Ман Сити вади 250 млн. за Меси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Ман Сити вади 250 млн. за Меси

Мнениеот denitko1 » 18 апр 2014 17:10

Изображение
Манчестър Сити подготвя умопомрачителна оферта в опита си да привлече Лионел Меси от Барселона през лятото, съобщават испанските медии. Ръководството на клуба от Висшата английска лига е готово да заплати рекордните в историята на футбола 250 милиона лири за аржентинската звезда. 26-годишният Меси има труден сезон на "Камп Ноу", който по всяка вероятност ще завърши без трофей. Аржентинецът в момента води преговори за нов контракт с каталунците, но в последно време няма развитие по въпроса. Това породи спекулации, че той обмисля ново предизвикателство и може да смени клуба през лятото. От Сити са готови да предложат седмична заплата, надвишаваща чувствително 300 хиляди лири на седмица, като по този начин ще направят аржентинеца най-скъпоплатения футболист в света.

Източник: http://www.sportal.bg/news.php?news=483457
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Ман Сити вади 250 млн. за Меси

Мнениеот durex » 18 апр 2014 17:27

Не ми се вярва.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 апр 2014 17:27

Ами според мен е време да си ходи Меси .....вярвам, че е най-добрия футболист за всички времена ...но сякаш започва да се изчерпва за Барселона поне, прекалено много се чака на него и противниците като опазят Меси си решават проблемите най-общо казано :roll:

Меси и Агуеро по 2-та фланга заедно ...леле мале :twisted:

Според мен ако остане още в Барса нещата ще тръгнат на зле, особено ако им забранят да правят трансфери... имам предвид, че ще го продадат след сезон-два ама на доста по-ниска цена :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

На линия
CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 18 апр 2014 17:28

Няма как да стане подобен трансфер по няколко причини - първо: финансовия феърплей ще бъде нарушен и Сити ще претърпят жестоки санкции; второ: самият Меси едва ли ще пожелае да напусне Барселона след само един неуспешен сезон..
Последна промяна от CSKA69 на 18 апр 2014 17:29, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 апр 2014 17:28

Да дават, докато не е гръмнал финансовият балон във футбола (което няма да е далеч във времето), защото тогава вече подобни суми ще са мечти. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 апр 2014 17:51

повече от 120/30 млн е абсурд някой да даде.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 апр 2014 18:01

Thsmith написа:повече от 120/30 млн е абсурд някой да даде.

И това е много.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 18 апр 2014 18:02

Явно ,че е партенка,но и че Меси вече зацикли яко... верно си е ! Трябва наистина нов треньор с коренно различни разбирания от тики-така и 5646473837 безмислени паса на мач... Мисля ,че Клоп е добър вариант..

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 апр 2014 18:09

CSKA69 написа:Няма как да стане подобен трансфер по няколко причини - първо: финансовия феърплей ще бъде нарушен и Сити ще претърпят жестоки санкции; второ: самият Меси едва ли ще пожелае да напусне Барселона след само един неуспешен сезон..

1. Недей да пишеш за неща като "финансов феърплей", които не са ти особено ясни. ;)
2. Меси ще отиде пеша до Манчестър (или Париж) за заплатата, която ще му дават там. Да не говорим, че фенчетата на Барселона побързаха да го оплюят "само след един неуспешен сезон"... 8-)
П.П. Има и трети вариант (освен Сити и ПСЖ): Меси може да предпочете да отиде в най-силния (понастоящем) клубен отбор в света - "Байерн", защото и оттам има заявен интерес. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 18 апр 2014 18:15

К*р за модерния футбол ! Финансов феърплей само на хартия ! Трябва да се забранят трансфери над 50 милиона и тогава да видим какво ще правят богатите неудачници ! Не може най-великата игра да се превръща в една банка и който има пари да си прави каквото си иска. Първо : Никой футболист не струва толкова пари ! Дори Меси, Роналдо, Бейл и Неймар взети заедно ! Един обикновен хирург, който на ден спасява по няколко човешки живота не струва толкова и не взима такава заплата каквато някакви ритнитопковци ! Срам, истински срам. В какъв свят живеем само.. Хората нямат какво да ядат те хвърлят пари ей така 200-300 милиона за човек, който рита топка ;) Не мога да го възприема за редно.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Върни се в “Барселона”