Вижте разказа на Ибрахимович за конфликта с Гуардиола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Вижте разказа на Ибрахимович за конфликта с Гуардиола

Мнениеот turbogena » 03 ное 2011 18:37

Изображение
Шведският нападател на Милан Златан Ибрахимович повдигна завесата около прословутия конфликт с наставника на Барселона Джосеп Гуардиола. През лятото на 2010 година Златан беше натирен от "Камп Ноу" след само година при "синьо-червените". "Деветката" на "росонерите" разказа в автобиография за отношенията си с Пеп, като "Евроспорт", позовавайки се на шведската преса, разкри какво всъщност пише за каталунеца в книгата на Ибра.

"За мен Барса беше детска мечта и летях в небесата. Започна добре, но тогава Меси започна да говори", споделя Златан в автобиографията си. - Искаше да играе в халфовата линия, а не на крилото. И така системата се промени от 4-3-3 на 4-5-1. Аз бях жертван и вече нямах свободата на терена, от която се нуждаех за успех. Поисках среща с Гуардиола - за дискусия, не за спор. Казах, че съм използван по грешния начин и ако им е трябвало друг тип играч, е трябвало да купят другиго. Казах му нещо, което и приятел ми каза на мен. "Купи Ферари, а го караш като Фиат". Разговорът сякаш вървеше наред, но тогава Гуардиола започна да ме изолира. Когато аз влизах в една стая, той излизаше. Поздравяваше всекиго, но мен ме игнорираше".
Изображение
"Бях направил много за адаптирането си. Играчите на Барса бяха като ученици, следващи треньора си сляпо, докато аз съм човек, който е свикнал да пита "Защо?". Харесвам хора, които пречупват правилата, а не са педантични и стриктни. Опитах се да бъда добър и да не губя нерви. След това обаче спрях да се адаптирам. Например играчите на Барса нямаха право да идват със своите спортни коли на тренировка. Мислех го за глупаво. Само моя работа си е каква кола ще карам. И така през април преди мача с Алмерия дойдох с Ферарито си и предизвиках сцена", разказва Ибра.

Нападателят признава, че първата му кавга с Гуардиола е била след победата с 4:1 над Виляреал, в която Ибра записа само пет минути. "Той просто ме гледаше и не можах да издържа. Помислих си "Ето го моя враг, трябва да го хвана за плешивата глава". И тогава му изкрещях: "Нямаш топки!" И може би по-лоши неща", спомня си Златан.

"Разхвърлях бутонки из съблекалнята, а Пеп не каза нищо и тихо ги подреди отново. Не съм човек на насилието, но Гуардиола ме изкарва извън нерви", споделя още Ибра в книгата си. Сега шведският нападател играе за Милан и може ще има удоволствието да се срещне с Гуардиола на 23 ноември, когато каталунците гостуват на "Джузепе Меаца".

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
По принцип харесвам много Ибра като играч ,но не съм сигурен дали казва цялата истина. Възможно ли е Пеп да се е държал толкова гадно с него? :roll:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: Вижте разказа на Ибрахимович за конфликта с Гуардиола

Мнениеот zuekaa » 03 ное 2011 18:48

Nакарал е хората си да не идват със спортните си коли А СЕТЕТЕ ЗАЩО, МНОГО ЯСНО ЗА ДА СЕ ПОЧУСТВАТ РАВНИ ЕДИН ДРУГ ЗА ДА СЕ ПОЧУСТВАТ РАВНИ С ФЕНОВЕТЕ СИ ЗА ДА НЕ ГРАНДОМАНСТВАТ

Златан е тепичен селяк той никога няма да е голям винаги ще е ренегат никога няма да си има свое място защото той е самозабравил се тъпак
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 03 ное 2011 18:54

Аз също харесвам Ибракадабра и , като непримирим характер и , като футболист но говори големи глупости . Барселона никога не е играла 4-5-1 , Гуардиола е треньор и ти си длъжен да се съобразяваш с всичко Ибраимович си имаше достатъчно мачове а и голове вкара но голямата му уста не е спирала явно и не разбра , че да си футболист на Барселона се изискват големи жертви и философията е съвсем друга от философията на останалите клубове играчите не идват със спортните си коли на тренировки , защото тренировките винаги са посещавани от големи групи фенове Гуардиола иска просто обикновенните хора да са близо до отбора и да видят , че играчите не са нищо повече от обикновенни хора , самия Пеп Гуардиола го беше обяснил това в едно интервю. Гуардиола си е виновен за най-лошата сделка в света на футбола , като закупи Ибраимович за 40млн + Ето`о , който също беше доста устат , но победителите никой не ги съди , защото ако е пръснал стотици милиони за грешни трансфери е изкарал десет по толкова и е спечелил всичко с Барса.Тези ученици за , които говори Златан Ибраимович са най-добрите футболисти на света и ако ще да метът съблекалнята това не променя факта че са най-добрия отбор.

Колкото до Златан Ибраимович има една история за него , където почукал на врата на една къща на плажа в родния си град която съзерцавал , като дете докато тренирал по плажа. Собственичката на къщата отворила врата а Златан казал :
Сигурен съм че знаеш кой съм , колко струва къщата ?
Жената казал че къщата не се продава а отговора на Златан бил ... 3млн. Евро и жената го поканила вътре ;)
Та такъв си е Златан Ибраимович луда глава но явно не се вписа в "приказката" Барселона .
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 03 ное 2011 18:57

zuekaa написа:Nакарал е хората си да не идват със спортните си коли А СЕТЕТЕ ЗАЩО, МНОГО ЯСНО ЗА ДА СЕ ПОЧУСТВАТ РАВНИ ЕДИН ДРУГ ЗА ДА СЕ ПОЧУСТВАТ РАВНИ С ФЕНОВЕТЕ СИ ЗА ДА НЕ ГРАНДОМАНСТВАТ

Златан е тепичен селяк той никога няма да е голям винаги ще е ренегат никога няма да си има свое място защото той е самозабравил се тъпак

Абсолютно. Такива арогантни футболисти като него често не оставят кой знае каква следа във футбола. Не случайно и Меси е по-харесван от Роналдо. Като чисто футболни качества Кристиано не му отстъпва, но интервютата, които дава с прекомерно самочувствие отдръпват редовия фен, който не е привърженик на клуба в който се състезава.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 03 ное 2011 19:01

Залатан можеше в момента да е най-големия в тоя спорт, но той просто винаги си е бил гадно копеле и това му попречи...иначе и аз никога не съм го харесвал, но не мога да отрека че има феноменални качества....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
barcelona95
Контакти:

Мнениеот barcelona95 » 03 ное 2011 19:03

zuekaa написа:Nакарал е хората си да не идват със спортните си коли А СЕТЕТЕ ЗАЩО, МНОГО ЯСНО ЗА ДА СЕ ПОЧУСТВАТ РАВНИ ЕДИН ДРУГ ЗА ДА СЕ ПОЧУСТВАТ РАВНИ С ФЕНОВЕТЕ СИ ЗА ДА НЕ ГРАНДОМАНСТВАТ

+9999999999999999999999999999999999999 8-) 8-) 8-)
ИзображениеИзображение
Изображение

slavi 5
Контакти:

Мнениеот slavi 5 » 03 ное 2011 19:11

Футболът е колективен спорт, а Златан е непоправим егоист. И затова не се вписа в Барса. А ако е вярно това, което говори изглежда и като човек не струва.

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 03 ное 2011 19:13

Ибра има леко чепат характер, но и Пеп не е постъпил добре. Меси да не би да мрази Ибра, че е отказал да играе на крилото и излишно да променя схемата? Той не е халф!
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 03 ное 2011 19:29

Уейн Рууни написа:Ибра има леко чепат характер, но и Пеп не е постъпил добре. Меси да не би да мрази Ибра, че е отказал да играе на крилото и излишно да променя схемата? Той не е халф!

Това са такива врели некипели,че няма накъде...Какво,Ибра зависи от това дали Меси играе халф,така ли?

А Ибра защо не споменава 3490935034та си пропуска на празна врата и сам срещу вратаря.Отбора се мъчеше да комбинира повече с него,за да се адаптира,но нямаше никакъв резултат.Всичко на всичко той вкара 1 важен и решаващ гол (срещу Реал) и 2 г/д (Арсенал)...Това за централен нападател от неговата класа е прекалено малко.
Последна промяна от bultras4e на 03 ное 2011 19:32, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
merlin
Контакти:

Мнениеот merlin » 03 ное 2011 19:29

Колко добре си го казал!!!
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха...

Върни се в “Барселона”