Червените се разбраха с Локо Мездра за двамата португалци
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Червените се разбраха с Локо Мездра за двамата португалци
ЦСКА все пак ще привлече португалците Руи Мигел и Давид Силва от Локо Мездра. Както е известно, трансферът на двамата португалци се превърна в истинска сага. Преговорите на няколко пъти бяха пред провал, като от Армията твърдяха, че цените на играчите са прекалено високи. Самите футболисти пък заплашиха червените със съд за неизпълнени поети обещания и ангажименти от страна на Александър Томов. В крайна сметка шефовете на ЦСКА са успели да навият колегите си от Локо да намалят исканите са футболистите суми и се очаква те да парафират за 2.5 години с ЦСКА в близките дни.
- delqnski47
- Контакти:
Re: Червените се разбраха с Локо Мездра за двамата португалци
Това е хубаво,че привличаме играчи,но.........КОЙ ГИ ПРИВЛИчА!!!!Томов или Титан!?!?!?!?!
Ако е Томов........УЖАС!!!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Това е хубаво,че привличаме играчи,но.........КОЙ ГИ ПРИВЛИчА!!!!Томов или Титан!?!?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма как да стане,без знанието и одобрението на ТИТАН

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- delqnski47
- Контакти:
Angoff написа:delqnski47 написа:Това е хубаво,че привличаме играчи,но.........КОЙ ГИ ПРИВЛИчА!!!!Томов или Титан!?!?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма как да стане,без знанието и одобрението на ТИТАН,спокойно пък и играчи без одобрението на Пенев,трудно ще акостират вече,при наличието на финансова стабилност и почти запълнен състав...няма да гледаме повече Морац,Гари и т.н. колкото до 2-те момчета от Мездра...винаги с едно на ум , трябва да се подхожда,все пак са с южна кръв носят футбола в себе си и искат да се развиват , ако не друго поне конкуренцията ще е жестока а това винаги е добър показател за успехи ... накрая дългата резервна скамейка ще си каже думата
Еми дано си прав,ама да знаеш,че Лупи още ме притеснява!!!Сигурен съм,че крои пак некви планове да забогатее!!!Даже един мой френд,който е от Левски,ми вика как още не сме го убили тоя

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Какво в крайна сметка мислите за селекцията на ЦСКА? Като смениш Зе Руи с Руи Мигел и Да Коща с Давид Силва какво точно се променя, тези играчи по-добри ли са, съгласни ли сте с привличането на по 10 футболиста ВСЕКИ ПОЛУСЕЗОН?
Каква мислите е целта пред отбора - шампионска титла като миналогодишната или създаването на отбор, който да има постоянен състав и да мачка няколко години наред?
Мисля, че е важно какво мислят привържениците в стратегически план. Аз не помня в последните 20 години ЦСКА да са направили голям отбор. Имало е големи селекции, които са траели 1-2 години, и толкова.
Ако привържениците искат тим, който да бъде №1 повече от 1 сезон, трябва да го заявят, а не да им затапват през 6 месеца устите с трансфера на нови 7 футболиста от Беласица, Вихрен, Пирин или Локо Мездра + някой никому неизвестен нигериец или второкласен сърбин...

Каква мислите е целта пред отбора - шампионска титла като миналогодишната или създаването на отбор, който да има постоянен състав и да мачка няколко години наред?
Мисля, че е важно какво мислят привържениците в стратегически план. Аз не помня в последните 20 години ЦСКА да са направили голям отбор. Имало е големи селекции, които са траели 1-2 години, и толкова.

Ако привържениците искат тим, който да бъде №1 повече от 1 сезон, трябва да го заявят, а не да им затапват през 6 месеца устите с трансфера на нови 7 футболиста от Беласица, Вихрен, Пирин или Локо Мездра + някой никому неизвестен нигериец или второкласен сърбин...

phd написа:Какво в крайна сметка мислите за селекцията на ЦСКА? Като смениш Зе Руи с Руи Мигел и Да Коща с Давид Силва какво точно се променя, тези играчи по-добри ли са, съгласни ли сте с привличането на по 10 футболиста ВСЕКИ ПОЛУСЕЗОН?![]()
Мисля, че е важно какво мислят привържениците в стратегически план. Аз не помня в последните 20 години ЦСКА да са направили голям отбор. Имало е големи селекции, които са траели 1-2 години, и толкова.![]()
Принципно си прав ... но,това текущество на играчи винаги го е имало...важно е един отбор да разполага с дълга скамейка и равностойни играчи на всички линии в отбора!
Аз като фен на ЦСКА ще ти кажа,че това не ме притеснява,така ще се отсеят добрите играчи а другите рано или късно си заминават без да оставят запомнящи се следи,мен ме радва примерно факта че имаме юноши в отбора а това за един клуб е от голямо значение особенно ако е с голяма ИСТОРИЯ , аз и за това съм фен на БАРСА погледни там ... 5-6 класни чужденци и всичко друго е от школата на отбора,така разбирам футбола аз и представата за отбор;)...взели сме 10 футболиста ок,от тия 10 само един Веско Стойков да кажем след време тръгне по стъпките на Бербатов...е ще се сещаш ли за останалите 9 ?

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Angoff написа:phd написа:Какво в крайна сметка мислите за селекцията на ЦСКА? Като смениш Зе Руи с Руи Мигел и Да Коща с Давид Силва какво точно се променя, тези играчи по-добри ли са, съгласни ли сте с привличането на по 10 футболиста ВСЕКИ ПОЛУСЕЗОН?![]()
Мисля, че е важно какво мислят привържениците в стратегически план. Аз не помня в последните 20 години ЦСКА да са направили голям отбор. Имало е големи селекции, които са траели 1-2 години, и толкова.![]()
Принципно си прав ... но,това текущество на играчи винаги го е имало...важно е един отбор да разполага с дълга скамейка и равностойни играчи на всички линии в отбора!
Аз като фен на ЦСКА ще ти кажа,че това не ме притеснява,така ще се отсеят добрите играчи а другите рано или късно си заминават без да оставят запомнящи се следи,мен ме радва примерно факта че имаме юноши в отбора а това за един клуб е от голямо значение особенно ако е с голяма ИСТОРИЯ , аз и за това съм фен на БАРСА погледни там ... 5-6 класни чужденци и всичко друго е от школата на отбора,така разбирам футбола аз и представата за отбор;)...взели сме 10 футболиста ок,от тия 10 само един Веско Стойков да кажем след време тръгне по стъпките на Бербатов...е ще се сещаш ли за останалите 9 ?
Веско по-стъпките на Барби? Ха-ха, момчето е на 23 години- сети се сам, колко мача имаше Барби за Байер на тези години. Мислиш ли , че юношите ще помиришат терен при толкова покупки на чужденци?