Гуардиола: И Мадрид заслужава титлата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Гуардиола: И Мадрид заслужава титлата

Мнениеот RENAULT » 03 май 2010 17:50

Изображение
Наставникът на Барселона Джосеп Гуардиола се отнася с уважение към постиженията на Реал Мадрид през този сезон в Ла Лига. "Лос бланкос" са плътно зад каталунците с рекорден брой победи - 29. Три кръга преди края на шампионата титлата е в ръцете на "блаугранас" и само тяхна грешка може да короняса на столичани. "И Мадрид заслужава титлата", категоричен беше Пеп на пресконференция преди утрешния мач с Тенерифе.

"Съперникът направи голям сезон, както и ние. Трябва да отидем на почивка горди с направеното", призна треньорът от Сантпедор. "Ако питате мен, ще кажа, че ние заслужаваме да спечелим. Ако питате Пелегрини, той ще каже, че те заслужават. Истината е, че двата тима заслужават титлата", призна каталунският спец.

"Преди две седмици нашата програма беше много по-тежка. Сега обаче не е по-лека, защото Тенерифе разиграва съдбата си, Севиля играе за Шампионската лига, а ще мислим за Валядолид, когато играем срещу тях...Същото важи и за мачове на Мадрид", сигурен е Гуардиола.

"Чави иска да играе на Мондиала, аз също го искам. Ако мисли, че може да пропусне Световното, няма да играе. Естествено, може да се контузи, но всеки може да направи това", заяви още Пеп. Барса приема канарския тим утре вечер от 21,00 часа българско време.
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: Гуардиола: И Мадрид заслужава титлата

Мнениеот RENAULT » 03 май 2010 17:53

Мога само да кажа БРАВО.

Потребителски аватар
Visca_El_Barca
Контакти:

Мнениеот Visca_El_Barca » 03 май 2010 18:10

Ми, прав е човека. Битката е доста завързана и така е от доста голям период от време..., лидера се сменяше, яка е борбата за титлата в Примера. И все пак Барса трябва да спечели 8-) :)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 03 май 2010 18:21

мн земен човек си е Пеп ...

Офтопик:

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 03 май 2010 18:25

Гуардиола е голям, винаги съм го уважавал, въпреки че е "враг"! А и ми допада, че мисли за футбола като атака и доминация на терена!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 03 май 2010 18:51

ZinedineZidane написа:Гуардиола е голям, винаги съм го уважавал, въпреки че е "враг"! А и ми допада, че мисли за футбола като атака и доминация на терена!

и мен по принцип ми харесва , но се дразна на някой неща , първо трансферите които прави са под всякаква критика , понякога излиза с мн странна схема , вече пуска Меси само в центъра а преди знаем кво правеше по крилото , Бускетс винаги е титуляр . защото баща му е в щаба на Гуардиола , тоя Кейта не става и за Алмерия а и той секи път играе , даде 25 млн за Чигрински ... не го пуска , пълен провал се оказа , за Ибра няма да коментирам !

Офтопик:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 03 май 2010 19:41

Браво на Пеп :)
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 03 май 2010 20:01

Много интелигентен и приятен човек, не съм прочел веднъж да каже нещо лошо не само за Реал, а въобще за някой отбор. Предполагам знаете, че Гуардиола и Раул са семейни приятели и много често техните семейства вечерят заедно. Същото е положението с Шави и Касиляс.

Офтопик:
Да питам някой, кога е чул последно Пелегрини да говори нещо пред пресата, понякога имам чувството, че нашия треньор е глухоням. :roll:

ELiNa
Контакти:

Мнениеот ELiNa » 03 май 2010 20:12

когато треньора на съперника те хваля, значи не ти мисли доброто :lol: ако си говорим откровено и сериозно обаче, нека Реал си заслужи купата и тогава ще може да се каже, че са най добрите :)
Офтопик:
аз още не съм им простила глупавия провал в европа. нека докажат на яве думите на гурдиуола.
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 03 май 2010 20:17

Madridist написа:Много интелигентен и приятен човек, не съм прочел веднъж да каже нещо лошо не само за Реал, а въобще за някой отбор. Предполагам знаете, че Гуардиола и Раул са семейни приятели и много често техните семейства вечерят заедно. Същото е положението с Шави и Касиляс.

Офтопик:
Да питам някой, кога е чул последно Пелегрини да говори нещо пред пресата, понякога имам чувството, че нашия треньор е глухоням. :roll:

СПОРТАЛ:
Треньорът на Реал (Мадрид) Мануел Пелегрини призна, че отборът му е имал голям късмет при победата с 3:2 над Осасуна. "Белият балет" на два пъти губеше в резултата, но успяваше да се върне в мача, а минута преди края Кристиано Роналдо донесе трите точки за своя тим. Чилиецът похвали и играта на своята най-голяма звезда.

"Роналдо е футболист, който може да направи разликата и се радвам, че той е при нас. Отбрът показа, че е силен психически. Това обаче бе най-слабият ни мач от гледна точка на защитата. Прекалено лесно се пропуквахме в отбрана. Осасуна доста ни затрудни, но важното е, че успяхме да вземем трите точки. Извадихме голям късмет", заяви Пелегрини.

Той говори но аз не искам и да го слушам..

Върни се в “Барселона”