ЦСКА официално обяви дълговете си към останалите клубове

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: ЦСКА официално обяви дълговете си към останалите клубове

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 21:03

blue magic написа:
shumnaliq написа:I..................
II.По договорите за трансфера на състезателите Костадин Стоянов, Коста Янев, Здравко Чавдаров и Иван Стоянов от ОФК СЛИВЕН в ПФК ЦСКА ЕАД, остататкът, който не е изплатен е в размер на 352 000 лева за Иван Стоянов и ще бъде погасен в най-кратки срокове, като забавянето на плащането е минимално. Всички суми по трансферите на останалите трима състезатели са погасени изцяло и в срок.
.................
sportal.bg

Това е версията на ЦСКА. Но в горния абзац виждаме признание за дълг, при това просрочен. И мъгливо признание, че "ще бъде погасен в най-кратки срокове". Дрън-дрън. А за дълговете към Христолов - нито дума.
Ще ми е интересна версията на Черноморец, Пирин и Сливен. Защото като гледам червените измамници, току виж пак излезе, че обещават да платят нещо "в най кратък срок"!

Никой няма дългове към Христолов. Те са към НАП-Пловдив и всички дългове към НАП са разсрочени! Всички левскари са много загрижени за нашия лиценз. Благодаря ви!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 01 юни 2010 21:08

Не ме карай да се смея! Какви дългове имате вие към НАП Пловдив? Вие дължите пари по трансфера на Саидходжа и Минев към Христолов, а дали той дължи на НАП или някой друг вас изобщо не ви касае. Там сте трета страна.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 01 юни 2010 21:10

TPAKTOP написа:
blue magic написа:
shumnaliq написа:I..................
II.По договорите за трансфера на състезателите Костадин Стоянов, Коста Янев, Здравко Чавдаров и Иван Стоянов от ОФК СЛИВЕН в ПФК ЦСКА ЕАД, остататкът, който не е изплатен е в размер на 352 000 лева за Иван Стоянов и ще бъде погасен в най-кратки срокове, като забавянето на плащането е минимално. Всички суми по трансферите на останалите трима състезатели са погасени изцяло и в срок.
.................
sportal.bg

Това е версията на ЦСКА. Но в горния абзац виждаме признание за дълг, при това просрочен. И мъгливо признание, че "ще бъде погасен в най-кратки срокове". Дрън-дрън. А за дълговете към Христолов - нито дума.
Ще ми е интересна версията на Черноморец, Пирин и Сливен. Защото като гледам червените измамници, току виж пак излезе, че обещават да платят нещо "в най кратък срок"!

Никой няма дългове към Христолов. Те са към НАП-Пловдив и всички дългове към НАП са разсрочени! Всички левскари са много загрижени за нашия лиценз. Благодаря ви!

Дългът е към Христолов, а НАП си го прихваща оттам.

Добре, че още не е влязъл синдик там, защото ставате солидарни длъжници тогава и.. нали знаеш ;)

Между другото ми беше много интересна медийната активност на шефът на НАП (що ли ги замесват и тях сега :o ) и на Свилен Нейков, точно в периода на даването на лиценза, обаче неведоми са пътищата Божии ;)

bigfish133
Контакти:

Мнениеот bigfish133 » 01 юни 2010 21:14

leniv написа:Какво излиза??? Събев,Лечков,Галчев и Христолов!!!! са лъжци или не си знаят договорите??? Хайде "нема нужда"!! Особенно Събев и Балъков да се излагат и да сезират даже и УЕФА?? Въобще има ли някой,който да вярва още на Титаните и Томов????

За другите не знам ама Христола е лъжец и е толкова прост че наистина маже да не знае.Но той ботевистите ги продаваше под масата и парите не влизаха в клуба а в неговия джоб,ако си ги е взел.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 юни 2010 21:15

tut написа:
Parmalat написа:Ако бяхме нормална страна досега да бяха изхвърлили ЦСКА от А група.Какво е това?Значи може да взимаш футболист ама нали си ЦСКА (или Левски) няма да плащаш за него... :evil:

ти си изключително просто дете ..... чети преди да осираш форума бе мама му стара ....... за всичко си има договори и всичко се изпълнява спрямо условията в тях а ти продължаваш едно и също да пееш ........

Нима не е истина това което съм написал?Нека не се обиждаме,а да поддържаме добрия тон ок?Ако ЦСКА си изпълнява перфектно договорите,защо цели четири клуба се оплакват от тях?

[offtopic]Не съм дете 18 + съм и имам жълта книжка която е студентска. :lol:[/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 21:17

Добре бе финансисти, защо тогава се депозира едно писамце в ЦСКА да се превеждат парите направо в НАП??? Ако ЦСКА са длъжни да дават парите на Христолов а той да благоволи да си внася вноските докажете го! За запор на средства чували ли сте? Ако ви направят запор на заплатата заради не изплатен дълг към банка. Фирмата в която работите направо си ги превежда към банката. Никой няма да ви даде пари на вас!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 юни 2010 21:19

kireto2 написа: За всичко си прав, обаче Баждеков отрече този слух и никой не можа да докаже обратното! Това ти казах и малко по-нагоре, не е правилно но в случая е недоказуемо!

dodo7271 написа:Абе ти нищо не разбираш, важното е да се злобее срещу Левски. Ама дали е истина това за Иво Иванов, на кой му дреме, важното е да се храчи по клуба. Те, милите, за това живеят.

Е явно мен грешно си ме разбрал.Най-малко ми дреми за Левски пък камо ли да си хабя нервите и да се занимавам да пиша глупости за вашият отбор.Все пак съм "акула" 8-)
Последна промяна от Parmalat на 01 юни 2010 21:28, променено общо 2 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 01 юни 2010 21:21

Нещо схемата с Пирин не ми е ясна .Значи дават 2ма ЦСКА не плаща,дават още 1 ,пак не плащат и те им дават 4ти.Нещо не мога да разбера хем не им плащат, хем им дават.Или не е точно така или има няква друга игра.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 01 юни 2010 21:25

Parmalat написа:
tut написа:
Parmalat написа:Ако бяхме нормална страна досега да бяха изхвърлили ЦСКА от А група.Какво е това?Значи може да взимаш футболист ама нали си ЦСКА (или Левски) няма да плащаш за него... :evil:

ти си изключително просто дете ..... чети преди да осираш форума бе мама му стара ....... за всичко си има договори и всичко се изпълнява спрямо условията в тях а ти продължаваш едно и също да пееш ........

Нима не е истина това което съм написал?Нека не се обиждаме,а да поддържаме добрия тон ок?Ако ЦСКА си изпълнява перфектно договорите,защо цели четири клуба се оплакват от тях?

[offtopic]Не съм дете 18 + съм и имам жълта книжка която е студентска. :lol:[/offtopic]

наппълно съм съгласен, че не трябва да се обиждаме.......

иначе как реши, че им дълвим пари щото те се оплаквали ... ми са ние се оплакваме, че не им дължим пари ..... а са почвай да ни защитаваш и да ни търсиш правата

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 01 юни 2010 21:28

анто маина написа:Нещо схемата с Пирин не ми е ясна .Значи дават 2ма ЦСКА не плаща,дават още 1 ,пак не плащат и те им дават 4ти.Нещо не мога да разбера хем не им плащат, хем им дават.Или не е точно така или има няква друга игра.

МИ отивай в форума на пирин да им търсиш сметка ....... никой не ги е карал да подписват неизгодни договори .......... но като вече са ги подписали не може ,да се променят договорите в тяхна полза

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Върни се в “ЦСКА”