оландският легендарен футболист Йохан Кройф бе избран за почетен президент на Барселона. В кариерата си Кройф е печелил "Златната топка" три пъти и е определян като един от най-великите играчи в историята на футбола.
С отбора на Аякс печели три пъти купата на европейските шампиони, а през 1973 преминава в Барселона, където остава 5 сезона като играч и веднага се превръща в една от най-емблематичните фигури в каталунския тим.
От 1988 до 1996 Кройф е треньор на Барса, като постига едни от най-големите успехи с тима, като спечелване на КЕШ 1992, КНК 1989, а в периода от 1991 до 1994 печели четири пъти шампионската титла на Испания.
Кройф ще изпълнява същата роля, каквато има Алфредо Ди Стефано в Реал (Мадрид). Холандецът ще бъде почетен президент на Барселона до края на живота си.
Йохан Кройф бе избран за почетен президент на Барселона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Йохан Кройф бе избран за почетен президент на Барселона
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Re: Йохан Кройф бе избран за почетен президент на Барселона
Заслужава го,той даде,дава и ще дава още много на този клуб
Да му е честит поста 

Мисля, че докато той участва и с 1% (дори) в управлението на клуба, ще можем да се наслаждаваме на този прекрасен футбол, който Барса изповядва от 20 години насам. Успех
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
tibidabo написа:Мисля, че докато той участва и с 1% (дори) в управлението на клуба, ще можем да се наслаждаваме на този прекрасен футбол, който Барса изповядва от 20 години насам. Успех
Ако го няма Кройф, Гуардиола няма даможе дори състава да си нареди
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
bojkyy написа:tibidabo написа:Мисля, че докато той участва и с 1% (дори) в управлението на клуба, ще можем да се наслаждаваме на този прекрасен футбол, който Барса изповядва от 20 години насам. Успех
Ако го няма Кройф, Гуардиола няма даможе дори състава да си нареди
И кое те кара да мислиш така