Искам Георги Атанасв за пресаташе на ЦСКА.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Искам Георги Атанасв за пресаташе на ЦСКА.
Искам Георги Атанасв за пресаташе на ЦСКА
Последна промяна от CSKA ULTRAS 15 на 25 дек 2008 15:31, променено общо 1 път.
Re: Искам Георги Атанасв за пресаташе на ЦСКА.
Kак беше? "А до Хасково със рейс и на връщане пеша..."
Спри се с тия тъпи теми!!!
Спри се с тия тъпи теми!!!
А Сашо Томов не щеш ли да стане президент на БФС да ви затрие окончателно 
Свиня малка ... тая година ше ти се размине, но догодина ше пораснеш и ше ти теглим ножа на Коледа

Свиня малка ... тая година ше ти се размине, но догодина ше пораснеш и ше ти теглим ножа на Коледа

Георги Атанасов някакси не се връзва да стане пресаташе... по-скоро някой по-умерен като Шабански, но не и недоразумения като Такев...
- a boy named goo
- Контакти:
В момента пресаташето е най-малкия проблем на ЦСКА.
Иначе Тодор Шабански наистина е много добър вариант, но лично аз се съмнявам да заеме тази позиция. ТВ2 и Ринг ТВ започнаха излъчват българското първенство и скоро започват Шампионската лига, така че, лично на мен не ми се вярва Шабански да напусне телевизята си,съмнявам също да успее да съвмести двете длъжности на журналист и пресаташе, така лично аз го изключвам като вариант.
Иначе Тодор Шабански наистина е много добър вариант, но лично аз се съмнявам да заеме тази позиция. ТВ2 и Ринг ТВ започнаха излъчват българското първенство и скоро започват Шампионската лига, така че, лично на мен не ми се вярва Шабански да напусне телевизята си,съмнявам също да успее да съвмести двете длъжности на журналист и пресаташе, така лично аз го изключвам като вариант.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
колко ли трябва да си малоумен за да си пожелаеш георги атанасов за пресаташе на любимият клуб!

Комплексирани чорбари.
Говеда, мълчете си и си духайте. Не се месете в разговори за ЧЕРВЕНИТЕ ШАМПИОНИ.
ЦСКА Е ШАМПИОН - ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!!!
a boy named goo прав си, че пресаташето ни не е толкова важен проблем, но все пак не бива да забравяме, че медиите влияят не малко върху представянето на отбора с партенките и интригите, които създават. При една добра комуникация с тях, каквато може да осъществи едно добро пресаташе нещата ще се променят. Нужен е естествено и добър ПР отдел, но това са неща, които ако се подобряват, то ще е по-нататък във времето. Сега над главите ни са други облаци 

- a boy named goo
- Контакти:
antonio написа:a boy named goo прав си, че пресаташето ни не е толкова важен проблем, но все пак не бива да забравяме, че медиите влияят не малко върху представянето на отбора с партенките и интригите, които създават. При една добра комуникация с тях, каквато може да осъществи едно добро пресаташе нещата ще се променят. Нужен е естествено и добър ПР отдел, но това са неща, които ако се подобряват, то ще е по-нататък във времето. Сега над главите ни са други облаци
Ако една медия има намерение да създава интриги, тя ще го прави независимо какво пресаташе имаме.Атаки към ЦСКА има и ще продължава да има. Същинската работа трябва да свърши новото ръководство,работа която най-вече ще се изрази в това ръководителите да си изпълняват задълженията към футболистите, тогава вече не мисля, че някой би могъл да се влияе от каквито и да е било медийни атаки.
Колкото да ПР-а, това не е проблем само на ЦСКА, а на всички отбори в България. Очевидно е, че сме на дъното в Европа и в това тношение.Немислимо е да си представим как примерно се отварят магазини с марките на ЦСКА или Левски или пък създават клубни телевизии.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди