Ники Михайлов е сред тримата избраници за вратар на Барса?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Ники Михайлов е сред тримата избраници за вратар на Барса?

Мнениеот Уейн Рууни » 13 окт 2011 17:36

Mundo Deportivo представя Михайлов: „Трети в списъка е Николай Михайлов, вратар на холандския Твенте и син на легендарен български вратар. Той е израснал в Левски София и е висок 1,94 метра, на 23 години е и е най-възрастен от всички кандидати. За втори сезон е титуляр в тима от Ередивизие.

В Италия пък се твърди, че Милан иска национала

А стига бе, любимите ми отбори да не вземат да се утрепят за него? Иначе дано да отиде в някой от тях! :roll: :roll:
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Ники Михайлов е сред тримата избраници за вратар на Барса?

Мнениеот child in time » 13 окт 2011 17:39

Браво успех на Ники! Дано стане! Няма лошо още един Българин да играе в голям клуб!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 13 окт 2011 17:50

Вратар, но резерва! В годината ще играе не повече от 4-5 мача. Или пък, ако Валдес се контузи тогава да изкара късмет. Не ми се вярва тоя дървар да отиде точно в Барса! :lol:

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 13 окт 2011 17:52

LSFC 1914 написа:Вратар, но резерва! В годината ще играе не повече от 4-5 мача. Или пък, ако Валдес се контузи тогава да изкара късмет. Не ми се вярва тоя дървар да отиде точно в Барса! :lol:

Български синдром! Някой мръдне нагоре и друг бясно го дърпа надолу! Малки душички!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 13 окт 2011 17:54

child in time написа:
LSFC 1914 написа:Вратар, но резерва! В годината ще играе не повече от 4-5 мача. Или пък, ако Валдес се контузи тогава да изкара късмет. Не ми се вярва тоя дървар да отиде точно в Барса! :lol:

Български синдром! Някой мръдне нагоре и друг бясно го дърпа надолу! Малки душички!

С кое е доказал, че има качества, за да играе в Барса?! Явно гола на Бейл е доказателство за "качествата" му от световна класа ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 окт 2011 17:55

LSFC 1914 написа:С кое е доказал, че има качества, за да играе в Барса?! Явно гола на Бейл е доказателство за "качествата" му от световна класа ;)

Най-добър вратар в Ередевизия, титуляр на националният отбор.

Я кажи колко вратари в света могат да спасят топката когато тя рикошира или това няма значение?

Какъв реално е проблема, че Барса са набелязали Н. Михайлов?
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 13 окт 2011 17:56

LSFC 1914 написа:
child in time написа:

С кое е доказал, че има качества, за да играе в Барса?! Явно гола на Бейл е доказателство за "качествата" му от световна класа ;)

Без коментар! БЪЛГАРИНО!!!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 окт 2011 17:58

И преди съм казвал,че Николай Михайлов притежава сериозен потенциал,кариерата му определено се развива във възходяща посока,а и понатрупа достатъчно опит в ЕКТ,което показва,че той има всички шансове да се реализира в отбори от ранга на Барселона!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 окт 2011 18:05

Вратар, но резерва! В годината ще играе не повече от 4-5 мача. Или пък, ако Валдес се контузи тогава да изкара късмет. Не ми се вярва тоя дървар да отиде точно в Барса!

Прав си,че вероятно ще бъде резерва на Валдес,което от една страна ще попречи на развитието му-разбира се,че за млад вратар като него редовната игра е от изключително важно значение,но от друга-всеки знае,че е сериозна привилегия да си част от отбора на Барселона било то и резерва! Със сигурност доста вратари си мечтаят да играят в Барселона,Реал,Манчестър Юнайтед...но,когато има реален интерес от тези клубове към теб,значи наистина притежаваш нещо специално ;)

Върни се в “Барселона”