Серхио Бускетс е напълно оправдан от УЕФА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daredevil
Контакти:

Серхио Бускетс е напълно оправдан от УЕФА

Мнениеот daredevil » 12 май 2011 18:07

Последна промяна от daredevil на 12 май 2011 18:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Re: Краля на Симулантите обвинен от Уефа.

Мнениеот mrw8 » 12 май 2011 18:14

Айде пак глупости за расизъм. Интересно как пък все бели го отнасят за расизъм.
България !!!!

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 12 май 2011 18:15

mrw8 написа:Айде пак глупости за расизъм. Интересно как пък все бели го отнасят за расизъм.

заради самото му наличие на терена трябва да се банне за живот, според мен.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 12 май 2011 18:34

mrw8 написа:Айде пак глупости за расизъм. Интересно как пък все бели го отнасят за расизъм.

А ти какви искаш да го отнасят?
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Re: Серхио Бускетс обвинен от Уефа за расизъм

Мнениеот CSKA ME » 12 май 2011 18:36

Възможно ли е наказанието му да е лишаване от състезателни права за финала например?
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 12 май 2011 18:43

Естествено че ще бъде такова.
Въпроса е за колко мача от Европа ще е.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 12 май 2011 18:47

daredevil написа:Естествено че ще бъде такова.

Няма да е такова или ще е след финала в ШЛ. ;) УЕФА ще клекне пред Барса.

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 12 май 2011 18:58

ZinedineZidane написа:

Расизмът се обръща, и много скоро всякакви чернилки и прочие ще имат надмощие над белите, по много простата причина - в цяла Америка, като пример , ако бял обиди негър веднага става олелия, боеве, съд, затвор даже, докато негрите в гетата ако пребият бял човек , обиждат го , наричат го снежинка и прочие, то винаги той ги е провокирал и си е заслужил полученото. Аз лично нямам против различните хора, тоест негри, азиатци , мюсюлмани, но имам против това те да вземат превес и да издевателстват по толкова малоумен начин. Наскоро даже бях чел, че в едно училище, отново Америка, най-побърканата държава, група малолетни негри спали с учителка доста пъти, след това учителката е обвинена в разврат и тн. и е осъдена на не знам колко години, а никой дори не я е попитал дали е била заплашена от тях. Така че да, глупава постъпка на Бускетс, ама това ли им е проблема на УЕФА , псувните ? На терена всеки може да псува, не виждам нищо лошо в това човек да изпуска напрежението по този начин, по-добре отколкото да се бият, нали ? УЕФА да си гледат съдиите и да въведат видео повторения, защото за мен по-голям проблем от това нямат, а те се занимават с глупости ...
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 12 май 2011 19:05

Frankie Lampard написа:
daredevil написа:Естествено че ще бъде такова.

Няма да е такова или ще е след финала в ШЛ. ;) УЕФА ще клекне пред Барса.

Трябваше да поясня.
При нормални обстоятелства трябва да е такъв.

dachi91
Контакти:

Мнениеот dachi91 » 12 май 2011 19:07

Molotov написа:
ZinedineZidane написа:

Расизмът се обръща, и много скоро всякакви чернилки и прочие ще имат надмощие над белите, по много простата причина - в цяла Америка, като пример , ако бял обиди негър веднага става олелия, боеве, съд, затвор даже, докато негрите в гетата ако пребият бял човек , обиждат го , наричат го снежинка и прочие, то винаги той ги е провокирал и си е заслужил полученото. Аз лично нямам против различните хора, тоест негри, азиатци , мюсюлмани, но имам против това те да вземат превес и да издевателстват по толкова малоумен начин. Наскоро даже бях чел, че в едно училище, отново Америка, най-побърканата държава, група малолетни негри спали с учителка доста пъти, след това учителката е обвинена в разврат и тн. и е осъдена на не знам колко години, а никой дори не я е попитал дали е била заплашена от тях. Така че да, глупава постъпка на Бускетс, ама това ли им е проблема на УЕФА , псувните ? На терена всеки може да псува, не виждам нищо лошо в това човек да изпуска напрежението по този начин, по-добре отколкото да се бият, нали ? УЕФА да си гледат съдиите и да въведат видео повторения, защото за мен по-голям проблем от това нямат, а те се занимават с глупости ...

хахаха снежинка трай си по-добре....

Върни се в “Барселона”