Кажете номера на момчето?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Кажете номера на момчето?

Мнениеот Alex » 10 май 2010 19:49

Sofiaatowern написа:
soldierflag написа:
Deliba6 написа:Кретени, момчето е незрящо! Засрамете се!!! :evil: :oops:

+1
Всеки път почвате да се заяждате и всеки път ви се казва, че автора е с нарушено зрение! Пробвайте вие да напишете нещо без да гледате и да видим какво ще се получи! И на мен ми прави впечатление, че има грешки, но като видя името на автора и ми става ясно защо е така. Всеки може да се подиграва, но не всеки знае какво е да си незрящ, глух, ням и т.н.

Ти изопачи така нещата, че изкара все едно ние сме виновни за това, че някои хора са незрящи, глухи?! А иначе клавиатурата е много лесно да се научи дори без да гледаш!

[offtopic]Виновни сте, че сте прости и се подигравате на всеки - без значение дали е незрящ или какъвто и да било... (просто тъй като сега е по-сериозен проблема и се оправдавате - същото отношение към зрящи хора не е по-малко ТЪПО) И не е нужно да знаеш кой какъв проблем има за да оправдаваш действията му - може просто да си толерантен.[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 10 май 2010 20:42

Alex написа:
Sofiaatowern написа:
soldierflag написа:+1
Всеки път почвате да се заяждате и всеки път ви се казва, че автора е с нарушено зрение! Пробвайте вие да напишете нещо без да гледате и да видим какво ще се получи! И на мен ми прави впечатление, че има грешки, но като видя името на автора и ми става ясно защо е така. Всеки може да се подиграва, но не всеки знае какво е да си незрящ, глух, ням и т.н.

Ти изопачи така нещата, че изкара все едно ние сме виновни за това, че някои хора са незрящи, глухи?! А иначе клавиатурата е много лесно да се научи дори без да гледаш!

[offtopic]Виновни сте, че сте прости и се подигравате на всеки - без значение дали е незрящ или какъвто и да било... (просто тъй като сега е по-сериозен проблема и се оправдавате - същото отношение към зрящи хора не е по-малко ТЪПО) И не е нужно да знаеш кой какъв проблем има за да оправдаваш действията му - може просто да си толерантен.[/offtopic]

Няма нужда от offtopic... Защото, колкото и да е жалко за нас като нация, си болезнено прав!!! :oops: :oops: :oops:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Bate_Jose
Контакти:

Мнениеот Bate_Jose » 10 май 2010 20:47

Sofiaatowern написа:
soldierflag написа:
Deliba6 написа:Кретени, момчето е незрящо! Засрамете се!!! :evil: :oops:

+1

Ама си прост бе !!! Дай да ти извадя очите и после ще се научиш да пишеш без да гледаш ,нали сам каза че е лесно !

Riko2277
Контакти:

Мнениеот Riko2277 » 10 май 2010 22:27

Благодаря на всички които откликнаха за проблема на Боян!

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 10 май 2010 23:08

Ама си прост бе !!! Дай да ти извадя очите и после ще се научиш да пишеш без да гледаш ,нали сам каза че е лесно !

То си личи кой е простия само по-правописа, ти сам се издаваш.. Ама то нали е по-лесно да ме обидиш преди да помислиш с тая чалгарска кратуна. А това с изваждането на очите няма какво да го коментирам селянина си показва магариите и си мери.. Ама те така важното е хората да забележат как вадиш очи. А аз на никой не съм се подигравал така че не говорете на изуст! Просто ме издразни един от потребителите, че ние сякаш сме виновни за положението на това момче. А това, че няма никаква толерантност въобще не трябва да ви очудва хората навсякъде са се озлобили - не само в нашата родина! Хайде със здраве на всички, и пак да подчертая ЧЕ аз не съм се ПОДИГРАВАЛ на момчето!
П.С. Искренно се извинявам за този пост, но просто исках да изясня :) До Alex: не, аз няма да съм толерантен към човек, който не знае собственият си език, това е абсурд все едно да ги насърчаваме да пишат неграмотно (отнася се за оная част СЪС зрящите );)

ss hooligan
Контакти:

Re: Re:Кажете номера на момчето?

Мнениеот ss hooligan » 11 май 2010 00:17

modor написа:Пичове,момчето е незрящо......по полека с коментарите ;)

Те сички фенове на тоя отбор са незрящи.... и малоумни, щото подкрепят отбор създаден от национални предатели.....
По-добре шее да не се мачат и да си прибере дедо Боже

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 май 2010 00:30

Sofiaatowern написа:

То си личи кой е простия само по-правописа, ти сам се издаваш.. Ама то нали е по-лесно да ме обидиш преди да помислиш с тая чалгарска кратуна. А това с изваждането на очите няма какво да го коментирам селянина си показва магариите и си мери.. Ама те така важното е хората да забележат как вадиш очи. А аз на никой не съм се подигравал така че не говорете на изуст! Просто ме издразни един от потребителите, че ние сякаш сме виновни за положението на това момче. А това, че няма никаква толерантност въобще не трябва да ви очудва хората навсякъде са се озлобили - не само в нашата родина! Хайде със здраве на всички, и пак да подчертая ЧЕ аз не съм се ПОДИГРАВАЛ на момчето!
П.С. Искренно се извинявам за този пост, но просто исках да изясня :) До Alex: не, аз няма да съм толерантен към човек, който не знае собственият си език, това е абсурд все едно да ги насърчаваме да пишат неграмотно (отнася се за оная част СЪС зрящите );)
[/quote]
Пише се учудвам, а не очудвам неграмотнико, който не се уважаваш сам себе си
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 11 май 2010 11:41

ss hooligan написа:Те сички фенове на тоя отбор са незрящи.... и малоумни, щото подкрепят отбор създаден от национални предатели.....

Заради такива кретенчета и пикльовци, като теб, думата "фенове" = "изроди, пияници, наркомани, боклуци"

ss hooligan
Контакти:

Мнениеот ss hooligan » 11 май 2010 13:06

eMs1 написа:
ss hooligan написа:Те сички фенове на тоя отбор са незрящи.... и малоумни, щото подкрепят отбор създаден от национални предатели.....

Заради такива кретенчета и пикльовци, като теб, думата "фенове" = "изроди, пияници, наркомани, боклуци"

а заради цървули като тебе се роди форум1 и некои др. неща се направиха.....

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 11 май 2010 14:18

ss hooligan написа: а заради цървули като тебе се роди форум1 и некои др. неща се направиха.....

Цървул може да кажеш на оня пиян тракторист, дето е оправил майка ти на полето, след което си се пръкнал, недоносче...

Върни се в “ЦСКА”