Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот daredevil » 12 май 2011 18:07
Мнениеот mrw8 » 12 май 2011 18:14
Мнениеот daredevil » 12 май 2011 18:15
mrw8 написа:Айде пак глупости за расизъм. Интересно как пък все бели го отнасят за расизъм.
Мнениеот ZinedineZidane » 12 май 2011 18:34
mrw8 написа:Айде пак глупости за расизъм. Интересно как пък все бели го отнасят за расизъм.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Мнениеот CSKA ME » 12 май 2011 18:36
Мнениеот daredevil » 12 май 2011 18:43
Мнениеот Frankie Lampard » 12 май 2011 18:47
daredevil написа:Естествено че ще бъде такова.
Въпроса е за колко мача от Европа ще е.
Мнениеот Molotov » 12 май 2011 18:58
ZinedineZidane написа:mrw8 написа:Айде пак глупости за расизъм. Интересно как пък все бели го отнасят за расизъм.
А ти какви искаш да го отнасят?
Мнениеот daredevil » 12 май 2011 19:05
Frankie Lampard написа:daredevil написа:Естествено че ще бъде такова.
Въпроса е за колко мача от Европа ще е.
Няма да е такова или ще е след финала в ШЛ.УЕФА ще клекне пред Барса.
Мнениеот dachi91 » 12 май 2011 19:07
Molotov написа:ZinedineZidane написа:mrw8 написа:Айде пак глупости за расизъм. Интересно как пък все бели го отнасят за расизъм.
А ти какви искаш да го отнасят?
Расизмът се обръща, и много скоро всякакви чернилки и прочие ще имат надмощие над белите, по много простата причина - в цяла Америка, като пример , ако бял обиди негър веднага става олелия, боеве, съд, затвор даже, докато негрите в гетата ако пребият бял човек , обиждат го , наричат го снежинка и прочие, то винаги той ги е провокирал и си е заслужил полученото. Аз лично нямам против различните хора, тоест негри, азиатци , мюсюлмани, но имам против това те да вземат превес и да издевателстват по толкова малоумен начин. Наскоро даже бях чел, че в едно училище, отново Америка, най-побърканата държава, група малолетни негри спали с учителка доста пъти, след това учителката е обвинена в разврат и тн. и е осъдена на не знам колко години, а никой дори не я е попитал дали е била заплашена от тях. Така че да, глупава постъпка на Бускетс, ама това ли им е проблема на УЕФА , псувните ? На терена всеки може да псува, не виждам нищо лошо в това човек да изпуска напрежението по този начин, по-добре отколкото да се бият, нали ? УЕФА да си гледат съдиите и да въведат видео повторения, защото за мен по-голям проблем от това нямат, а те се занимават с глупости ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта