sedem_!_dva написа:de.bil написа:Вилински ти така виждаш нещата,аз по друг начин.
По принцип от края на 1990 не желая да учавствам в такива мероприятия.Водачите винаги са били на много ниско ниво.Освен това не бих се сдържал ,ако някой последовател на Бенковски образно казано ми запали дома аз да му **резна главата**.
Априлското въстание е пртоворечив момент.Една сериозна идея,но изпълнена по Български.Да направим нещо и квото стане.А това ,че ще умрат хиляди няма значение.От идея за прогрес се превърна в идея за откъсване на новобогаташите от султана.(и интереси от Европа и Русия).
Жалко за обикновените хора избити тогава.
Искам някой да ми каже какво ще правим след успеха на протестите? Каква ще е промяната-може би отново формална.
След протестите какво може да правим, гледаме дали нещо се променя независимо кой управлява, ако ще да е и настоящото правителство, но всичко върви ли по старому, следват нови протести и пак и пак, докато тези които са на власт не разберат, че това което правят не остава така незабелязано, че трябва да мислят за народа на България, а не само за себе си.
Ако си искрен поне заслужаваш похвала за желанието си за нормален живот.Аз съм песимист обаче.Но дано ти си правия.