Петър Жеков се отрече от ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Петър Жеков се отрече от ЦСКА!

Мнениеот cska_vd » 25 май 2010 14:04

Най-големият голмайстор в историята на А група Петър Жеков даде интервю пред „Тема Спорт", в което говори за ЦСКА и раздялата си с клуба.

Г-н Жеков, с какво се занимавате в момента, след като напуснахте ЦСКА?
- С нищо. Стоя си вкъщи и гледам телевизия. Всеки ден си правя по една разходка, за да поддържам някакъв тонус. Иначе гледам предимно международните мачове по телевизията, фен съм на английското първенство, но си нямам любим отбор. Тази година обаче бях за Челси, които играха най-добър футбол и заслужено станаха шампиони. Ливърпул за мен е голямото разочарование. Късат ми нервите.

Защо не ви виждаме вече на „Армията"?
- Никой не ме търси от ЦСКА. За какво да ходя? Няма да им се предлагам. Като не съм желан, ще си стоя у дома. Не съм стъпвал на стадиона от септември и едва ли повече ще отида. Просто няма какво да правя на „Армията". Ветераните ми се обаждат и ме канят да ходя на мачове, но аз им отказвам.

Вярно ли е, че не гледате ЦСКА дори и по телевизията?
- Не, не, по телевизията си ги гледам редовно. Не пропускам, като ги дават, но просто не ходя на „Армията". Отборът вече не ме интересува и не съм от ЦСКА. Колкото съм играл за червените, толкова съм бил и в Берое, така че сега съм за Берое и моя първи отбор Раковски Димитровград, който е във В група. Сега в събота ни поканиха мен, Стойчо Младенов, Дончо Донев и Елин Топузаков. Това сме по-значимите футболисти, които сме излезли от Димитровград. Кметът на града ни покани и аз лично ще отида. Доколкото знам, Стойчо вече се е прибрал от Египет, така че очаквам и той да дойде, защото е обещал и не вярвам, да подведе хората.

През зимата казахте в телевизионен ефир, че Румен Трифонов прави голяма грешка, като преминава в ЦСКА, още ли мислите така?
- Да, продължавам да мисля така. Трябваше да си до-играе сезона в Миньор или дори да остане още една година в Перник, за да се развие. Момчето е цесекар от дете, но още можеше да изчака, за да се докаже още повече и да добие по-голяма увереност и самочувствие.

Как се разделихте с ЦСКА?
- Взех си парите и избягах. Не Вярвах, че ще ми платят заплатите, но ми ги дадоха. Имах да взимам 4 заплати, качих се в офиса на „Армията", прибрах си парите и хукнах от стадиона, като повече не се върнах. В ЦСКА уважавам само Венци Живков. Той си разбира от работата и е човечен, може да ти влезе в положение и да ти помогне, добро момче. Виждам го, че Какво очаквате от ЦСКА през новия сезон?
- Нищо не очаквам. В ЦСКА трябва да работят цесекари, защото те знаят за какво става въпрос.

Емо Костадинов е цесекар?
- Познавам го Емо, няма какво да ми обяснявате за него. Знам го какво иска. Доста хора искат да се набутат в ЦСКА, за да лапнат някой лев.

Защо според вас Бербатов се отказа от националния отбор?
- Сигурно е обиден на някои. Не може да има друга причина. Явно е разсърден или на съотборниците си, или на треньора Мъри, или на журналистите. Не е станало нищо фатално, като се е отказвал. И аз съм играл, и Гунди е играл 8 националния отбор и сме приключвали 8 един момент, таке че футболът няма да свърши, като Митко се отказва. Не е нужно да се прави такава голяма драма.

[offtopic]Доста верни неща каза ... за В.Живков и Костадинов е абсолютно прав ... ама легенда на ЦСКА ... с безброй голове да каже че се отрича от ЦСКА ...[/offtopic]

georgisd
Контакти:

Re: Петър Жеков се отрече от ЦСКА!

Мнениеот georgisd » 25 май 2010 14:06

Обиден е нещо бат Петьо... :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2010 14:11

С това изказване само показва, че и той е стоял в ЦСКА само за пари. :|

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 25 май 2010 14:14

Нали беше по-велик от Гунди ??? Май не му пука мнго , много за ЦСКА

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 25 май 2010 14:29

Ветераните нямат никъкво място в управлението на един клуб,хубаво били са легенди ама сега трябва ли цял живот да живееш на гърба на клуба.

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 25 май 2010 14:36

Осъзнал се човека,по добре късно от колкото никога.Щом и футболист катон Петър Жеков се отказва от ц (* к а то работата е ясна.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 25 май 2010 14:40

Петър Жеков е преживял доста през годините, продаваше си златната обувка, за да оцелее. Явно не е направил толкова пари в миналото и я караше трудно, а от ЦСКА нещо са го обидили като не са му помагали достатъчно или са се отнасяли лошо с него, а той е може би най-голямата легенда на клуба. За Берое лоша дума не е казвал, макар че от нас пари не е взимал също.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2010 14:57

4oKuTo написа:Петър Жеков е преживял доста през годините, продаваше си златната обувка, за да оцелее. Явно не е направил толкова пари в миналото и я караше трудно, а от ЦСКА нещо са го обидили като не са му помагали достатъчно или са се отнасяли лошо с него, а той е може би най-голямата легенда на клуба. За Берое лоша дума не е казвал, макар че от нас пари не е взимал също.

ЦСКА да не е приют за социално слаби.Там трябва да работят хора с качества и интелект.Хубаво!Дал е много на отбора, но да ми твърди, че се бил отрекъл не говори добре за него. :shock:

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 25 май 2010 15:02

Аз предлагам левскари да не злобеят в тая тема.
Като гледам интервюто оставам само с едно впечатление - че Жеков е истински професионалист и си няма любим отбор(не съм го гледал как играе никога, възможно е да греша). Гледа някакви английски отбори, но не е фен на никой от тях, гледа ЦСКА-то, но е 'за' Берое - щом му се е налагало да си продава Златната обувка е нормално да е обиден на ЦСКА, особено ако е играл само за пари и успехи там.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 25 май 2010 15:13

нищо лично нямам против Жеков, но той отдавна му е изтървал края. много пъти съм го виждал пиян като кирка в пицария Холи в квартал Изток, ако някой от вас си направи да отиде там който и да е ден от седмицата ще разбере з какво говоря- държи се шумно и арогантно, прекалява с алкохола...
като го четох това изказване м останх с чувството, че тоя човек е бил цскар само докато е можел да взима от отбора и в момента, когато са го отбили от яслата е обърнал гръб на тази част от живота си...
жив и здрав да е, но като ръководител с нищо не е помогнал на отбора, а за това което е играл си получава не малка пенсия и има два апартамент в София, така че да не се оплаква... ако всичко е изпил това е друго!

Върни се в “ЦСКА”