбола като цяло. Смятам че търси чист ПР. Но пък и помня едно негово предаване в което Д. Бербатов обеща да се класирама за Евро 2004 и се класирахме.

САмо се мисли за велик....

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: С. Трофонов се моли на Бербатов!

Мнениеот TPAKTOP » 30 май 2010 23:39

Rodn1 написа:
TPAKTOP написа:Не знам дали прочетохте отвореното писмо на Слави за Митко Бербатов ама имам чуството че тоя на всякъде иска да се набърка. Не знам каква му е работата да се забърква във футбола като цяло. Смятам че търси чист ПР. Но пък и помня едно негово предаване в което Д. Бербатов обеща да се класирама за Евро 2004 и се класирахме.

САмо се мисли за велик....

+1
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Елиот Гранден 5 за оловната топка

Мнениеот crap » 31 май 2010 09:44

foryoubitch написа:Ем българите са ми в сърцето , в наште сайтове има много ,може да пусна ,България и Сърбия завинаги братя ;)

Завинаги братя ама ни натупахте последния път :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
cska_15
Контакти:

Въпросче ?

Мнениеот cska_15 » 12 юни 2010 16:38

Ей приятели айде някои ако знае дали тренировката в понеделник на ст. "Българска армия" ще е открита да ми каже. Мерси предварително.. :)
ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Thunder
Контакти:

Re: ОБЩ ЧАТ!(Спам тема)

Мнениеот Thunder » 25 юли 2010 23:54

CSKA Sofia is life - Армейската група по света и у нас ! http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

zavinagicska
Контакти:

Билетите за сектор Г

Мнениеот zavinagicska » 29 юли 2010 17:18

http://football.sportal.bg/news.php?news=250990 Искам да попитам как доказваш, че си социално слаб.

Потребителски аватар
megagrym
Контакти:

Re: Билетите за сектор Г

Мнениеот megagrym » 29 юли 2010 17:22

zavinagicska написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=250990 Искам да попитам как доказваш, че си социално слаб.

1-во Отиваш в социалните служби и си изкарваш една бележка от там, че си социално слаб.
2-ро Ако от там не ти изкарат такава бележка ... пробваш следния трик ... мацаш се яко с фон дютен или въглени и придобиваш вид на един от "братята" .... тогава вече няма как да не ти изкарат тази бележка ;)
3-то ... но ако използваш вариант 2 то тогава вече мисля, че ще станеш и Л*****Р

zavinagicska
Контакти:

Re: Билетите за сектор Г

Мнениеот zavinagicska » 29 юли 2010 17:24

megagrym написа:
zavinagicska написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=250990 Искам да попитам как доказваш, че си социално слаб.

1-во Отиваш в социалните служби и си изкарваш една бележка от там, че си социално слаб.
2-ро Ако от там не ти изкарат такава бележка ... пробваш следния трик ... мацаш се яко с фон дютен или въглени и придобиваш вид на един от "братята" .... тогава вече няма как да не ти изкарат тази бележка ;)
3-то ... но ако използваш вариант 2 то тогава вече мисля, че ще станеш и Л*****Р

Не за друго ама ми стана интересно.

Върни се в “ЦСКА”