Трика: Вальо Илиев се връща в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Re: Трика: Вальо Илиев се връща в ЦСКА

Мнениеот Parmalat » 09 юни 2010 23:43

delqnski47 написа:
Levskar_90 написа:Валъо Илиев винаги ми е бил симпатичен футболист и играч. Дано си го върнете. Искам ЦСКА, Левски Литекс да цъкаме по - групите на евротурнирите :) ;)

Аре след време и Черноморец!!!И те го заслужават! :)

delqnski47 знаех си че си "акула" дълбоко в себе си. ;) :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 юни 2010 09:29

Тоя Трика е някъв ебати интриганта, няма ли си работа, че само ЦСКА и футболистите ни са му в устата.
YA GUNNERS YA

nosmoking
Контакти:

Мнениеот nosmoking » 10 юни 2010 14:13

Yasso написа:Толкова много новини се появяваха за Вальо в последно време, че аз лично станах "крутится волчок".... :lol:

Най-първо да уточним че договора му с Университатя е до лятото на 2011г.

http://www.7sport.net/archive7ds/2010/0 ... /index.htm

Това е най-последното интервю негово, което четох.... :roll:
В частта относно ЦСКА Валката си го казва за сетен път.... ;)

А мисля в новспорт бях чел, че Костадинов му е спрял лично неговия трансфер обратно в ЦСКА ... :twisted:
http://www.novsport.com/news98573_1040.html
Виж за Желев и алчния Бадем е напълно прав Костадинов....

Вальо ще се върне един ден в ЦСКА - може и да е на мястото на Костадинов... :evil:

Бих казал - колкото по-рано се върне в клуба като играч или ръководител, толкова по добре :!:

Дано ТИТАН-ите са си извадили изводите и са разбрали грешката си вместо Валентин да привличат Митрески.... :evil:

Какъв по кристален пример от това :

Единия - чужденец, който хал хабер си няма какво значи червената фланелка, интересуват го само парите и си би шута при при първите негативи по негов адрес а другия - червен от малък покрай мачовете на татко си, обича клуба и феновете му, знае какво значи ЦСКА и е бил капитан на този велик клуб..... :!:
ЕЕЕЕЕЕй прасе миризливо дано майкати пукне уе чорбар нещастен И само Левски шампион е той ЦСКА сере си на стадиона "Българска Армия"(прасета в атака испуснахме и влака щото сега дочев напрай стадиона ви свиневътсво а буквално цска значи Централен Свински Комитет Армия за прасета!:D:D:D:D dano maiakvi umre cskari mrusni pedali svineeeeeee!

Потребителски аватар
red_fan87
Контакти:

Мнениеот red_fan87 » 10 юни 2010 14:51

nosmoking написа:
Yasso написа:Толкова много новини се появяваха за Вальо в последно време, че аз лично станах "крутится волчок".... :lol:

Най-първо да уточним че договора му с Университатя е до лятото на 2011г.

http://www.7sport.net/archive7ds/2010/0 ... /index.htm

Това е най-последното интервю негово, което четох.... :roll:
В частта относно ЦСКА Валката си го казва за сетен път.... ;)

А мисля в новспорт бях чел, че Костадинов му е спрял лично неговия трансфер обратно в ЦСКА ... :twisted:
http://www.novsport.com/news98573_1040.html
Виж за Желев и алчния Бадем е напълно прав Костадинов....

Вальо ще се върне един ден в ЦСКА - може и да е на мястото на Костадинов... :evil:

Бих казал - колкото по-рано се върне в клуба като играч или ръководител, толкова по добре :!:

Дано ТИТАН-ите са си извадили изводите и са разбрали грешката си вместо Валентин да привличат Митрески.... :evil:

Какъв по кристален пример от това :

Единия - чужденец, който хал хабер си няма какво значи червената фланелка, интересуват го само парите и си би шута при при първите негативи по негов адрес а другия - червен от малък покрай мачовете на татко си, обича клуба и феновете му, знае какво значи ЦСКА и е бил капитан на този велик клуб..... :!:
ЕЕЕЕЕЕй прасе миризливо дано майкати пукне уе чорбар нещастен И само Левски шампион е той ЦСКА сере си на стадиона "Българска Армия"(прасета в атака испуснахме и влака щото сега дочев напрай стадиона ви свиневътсво а буквално цска значи Централен Свински Комитет Армия за прасета!:D:D:D:D dano maiakvi umre cskari mrusni pedali svineeeeeee!

nosmoking искаш ли в 19:30 да се видим пред НДК!? 8-) 8-)
Изображение

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 10 юни 2010 14:52

Ти братле нямаш място в този форум,повярваи ми едва ли грозните ти клетви ще се сбъднат :twisted: .Ма сигурно едва ли си на повече от 12 а? :) А иначе по темата да ще е хубаво отново да видим В Илиев с червената фланелка.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 10 юни 2010 15:08

Докато не го видя на стадиона с фланелка на ЦСКА не вярвам. Вчера пишеше, че си остава в Румъния, днес си идва. Трика да не му е мениджър, пак някаква евтина реклама на гърба на Вальо и ЦСКА. Все пак ако стане ще бъде супер, защитата ще се стегне сериозно!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 10 юни 2010 15:56

Преди малко в Гонг написаха, че Стаула иска Вальо. Какво ще стане ще се разбере до няколко дни, но по-вероятно е да остане в Румъния. Просто плащат повече, това е!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 юни 2010 19:18

redpride написа:Преди малко в Гонг написаха, че Стаула иска Вальо. Какво ще стане ще се разбере до няколко дни, но по-вероятно е да остане в Румъния. Просто плащат повече, това е!

Ще се разбере до няколко дни....ама усещам, че журналята пак измислят разни неща :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 юни 2010 21:26

Parmalat написа:
delqnski47 написа:
Levskar_90 написа:Валъо Илиев винаги ми е бил симпатичен футболист и играч. Дано си го върнете. Искам ЦСКА, Левски Литекс да цъкаме по - групите на евротурнирите :) ;)

Аре след време и Черноморец!!!И те го заслужават! :)

delqnski47 знаех си че си "акула" дълбоко в себе си. ;) :lol:

Знаех си че ще ме помислят за ''акула'' заради много похвали по вашия клуб :lol: :lol: ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 10 юни 2010 21:45

днес като хвана жакпота вальо илиев ми е подарък за любимия клуб!

Върни се в “ЦСКА”