evelinho винаги са ме дразнели хората които се изказват за всички хора от дадена група без дори да помислят и май ти си точно такъв.
само ще ти кажа,че моята компания сме хора фенове на ЦСКА (какъвто съм и аз),доста хора фенове на Левски и на Литекс.Мога да ти кажа,че когато има мач от турнирите на УЕФА всички (почти без изключение) ходим и всички подкрепяме българския отбор независимо от името му.Разбира се когато дойдат мачовете от вътрешното първенство всеки подкрепя отбора си.
Не казвам,че няма такива хора каквито ги описваш,но да заявяваш,че всички фенове на ЦСКА са такива мога да ти кажа,че е това е на-малкото глупово.
Освен това мога да ти дам доста пример и за привърженици на Левски които са ходили да викат за чуждия отбор играл срещу ЦСКА.
Така,че айде без изключения
kiki на тебе само ще кажа,че да вярно е,че ЦСКА е подържат на част от БКП и от армията в ония години,но нали знаеш ,че левски е подържано от МВР и от доста политици от същото това БКП?ако не беше так просто тогава просто много отдавна да са закрили Левски тогава нищо не им е пречило да го направят
Мисля,че този форум е различен и ще говорим нормално без да има обиди,ако ще спорим нека да е с факти!!!
ЦСКА е велик клуб с много фенове обичащи България.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА е велик клуб с много фенове обичащи България.
branko_d написа:evelinho винаги са ме дразнели хората които се изказват за всички хора от дадена група без дори да помислят и май ти си точно такъв.
само ще ти кажа,че моята компания сме хора фенове на ЦСКА (какъвто съм и аз),доста хора фенове на Левски и на Литекс.Мога да ти кажа,че когато има мач от турнирите на УЕФА всички (почти без изключение) ходим и всички подкрепяме българския отбор независимо от името му.Разбира се когато дойдат мачовете от вътрешното първенство всеки подкрепя отбора си.
Не казвам,че няма такива хора каквито ги описваш,но да заявяваш,че всички фенове на ЦСКА са такива мога да ти кажа,че е това е на-малкото глупово.
Освен това мога да ти дам доста пример и за привърженици на Левски които са ходили да викат за чуждия отбор играл срещу ЦСКА.
Така,че айде без изключения
kiki на тебе само ще кажа,че да вярно е,че ЦСКА е подържат на част от БКП и от армията в ония години,но нали знаеш ,че левски е подържано от МВР и от доста политици от същото това БКП?ако не беше так просто тогава просто много отдавна да са закрили Левски тогава нищо не им е пречило да го направят
Мисля,че този форум е различен и ще говорим нормално без да има обиди,ако ще спорим нека да е с факти!!!
Не надценявай умствените възможности на някои младежи!

-
- Контакти:
Да и БКП е велика партия и другарите Живков,Калев-Балев,Джуров...са тотално велики...боклуци!!!Същото е положението и с отрочето им-ЦДА"Панчарево"

е ти като пишеш на БЪЛГАРСКИ голям си праз.аз съм сигурен че говориш и английски,но важното е да се заяждаш
-
- Контакти:
i bez pari sme nomer 1 .sega vas 6te vi vidim goveda kato sprjha mrasnite pari na 4orni kakvo 6te perete togava.
.moge bi drislivite si ga6tiiii

говедата да мълчат
САМО ЦСКА, САМО ЦСКА, САМО, САМО, САМО ЦСКА!!!
ЦСКА Е ШАМПИОН - ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!!!
i bez pari sme nomer 1 .sega vas 6te vi vidim goveda kato sprjha mrasnite pari na 4orni kakvo 6te perete togava. .moge bi drislivite si ga6tiiii lele 4ovek po dobre ne moje6e i da im go kaje6
nie i votri da sme as se radvam 6tot moje6e i da ne igraem ama pone pak 6te gledam evroidiotite
napravo neznam
tova da si levskar traa da si mnogo tupo kopele i mnogo oporito
da sedi6 i da govori6 gluposti 

alo OBI4AM LEVSKI obi4ai si go toia levski ama gledai dove4era da ne te .... toia levski 4e s va6ta obi4 .....
a i kato ne razbira6 kiurdski ili tam neznam i ti kakvi ezici izredi za6to imeto ti e napisano s tozi ezik
vuiiiii stranna rabota
are i dove4era s levski da slaga6 guma da se pazi6

mom4e (tova ne e o6te iziasneno
) za razlika ot teb a ti sigorno si na 15 i sig hodi6 da pie6 i da se drusa6 as ne sam takuv a i sigorno ti na ma4 hodi6 samo da iziade6 niakolko 6amara i taka
kakto se kazva6e v edin vic:
edno dete slu6alo za lefski i re6ilo ot dnes da e lefskar4e.oti6lo pri maikasi i kazalo mamo as sam ot lefski tia mu udarila edin 6amar i kazala vurvi da si igrae6 to oti6lo pri ba6tasi i kazalo tati as sam ot uefffffski
ba6tamu mu udaril edin 6amar i kazal biagai pri maikati to oti6lo s 4erveni buzi i cifka na nosa pri maikamu koiato go popitala ko nau4i ot tova 4e si ot uefffski a to kazalo mi 10 minuti biah uefffskar i 2 pati me biha 

edno dete slu6alo za lefski i re6ilo ot dnes da e lefskar4e.oti6lo pri maikasi i kazalo mamo as sam ot lefski tia mu udarila edin 6amar i kazala vurvi da si igrae6 to oti6lo pri ba6tasi i kazalo tati as sam ot uefffffski