Барселона с интерес към Давид Луиш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Барселона с интерес към Давид Луиш

Мнениеот TheBest007 » 13 сеп 2010 16:17

Старши треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола призна, че има интерес към бразилския бранител на Бенфика Давид Луиш.

Според португалските медии каталунците ще се опитат да вземат бранителя през зимния трансферен прозорец.

Каталунците ще трябва да се бръкнат дълбоко за Луиш, който е оценяван на 30 милиона евро.

Интерес към играча има и от страна на мениджъра на Челси Карло Анчелоти.

Какво ви е мнението?
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
agent_008
Контакти:

Re: Барселона с интерес към Давид Луиш

Мнениеот agent_008 » 13 сеп 2010 17:19

Според мен няма смисъл да се дават 30 млн. за защитник (централен мисля :oops: ) при положение, че явно има финансова криза в отбора, очаква се да се похарчат огромна сума за Фабрегас през лятото, а в отбора има достатъчно централни защитници (това при условие, че не бъркам за поста на играча :roll: ).
Все пак там са Пуйол (който спокойно може да играе поне още две години - справка Малдини и Костакурта :lol: ), Пике, Габи Милито (който е добър и ако се е възстановил от контуцията отново ще е на ниво 8-) ), Ерик Абидал (макар да се видя, че в мача с Еркулес не се чувства много добре, ще свикне с новата позиция след време и ще е възможна алтернатива), както и Енрике - млад бразилец не знам къде играе сега под наем, та дори и Касерас, който е под наем...
ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.

ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.

ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.

Върни се в “Барселона”