Пичове цените са нормални,но не за всички.Като изляза някъде на диско и фърлям 100-150 лв,но пък се забавлявам и знам за какво плащам(пиене,танци манци,момичета,цигарки,некой път и на диджей/оркестър).Скоро наще мили ритнитопковци не са ме забавлявали,но пак ходя,защото си ме влече.
От днес съм и без работа и затова ще си купя една карта за 90 кинта и пак ще ходя.
Бъдете здрави и дано грейне малко "слънце" и над нашата родина,че май става все по-зле.
Цени на билетите на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Цените на билети и абонаментни карти
Усещате ли как, ако се запазят тея цени, посещенията на Армията ще са наполовина в сравнение с миналия сезон.Значи средно по около 800-1000 човека на мач.
Re: Какви са тези цени, при положение че..
Dust написа:Какви цени искате?
В Кипър първенството не е по-силно от нашето, средната заплата не е 18 пъти по висока от тази в България, там най-евтиния билет за футболен мач е 18 евро.
bultras4e, ежедневно по форуми фенове на ЦСКА, Левски, Локо Пд и Ботев си мерят шапките кои са били повече и всички се изкарват милиони, нали? - какъв е проблем от милиони фенове 20 000 да отидат на мач?
Приходите в един клуб основно са входни билети и телевизионни права. Искаме да бъдем в крак с другите, ами това е начина. С входни билетчета от 2 лева сме за смях пред всички.
Смях в залата....та на вас на дербито с Левски ви идват 7-8 хил. в най- добрия случай, ти си седнал за някви 20 хил. да пишеш.
- romario1979
- Контакти:
redpride написа:Да си гледат мачовете сами господа Титаните. В най-голямата криза, при супер слаб футбол и некадърни футболисти те искат да печелят от нас феновете. Нека започне първенството пък ще ги видя тези дето сега говорят, че цените са нормални, как ще дават по 10 лева за Г сектор. Явно шефовете искат да няма фенове на стадиона или най-много да са 200-300 човека, с които могат да си правят, каквото искат. Разберете ме точно, не съм за 10 лева, но има хора, за които това са доста пари. Ученици, пенсионери, хората от провинцията, какво да правят? Надявам се, като видят посещаемоста в началото да свалят тези безумни цени!
Ти за пенсионерите и учениците ли взе да мислиш,те отдавна са спрели да ходят по мачове.И не само това те парите им не стигат за ядене и за лекарства,че за мач!Помисли си ти дали ще ходиш и по този начин да помагаш финансово и чисто морално,а пък иначе всички се оприличавате че ЦСКА сте вие феновете за 10лв. ревнахте като ожилени.За ракия имате!За цигари имате!Някой като тези в Мездра и за наркотици имат ама за билет нямат що не си е*ете п*тката м*йчина и си ходете някаде на аванта.Българина обича АВАНТАТА!!!!КЕЛЕПИРА!!!!И оня умния петко,след 2-3 мача като видели колко човека идвали щяло да стане като в Бургас!Ами ходи им на техните мачове на хубавия им стадион кво седиш и пишеш във форума скъпо ти било ЛЕВАК.На герена е евтино!!!

10лв за Сектор Г?!
Че вие съвсем ще останете без публика.
Че вие съвсем ще останете без публика.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
dafquezz написа:Евтините фенове търсят евтини билетчета![]()
За човек, който ходи на мач веднъж годишно, е по-добре да иде на кино (примерно) с тези 10 лева, а човек, който смята да ходи редовно, си купува картаи спестява. Хората се опитват точно това да стимулират, и много добре са си направили сметката. Като търсите евтин футбол, има още четири отбора от София в елита, избирайте си и заминавайте
Аз съм убеден, че сектор Г ще е пълен както винаги.
Мислиш ли ? На вашите мачове,дори и в София, 50 % от феновете са от провинцията. Това съм го чувал от ваши фенове,не си го измислям. И как тио се струва с настоящите цени, при този стандарт на живот,че сектор Г ще е пълен. Тази година посещаемостта ви ще намалее минимун с 50 %
- Roger_Federer
- Контакти:
Няма такива к*рви като тея титани или лилипути,така и не разбрах!Айде сега,милионерчетата,я си напишете доходите като сте много ларж,нали,вие у ред ли сте бе?!Сектор Г 10 лв!Сектор В-12,на стадиона ще има 30 човека.Това е.Който е луд да дава пари,да ходи.Казват,че любимия отбор не струва пари.Ами така е,и последните пари ще си дам,за да отида на мач,но когато ги имам.За да отиде един човек два пъти в месеца на мач(домакинство) дава 20 лв за Г примерно.И какво ще кажат някои,нищо не е.Нищо е ако взимаш 3000 лв месечна заплата и не плащаш данъци,наеми и т.н.Няма такова нещо.И какво става като платиш тези космически суми?!Гледаш някакви,които ги мързи да ходят.Това да не е Барселона,че да давам такива пари?Когато Павел Дочев или Дочо Павелов,или който иска,възвърне облика на ЦСКА на европейски клуб не само откъм цени и дългове,а и откъм изяви,защото последните години славата на убиеца на еврошампиона е скрита някъде,тогава ще плащам тези пари.А не да ми падат от Миньор и да въртят хиксове с Монтана и да ми сменят треньора през 2 месеца и като ходя на стадиона,да рина сняг,за да има къде да стъпя.
- Roger_Federer
- Контакти:
Няма да има никой на стадиона.
Това наистина са високи цени за футбол в България, но нали ЦСКА е един от двата отбора с "фенове милиони"? Титан, ако не печелят от феновете на отбора си, от кой да печелят?
Цените са нереални, така е, но поне намалят грандоманщината, всеки вижда, че истинските фенове в България не са много дори при грандовете.
П.С.: Вече съм го писал, но да повторя- България е страната на телевизионните фенове, това е положението. Ако има аванта, те може и да се върнат на стадиона, както е в Бургас.
Цените са нереални, така е, но поне намалят грандоманщината, всеки вижда, че истинските фенове в България не са много дори при грандовете.
П.С.: Вече съм го писал, но да повторя- България е страната на телевизионните фенове, това е положението. Ако има аванта, те може и да се върнат на стадиона, както е в Бургас.
Dust, много си далеч от истината.
Аз съм склонен да се съглася: отивам на мач, козирката на стадиона ме пази, има тоалетна в която мога да си изпусна напрежението, а не да се удавя в пикня по път за нея, да гледам добър футбол и да взимам освен всичко друго 440 лева минимална заплата, е тогава 10 лева ще си заслужават за мач на български отбор.
Аз лично както голяма част от левскарите спрях да посещавам мачовете заради вероятно на повечето от вас ясни фактори ( НЕ< НЕ СЛАБАТА ИГРА както казва Вл. Владимиров - Гугутката ), носрещу 20 лева ходех на всички домакински мачове. В България колко души могат да си ги позволят за 1 мач? Никой не би си дал 10% от заплатата за да отиде да гледа мач!!! Това е реалността.
Аз съм склонен да се съглася: отивам на мач, козирката на стадиона ме пази, има тоалетна в която мога да си изпусна напрежението, а не да се удавя в пикня по път за нея, да гледам добър футбол и да взимам освен всичко друго 440 лева минимална заплата, е тогава 10 лева ще си заслужават за мач на български отбор.
Аз лично както голяма част от левскарите спрях да посещавам мачовете заради вероятно на повечето от вас ясни фактори ( НЕ< НЕ СЛАБАТА ИГРА както казва Вл. Владимиров - Гугутката ), носрещу 20 лева ходех на всички домакински мачове. В България колко души могат да си ги позволят за 1 мач? Никой не би си дал 10% от заплатата за да отиде да гледа мач!!! Това е реалността.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев