Бербатов и скорпионите
Мнозинството обикновени любители на футбола сигурно наблюдават с недоумение как след всеки мач на Митко Бербатов в националния отбор се развихрят грозни страсти и към него се насочват от всички посоки жилата на скорпиони. Защо най-големият ни футболист в момента, човекът с най-много голове за националния отбор за всички времена, става обект на такава злоба и завист? Не само във спортните форуми, където властва запалянковщината на неграмотните пубертети, но и в ръководството на футбола ни, и в големите медии. Кой изгражда една цяла митология, че Бербатов бил балерина, манекен, високомерен, не можел да води отбора, да вкарва във важни мачове и пр., и пр.?
Дали всичко идва от естествено присъщия на българина “гений на завистта”, както беше казал Елин Пелин? Или става дума за медийна кампания, която трябва да срине имиджа и психиката на Бербатов и да не допусне той да стане и най-големия български футболист за всички времена, каквито реални изгледи има след като премина във великия “Манчестър юнайтед” за рекордните 32 млн. паунда.Тази отрова, която разпръскват скорпионите, се стреми да зарази всичко - запалянковците, лесно поддаващи се на внушения от жадните за скандали медии, футболните среди, самите футболисти - настоящи и бъдещи.
На нея Димитър Бербатов може да противопостави единствено онова, което притежава - своя футболен гений, волята с която стигна до върховете и безупречното си досега поведение на терена и извън него. Милионите зрители в България, Англия и по целия свят очакват тъкмо това от него. Той трябва да издържи, трябва да продължи да играе въпреки посредствените си съотборници, въпреки прогнилия от корупция БФС, въпреки скорпионите - заради тези милиони фенове, заради себе си и заради най-великата игра - футбола.
BERBATOV,BARBI №1 V BALGARIA!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: BERBATOV,BARBI №1 V BALGARIA!!!
albena написа:http://dimitar-berbatov.net/
ВИЖТЕ КЛИПА И ДРУГО ЗА БЕРБАТОВ Е БЕЗСМИСЛЕНО ДА СЕ КАЖЕ
Е как няма да прай такива финтове като цял ден се мъкне след роналдо и го имитира.И ти колкото и да си недъгава ако си цял ден с Кристиано Роналдо ще го направиш тва

- cesekar4o_the best
АМА ГРОЗНЬО ВКАРА ДВА НА ПИРИН
- da-vi eba sini-gov
parvo sini dolni mangali -ima edna tema koi jornalisti sa pove4e posle sporete za drygo koeto neosaznavate kolko ste prosti..............balgaria ima i shte ima mnogo cesekari , armeci ,shampioni 4erveni nai ve4e ,kolkoto i da iskate da promenite istoriata nema kak da stane ,vtoro nikoga sme nemali sini sedalki 4e da pokazvate teai sini mangali na vashia stadion deto steim promenli cveta ,prosto vashta sadba e da ste ve4no vtori ............. nemoga da kaja 4e vsi4ki ste mangali zashto imam priateli ,rodnini lefskari i s taix moje da se govori i preznavt istinata! a niakoi ot vas tolkova gi boli 4e ima po dobri ot taix 4e nz ve4e kakvo nenapiusaxa 4e izvanzemnite slezli i ni pomgnali !....... no kak to i da e pomislete ..........,,,,,,!!!!nie samo da sme 40% ot bg -PAK SME BG I SI PREZNAVAME ISTORIATA OBI4AME MAIKA BALGARIA-KAKVATO I DA E ISTINATA ...........-AZ SAM GORD 4E SAM BG I SAM OT CSKA . ZA VAS NZ ..........................KOIT GO E SRAM OT NASHTA DESTVITELNOST IMA NA4IN DA SE OTRE4E , AZ NIKOGA ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,S A M O C S K A
edin jivot ,edna borba, edin otbor , tova e C S K A
поредната просташка порция синя злоба!
Берба може и нявга да е поритал в отбора на ЦСКА, ама това беше преди 10 години и не е направил нищо лошо на Левски че да го обсипвате с такава злоба!
Просто май ви е супер яд и завистта ви е толкова голяма че отричате реалноста, че Берба е най-добрия футболист на България за момента!
нещастници, предизвиквате единствено презрение и съжаление!
и въобще не се отъждествявайте с българския народ, защото българския народ признава класата на Берба без да изпитва такава злобна завист!
нещастници, съжалявам ви!
Берба може и нявга да е поритал в отбора на ЦСКА, ама това беше преди 10 години и не е направил нищо лошо на Левски че да го обсипвате с такава злоба!
Просто май ви е супер яд и завистта ви е толкова голяма че отричате реалноста, че Берба е най-добрия футболист на България за момента!
нещастници, предизвиквате единствено презрение и съжаление!
и въобще не се отъждествявайте с българския народ, защото българския народ признава класата на Берба без да изпитва такава злобна завист!
нещастници, съжалявам ви!

- North side Boy
Много ме кефеше тоя пич преди време.Престоя му в Тотнам беше мн. добър ама след мачовете за националния отбор наистина много започна да ме дразни.Има само един футболист, който се раздава максимално и това е Мартин Петров...
ПлОвДиВ е СаМо ЧеРнО-БяЛ !!!
North side Boy написа:Много ме кефеше тоя пич преди време.Престоя му в Тотнам беше мн. добър ама след мачовете за националния отбор наистина много започна да ме дразни.Има само един футболист, който се раздава максимално и това е Мартин Петров...
Само с Мартин Петров чудеса не става,все едно А.Хлеб да бие сам Холандия или Русия

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Пак са пуснали некачествена стока по улиците, май!? Не можете ли само на тревица бе, лешпери!!!
Дарино, не си чеши оная работа, ами работи!!!
Дарино, не си чеши оная работа, ами работи!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- cesekar4o_the best
Rodn1 написа:И кво излиза че в България нагараждаваме футболистите само заради това че играят в чужбина а не заради играта им.Анатемосайте ме но не мисля че с два паса и два гола от засада се става най добър играч в България.От ЦСКА съм но смятам че Жоро Вратаря трябваше да е №1,просто защото ако не беше той сега щяхме да водим люта битка за последното място в групата!!!
И АЗ ТАКА МИСЛА-ТРЯБВАШЕ №1
ДА Е НЯКОЙ ЦИГАНИН ОТ ЛЕФСКИ(ЦИГАНЕФСКИ).
ТИЯ СА НАЙ ПОРОДИСТИТЕ НА БАЛКАНСКИИ ПОЛУОСТРОФ

- stefan_bg2
- Контакти:
Iskam da popitam albena kato e slojil teq snimki na "kak beshe otbor4eto cska mai se kazvashe" ne sym go chuval, nima smqtash Todor Qnchev, Valentin Iliev, Velizar Dimitrov za dostoini da imat edva li ne pametnici?? Vij realnosta we, vij kvo se sluchva sas vashiq otbor, bedni ste kato carkovna mishka- nikoi neshte da vi kupi, vie ako bqhte dobur otbor shtqha se izbiqt da vi kupqt we !!Vij statistikata ot 98godina nasam Levski-CSKA, vij Gonzo kolko vi gi duni!!Vie igraete bahti smeshniq futbol, ako vaobshte moje da se nare4e futbol, na vas trqbva da vi igraqt kato balerini, samo duspi iskate.Poslednite 3 godini na ma4ovete s Levski vinagi imate duzpa i gol, no gol s polojenie samo 1!!!Nali znaesh kvo shte vi se slu4i proletta kato igraeme, doseshtash li se, 4e s segashniq vi otbor mai shte stane 2cifren rezultat!Trai si kato neznaesh mnogo neshta p.....s!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини