Дучето към Ишков Внимавай какви ще ги вършиш.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bamse
Контакти:

Re: Дучето към Ишков Внимавай какви ще ги вършиш.

Мнениеот bamse » 25 дек 2008 18:11

Ишков ще празнува със свинско и винско. Не какво и да е свинско, а най - ГОЛЯМОТО - ДУДУЧЕТО!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Дучето към Ишков Внимавай какви ще ги вършиш.

Мнениеот Yasso » 25 дек 2008 18:43

донякъде съм съгласен със статията от фенския сайт, щото аз лично добре помня какво представляваше като ръководител Ишков и как си тръгна от "Спартак" Варна, по-точно наложи му се да си тръгне....

А с нападки няма нужда още отначало - да видим кой ще е "лицето" на новите управници и тогава ще говорим надълго и широко....

Ако Ишков се намърда в управата, тогава аз лично като дългогодишен червен фен няма да съм особено доволен.... :evil:

Ако от "титан" назначат обаче хора, които си разбират от работата и милеят за ЦСКА и вкарат реални пари в клуба а не само "индийски" обещания като тези на Митал - от това по-хубаво няма да има....

Не ни трябва много за да сме отново шампиони и да се атакува успешно ШЛ - мисля че и от "Титан" го знаят добре това, за да се съгласят на сделка с немалки пасиви....

Весели празници на всички, които обичат ЦСКА а напролет - отново по стадионите с любимия отбор в подкрепа на 32-рата шампионска титла :P
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”