PFC Litex написа:zavinagicska написа:Ало фена на литекс, като гледам теб най те заинтересува този проект и голяма болка за всички на ЦСКА стадиона да не е в Борисовата градина аз викам да го направим в Своге дано тогава се успокойте, егати злобарите и зависниците всички толкова компетентни мани.
Мен не ме интересува къде ще е, дискутирам единствено, че това което се опитват Титан да прокарат НЯМА да стане. Божков къде, къде беше с по-силно лоби и с много повече финанси не можа да си прокара плановете, а какво остава Титан.
Режат утре първите дървета и още на другия ден поне 100 зелени активисти са там и ще блокират нещата, но явно си доста малък за да разбереш какво имам в предвид с мненията си.
Колкото по-скоро се появят нови стадиони, толкова по-добре, но местата където искат да се строят са такива, че спънките ще са милиони, спънки които няма да идват от мен.
Азсъм на 31 години искам да ти кажа че няма по хубаво място за стадион от парк дори ливърпул строят в парк още повече няма да се излиза от рамките на сегашния стадион за какво изсичане говорим изказваш все едно ти си го проектирал това ме дразни.