Официално: ЦСКА представи проекта за новия си стадион

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

zavinagicska
Контакти:

Re: Официално: ЦСКА представи проекта за новия си стадион

Мнениеот zavinagicska » 05 юни 2010 17:07

PFC Litex написа:
zavinagicska написа:Ало фена на литекс, като гледам теб най те заинтересува този проект и голяма болка за всички на ЦСКА стадиона да не е в Борисовата градина аз викам да го направим в Своге дано тогава се успокойте, егати злобарите и зависниците всички толкова компетентни мани.

Мен не ме интересува къде ще е, дискутирам единствено, че това което се опитват Титан да прокарат НЯМА да стане. Божков къде, къде беше с по-силно лоби и с много повече финанси не можа да си прокара плановете, а какво остава Титан.

Режат утре първите дървета и още на другия ден поне 100 зелени активисти са там и ще блокират нещата, но явно си доста малък за да разбереш какво имам в предвид с мненията си.

Колкото по-скоро се появят нови стадиони, толкова по-добре, но местата където искат да се строят са такива, че спънките ще са милиони, спънки които няма да идват от мен.

Азсъм на 31 години искам да ти кажа че няма по хубаво място за стадион от парк дори ливърпул строят в парк още повече няма да се излиза от рамките на сегашния стадион за какво изсичане говорим изказваш все едно ти си го проектирал това ме дразни.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2010 17:10

zavinagicska написа:още повече няма да се излиза от рамките на сегашния стадион за какво изсичане говорим изказваш все едно ти си го проектирал това ме дразни.

Вероятно гледаме различни снимки, това което представят ще стига чак до някакви кортове, а там има доста много дървета които ще бъдат отрязани.
Да отрежеш дърво, в голям град, дърво което е филтъра на въздуха няма кой да ти позволи, а ти както искаш така разбирай нещата.
Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 05 юни 2010 17:13

Относно площта която ще заема ако стане стадиона то е много лесно да се разбере каква ще е тя. Давам ви две снимки, а вие си правете изводите.

Сегашния стадион
Изображение

проекта на новия
Изображение
[center]ИзображениеИзображение[/center]

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 05 юни 2010 17:14

PFC Litex написа:
zavinagicska написа:още повече няма да се излиза от рамките на сегашния стадион за какво изсичане говорим изказваш все едно ти си го проектирал това ме дразни.

Вероятно гледаме различни снимки, това което представят ще стига чак до някакви кортове, а там има доста много дървета които ще бъдат отрязани.
Да отрежеш дърво, в голям град, дърво което е филтъра на въздуха няма кой да ти позволи, а ти както искаш така разбирай нещата.

Ами кортовете са в рамките на стадиона не си ходил на армията откъм а сектор май

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 05 юни 2010 17:14

ehh написа:Целият проект е толкова смърдящ и зле направен, че имам чувството, че перничани си мислят, че в София ядат доматите с колците.
Само като им видиш, зле направените изображения, все едно някое дете се е поупражнявало вкъщи за домашна работа по информатика, ти става ясно, какво те чака надолу.
Литекс много добре и трезво ви казва нещата, но срещу детската аудитория на ЦСКА, не може да се спори.
Грам да се замисли човек, ще види, че няма как да се направи модерно съоръжение в Борисовата градина. Да не говорим, че ще трябва да се търси място за хотелче и молче, без които няма да се мине.
Абе, много слаба работа от страна на пернишките титани. Ще се чудим после, защо държава не иска да помогне, като насреща им се предлагат такива зле скроени и миришещи отвсякъде проекти.

Бе и ти миришеш и си селянин,ама никой не ти го казва.
Проекта си е много хубав,стига да се изпълни.Не ми пука как ще изглежда на картинка,а в действителност.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 05 юни 2010 17:16

stannn написа:Относно площта която ще заема ако стане стадиона то е много лесно да се разбере каква ще е тя. Давам ви две снимки, а вие си правете изводите.

Сегашния стадион
Изображение

проекта на новия
Изображение

Ето тук се вижда идеално кортовете са част от стадиона и балона от ляво а отпред пред кортовете е паркинг няма дървета.

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 05 юни 2010 17:17

А БЕ ХОРА Я СЕ ОСЪЗНАЙТЕ!!!НЯКОЙ В ТОЗИ ФОРУМ МОЖЕ ЛИ ДА РАСЪЖДАВА.ПРОЕКТ СЕ ПРЕДСТАВЯ,КОГАТО АБСАЛЮТНО ВСИЧКО Е ОСИГУРЕНО-АРХИТЕКТУРЕН ПЛАН,ПЛАНОВЕ ЗА КОФРАЖ,БЕТОН ЕЛ.,ВИК И Т.Н. И НА ПЪРВО МЯСТО ФИНАНСИРАНЕТО.ВСЕКИ ПРОЕКТ СИ ИМА ПЪРВОНАЧАЛЕН И КРАЕН СРОК(КОЙТО АКО НЕ СЕ ИЗПЪЛНИ БАНКАТА ЗАПОЧВА ДА СИ
ПРИБИРА ПАРИТЕ)ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО.КАК С ТЕЗИ ДАННИ,КОЙТО СА ИЗНЕСЕНИ ЩЕ СЕ ПОСТРОЙ ТОЗИ СТАДИОН.
1.КЪДЕ ЩЕ БЪДАТ ТЕЗИ ПАРКОМЕСТА?-ДОРИ ДА СА ИЗЦЯЛО ПОДЗЕМНИ,ЗА ТЯХ СА НУЖНИ ПОНЕ ДВА ПОХОДА,А В ТОЗИ РАЙОН Е НЕВЪЗМОЖНО
2.НЯКОЙ ОТ ВАС БИЛ ЛИ Е НА СТРОИТЕЛНА ПЛОЩАДКА?-РАЙНА ОТ СТ."ВАСИЛ ЛЕВСКИ' ДО 'АРМИЯТА'-ЩЕ СТАНЕ ТАКЪВ-БАГЕРИ,БЕТОНОВОЗИ,КАМИОНИ.-КОЙ ЩЕ ПОЗВОЛИ ТОВА?-ОБЩИНАТА?
3.ТАКА КАТО ГО ГЛЕДАМ ИНВЕСТИЦЯТА ЩЕ БЪДЕ ПОНЕ ЗА 80-100МИЛ ЛВ.-НИКОЙ ИНВЕСТИТОР НЯМА ДА ДАДЕ ТОЛКОВА ПАРИ ЗА СТАДИОН В ТАЗИ КРИЗА
4.ЗАЩО СТАДИОНА ДА НЕ БЪДЕ В ПОКРАЙНИНИТЕ НА ГРАДА?-НЯМА ИНФРАСТРУКТУРА?АМИ ДО 2012-ТА КОГАТО СТАДИОНА ЕДВА ЛИ ЩЕ БЪДЕ ГОТОВ 70% ОТ ГРАДА ЩЕ Е СВЪРЗАНА С МЕТРО.
СПОРЕД МЕН ТАЗИ КОМПЮТАРНА ГРАФИКА Е НАПРАВЕНА С ДВЕ ЦЕЛИ-ДА СЕ ЗАБЛУДИ ОБЩЕСТВЕНОСТТА И ФЕНОВЕТЕ-"ЕТО ВИЖДАТЕ ЛИ НИЕ ИСКАМЕ ДА ПРАВИ СУПЕР МОДЕРЕН СТАДИОН,НО ОБЩИНАТА,ДЪРЖАВАТА НЕ НИ РАЗРЕШАВАТ" И ХОП-ТОПКАТА Е ОТ ДРУГАТА СТРАНА.А "ТЕ"НЕ СА ВИНОВНИ.
ВАРИЯНТ ДВЕ-РАЗРЕШАВА СЕ ДА СЕ СТРОЙ-СТРОЕЖА СЕ ПРОТАКА ВЪВ ВРЕМЕТО,ИДВА ПО БЛАГОПРИЯТНО УПРАВЛЕНИ ОТ СОРТА НА СТАНИШЕВ,ДОГАН,ПЪРВАНОВ И ВМЕСТО СТАДИОН СЕ ПОСТРОЯВА СУПЕР ЛУКСОЗЕН ЖК. В ЦЕНТАРА НА СОФИЯ И НА БОРИСОВАТА ГРАДИНА.
ДАНО САМО НЕ СЪМ ПРАВ. :(
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 05 юни 2010 17:17

cska_90 написа:Изображение

А на тази снимка стадиона изглежда...........................СИН!! :o :o :lol: А на предните е червен!!!!
Някой ще ми обясни ли този феномен! :oops: :P

Ще си сменя цветовете :lol: ... Но хайде по-сериозно. Стадиона е много хубав! Само да го построят. ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 юни 2010 17:18

stannn написа:Относно площта която ще заема ако стане стадиона то е много лесно да се разбере каква ще е тя. Давам ви две снимки, а вие си правете изводите.

Сегашния стадион
Изображение

проекта на новия
Изображение

От тоя проект си личи че поне 20 дървета заминават както и кортовете,а са заменени със сгради нещо което няма да се позволи според мен :roll: Дано да греша все пак.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 05 юни 2010 17:19

zavinagicska-В голема грешка си пич :) :) :) -наложиги и ще видиш ;)
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Върни се в “ЦСКА”