Днес се начетох на статии на знайни и незнайни журналисти. Отново се изпълних с гняв. Четох как Барселона нищо не играе, четох как Барселона са много слаби, четох как съдиите бутат Барселона 2 години. Четох как играчите на Барселона са лигльовци. И ми стига толкова четене... Във вестник "7дни спорт" имаше една статия за "надуващия се балон". Става дума за "изкуствено издигнатия отбор на Барселона". Статията е написана от журналист признавал си пристрастноста към Манчестър Юнайтед. Искам да попитам този "журналист" :
1.Къде беше когато МЮ бяха бутани от реферите през последните години ?
2. Къде беше да обясниш за случайните победи, когато миналата година МЮ направи сума ти мачове подред 1 на мъка ?
3. Къде беше когато малкия Македа ви спаси 2 мача ?
4. Кога си признал, че МЮ са спечелили с късмет ?
5. Докога ще мразиш Барселона за подигравката, която си направи с любимия ти отбор на финала на ШЛ ?
Един от коментарите силно ми бръкна няма да казвам къде... Беше за това как Меси е симулирал срещу Челси през 2006 за да изкара червен картон на Дел Орно. Господин "журналист" а защо Меси беше контузен ? От симулацията ли ? Или защото касапин се опита да му счупи краката ?
Полуфинала в ШЛ тази години е друга бира. Всеки си признава за нередовния 3ти гол на Интер, но каква е реакцията ? Вас ви бутнаха срещу Челси ! Да така е. Ако отричам, значи просто съм поредния лъжец !
Изсипа се помия върху Барселона за това, че били съдииски отбор... Кой го казва ? Нека видим !
1. Фенове на МЮ : те никога няма да простят за загубения финал. Но никога не си гледат паницата. Да ви припомня ли на полуфинала през 2008 година за симулацията на Кристияно ? За която получи дузпа ? Да ви припомня ли за това, че спъна 4 (!) пъти отзад Дзамброта, но картон не последва ? Да ви припомня ли, колко мачове сте спечелили заради симулациите му ? Едва ли има нужда. Не искам отговор.
2. Фенове на Интер : серията има от титли започва когато... изхвърлят Ювентус в Серия Б , вадят точки на Милан и росонерите почват с дефицит първенството. А да... и получихте служебна титла

3. Фенове на Реал : За съдии тук не коментирам, защото смятам, че от известно време подпиране няма, или ако има е съвсем леко и в нормата, имайки впредвид, че Реал е гранд... Искам само да отбележа една смешна статия в списание 4-4-2, която гласи, че феновете на Барселона се радват повече на загубите на Реал, отколкото на победите на собствения си отбор... Е, май са объркали имената на отборите !
Интер спечели полуфинала и мен си ме е яд. Запитайте се : заслужава ли, с тази игра, който и да е отбор да продължи напред ? Не отговаряйте. Отговорете на себе си.
Барселона винаги е играла по един и същи начин, и винаги ще го прави. Независимо от треньора. Защото треньора не избира тактиката. Тактиката е заложена в основата на клуба. Треньора избира смените, трансферите, но не и тактиката. Точно за това Барселона неведнъж е губила големи мачове и ще продължава да губи големи мачове. Защо ли ? Защото всички в клуба са глупаци. Защото феновете на отбора са глупаци ! Но на кой отбор да съм фен, като харесвам тоталния футбол ? На кой отбор да съм фен, като търся отдавна изчезналата романтика на футбола, която Барселона се отпитва да върне ? Е... явно съм ГЛУПАК. Нека съм глупак. Не ме е срам от отпадането. Срам щеше да ме бъде ако бяхме продължили с 90 минути катеначо ! Точно за това аз винаги ще бъда фен на тези глупаци. Защото те играят футбол. Без тактика. Без защита. ФУТБОЛ ! А аз винаги ще си остана фен на Барселона ! Един глупак !