Ч.Н.Г на всички

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Ч.Н.Г на всички

Мнениеот bergkamp » 01 яну 2009 09:02

Заслужава ли Б.Михайлов да е президент на БФС....въпроса ми е риторичен.Още с влизането в сайта гледам и не вярвам на ушите си..Перуката заснет,как поздравява всички със...СРЕДЕН ПРЪСТ

radi1949
Контакти:

Re: Ч.Н.Г на всички

Мнениеот radi1949 » 01 яну 2009 09:27

това е най корумпираната личност в БФС.

len
Контакти:

Мнениеот len » 01 яну 2009 11:37

4UH GLAS OT NEBITIETO - ...samo Levski...
A DOGAN IZREVA - DOLU ! SAMO FES-KI /sofiq/
DA VI E 4ESTIT NOVIQ KUSMET, DRUGARI, MILICIONERI, SINI KOMUNISTI, 6ESTACI, DONOSNICI,
NAVEDENI 4ENGETA i t.n. ...i t n ...4AK DO BATE I KAKA !!!

LancerDoctor

Мнениеот LancerDoctor » 01 яну 2009 11:54

До LEN- Недей да говориш простотии.Левски е бил обвързан с полицейския Спартак по нареждане на вашия създател и до сега верен поддръжник БКП.Всичко е станало след като ви размазваме 7-2 и партийците са решили да ни сложат под контрол.Син терор е прав,че както ви сменят името така и скандирате-ЦДНА ЦФКА и т.н. САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ,НИЩО ОБЩО С МВР. НЕ ИСКАМ АЗ ЧОРБАРСКАТА ЛЮБОВ. ГОДИНАТА ЗАПОЧВА И ЩЕ ВИ ЧУКАМЕ ЗДРАВО КЪДЕТО ВИ ХВАНЕМ,ЧОРБАРИ НЕЩАСТНИ,ЗАЩОТО ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА И ТАКА ЩЕ БЪДЕ. Бях решил да не ползвам епитети,но олигофрените като len armeeca bgarmy и т.н. станаха доста.

len
Контакти:

Мнениеот len » 01 яну 2009 12:24

DOKTOR, ne budi tolkova surdit, 4e taka 6te ti vurvi cqla godina...spri se dnes, za tvoe dobro e.
Razbira se, 4e ...Levski - ni6to ob6to s MVR...ne e aktualno.
Ve4e na moda e...Feski - mn ob6to s DPS !

Потребителски аватар
redhools

RE:КОИ СА ТЕ?

Мнениеот redhools » 01 яну 2009 14:26

Ей смешко как с твоето мозъче успя да съчиниш такива безподобни глупости."Те са онези които са създадени с решение на партията-майка БКП!"-ти присъствал ли си,откъде го знаеш."Те са онези които партията подкрепя 60 години!"-коя партия,какви 60 години бе малоумник,ще ти задам въпросче "колко титли имате преди 1945г. преди да е създадена "партията",знаеш ли бе,тогава кой ви е пречил та пак сте били вечно втори след Славия."Те са онези чиято емблема е комунистически символ - петолъчка!"- за тебе петолъчка за нас е червена звезда."Те са онези които въведоха сателитна система от военни отбори в "А" група!"-знаеш ли,че имаме изгубени титли заради загуби и равни с такива "сателити"."Те са онези които се кичеха с измислените титли на същата система!"-а вашите титли по време на тази система и те ли са измислени,защо вашите ръководители не излязат пред медиите и не се откажат от тях."Те са онези които крадяха всички добри футболисти чрез военна служба!"-ако това се е правило насила защо има някои футболисти които са отказали да дойдат и след това не е имало никакви лоши последствия за тях."Те са онези които смятат че са фашисти и веят знаме с петолъчка!"-отново глупост и некомпетенция.Фашисти,петолъчки."Те са онези чийто фенове са потомци на военни и комунисти!"-аз не съм потомък на военни а може и твоте родители да са по-голями комунисти от моите."Те са онези които бяха при ТУРЦИТЕ за да викат срещу Български отбор!"-отново лъжа,ние бяхме на мача с "Ливерпул",вие също идвахте на "Армията с чужди отбори-"Хамбургер"."Те са онези които си режат гредите и си палят стадиона в знак на вярност!"-Никога не сме си палили стадиона,запалихме "Гейарена."Те са онези които си тръгват преди края на мача!"-ами този сезон по време на "Евроидиотският поход" колко пъти си тръгвахте по рано,колко пъти освирквахте вашите "любимци"."Те са онези които на националният празник на България викаха срещу Български отбор и си даваха гъза на чуждоземни фенове!-вие не сте Български отбор,ние не ходим заради чуждоземните фенове.
Те са ц(*ка - ТУРЦИ!-за това нещо ако нямаш късмет може и да се срещнем случайно на улицата.Момченце не знам как си с акъла но да станеш на 1 януари и да пишеш такива лъжи и глупости трябва да си с доста болен мозък.Прякора ти ли си го измисли "Син терор" много си страшен,моля те не ме бий много,страх ме е.

Върни се в “ЦСКА”