Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Fidel Castro написа:Незнам това е лично мое мнение и незнам дали ще се съгласите с мен.Знам че преди 15-20 години всички Български отбори са били финансирани от правителствототака поне ми е казвал баща ми а и съм го чувал по медиите.Така че каква му е лошото освен с парите на "Титан" ЦСКА да разполага и с Държавния бюджет
.Така ЦСКА ще разполага с доста пари и ще може да се конкурира с големите в Европа
hlucho написа:Fidel Castro написа:Незнам това е лично мое мнение и незнам дали ще се съгласите с мен.Знам че преди 15-20 години всички Български отбори са били финансирани от правителствототака поне ми е казвал баща ми а и съм го чувал по медиите.Така че каква му е лошото освен с парите на "Титан" ЦСКА да разполага и с Държавния бюджет
.Така ЦСКА ще разполага с доста пари и ще може да се конкурира с големите в Европа
Ти не си добре! Във времето, което живеем това е напълно недопустимо! Държавата има други функции, а не да финансира частни дружества! Футбола е продукт, а ко се продава добре, ще има и хора, които дават пари!
Fidel Castro написа:Незнам това е лично мое мнение и незнам дали ще се съгласите с мен.Знам че преди 15-20 години всички Български отбори са били финансирани от правителствототака поне ми е казвал баща ми а и съм го чувал по медиите.Така че каква му е лошото освен с парите на "Титан" ЦСКА да разполага и с Държавния бюджет
Jimmy8 написа:Fidel Castro написа:Незнам това е лично мое мнение и незнам дали ще се съгласите с мен.Знам че преди 15-20 години всички Български отбори са били финансирани от правителствототака поне ми е казвал баща ми а и съм го чувал по медиите.Така че каква му е лошото освен с парите на "Титан" ЦСКА да разполага и с Държавния бюджет
А защо само ЦСКА бе приятелю мой?!Ти май си от конете с капациЦска да не са хванали Бога за рога?Значи аз ще плащам данъци с които да се финансира ЦСКА?!Не мерси!Не съм съгласен моите пари да отиват в ЦСКА.Предпочитам в Ботев.
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni и 7 госта