Боримечката написа:Sleepwalker написа:Боримечка,що не правиш забележка за писането на латиница на тея другари по-горе?Гледам,че в други теми се скъсваш да кълнеш за неправилен правопис и писането на латиница,а тука се въздържаш нещо,при това в твоя тема.Или подхождаш лееееко избирателно на принципа от кой отбор е прегрешилия?Май е така,не си ли съгласен.Като си тръгнал да наливаш акъл в главите на хлапетиите,гледай да не подминаваш и червенковците-сред тях също има доста кухи лейки.

Не се сдържах,прощавай.

След всеки пост на латиница-мой,така ли?Аз съм потreбител,пич,не модератор!
А за избирателното-да,така е.Не понасям да се пише на латиница и просташко,до неграмотност,държание във форумите(и не само)!А комбинацията и от двете води до моите забележки.Сори,ако съм те изнервил,ама въпрос на принципи...и на прошка-както казваш!

Ми то и аз не ги понасям,за това напоследък като видя мнение на латиница,изобщо не си правя труда да го четя(защото наистина трябва да се потрудя,за да разбера какво е искал да каже авторът в някои случаи).За това и още при регистрацията си тука,пляснах един призив във подписа си,който не вярвам някой да му обръща внимание,ама все пак...И аз не съм модератор,както тебе,за да мога да направя нещо повече.
И ако ми позволиш още една мъъъничка забележка.

Виждам те,че си умен и грамотен,но посмекчи тона спрямо Левски,не се превръщай в един от злобните сополанковци във форума,има ги достатъчно и от двете страни.

Баси,искам някой ден да видя смислена тема,в която да можем да завържем една нормална дискусия/спор/разискване и т.н. ,а не от всеки втори пост да се лее помия!Ах,колко идилично звучи...