Лео Меси пред TV7: Бербатов няма да дойде в Барса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LL999
Контакти:

Лео Меси пред TV7: Бербатов няма да дойде в Барса

Мнениеот LL999 » 21 ное 2013 14:51

Нищожна е вероятността българският футболист Димитър Бербатов да премине от Фулъм в Барселона. Това разкри специално за TV7 голямата звезда на каталунците Лионел Меси. В началото на седмицата испанската преса съобщи, че треньорът на Барса Тата Мартино има интерес към Бербатов. Меси пък даде интервюто си за TV7 на церемонията по връчването на "Златната обувка" за най-резултатен играч в Европа, награда, която той спечели за трети път в кариерата си.

"Не съм чувал дори името му да се свързва с Барселона. Наистина - той е добър играч, има опит в голям отбор. Не ми е работа да се бъркам в делата на ръководството, но си мисля, че е невъзможно Димитър да дойде на "Ноу Камп", каза Меси.

Аржентинецът сподели още пред камерата на TV7, че е изключително щастлив от факта, че му предстои отново да играе за страната си на световно първенство.

"Разполагаме с много време дотогава, което ще ни помогне да изчистим някои грешки в играта си. Надявам се да постигнем нещо наистина голямо на Мондиала", пожела си Меси.

Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков, който връчи отличието на Меси, пък разкри за TV7, че е на кадем на аржентинеца.

"Неслучайно Лео искаше точно аз да му връча наградата. През 2010 г. пак аз му я дадох и Барса стана шампион", каза Ицо.

http://tv7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80% ... o3_AydqOSo

pomiqr72

Re: Лео Меси пред TV7: Бербатов няма да дойде в Барса

Мнениеот pomiqr72 » 21 ное 2013 14:55

И каквпо ни вълнува поредната спекулаци, че барби го искали от Барселона. Това го пуснаха и преди две години. На всеки е ясно, че барби не се вписва в играта на Барселона.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 21 ное 2013 15:00

Живата легенда на Барселона Христо Стоичков ще връчи "Златната обувка" на Лионел Меси за най-добър голмайстор в Европа за изминалия сезон, съобщи "Труд".

Изисканото 30-минутно тържество в Барселона ще се излъчва пряко по две испански телевизии от 13.30 часа българско време.

“Избрахме Стоичков да награди Меси, защото той е идол на Барселона и голям голмайстор, а освен това е добър приятел на Лео”, разкри журналистът Луис Рохо от мадридския вестник “Марка”. Всекидневникът е организатор на награждаването като член на съюза на Европейските спортни медии (ЕСМ), който излъчва лауреата на “Златната обувка”. Представител на България в ЕСМ е “Труд”.

Стоичков за втори път ще короняса Меси като голмайстор в Европа. През 2010 г. той зарадва аржентинеца с първата му “Златна обувка”, а сега ще му поднесе третата.

Самият Христо е печелил същата награда две десетилетия по-рано като играч на ЦСКА с 38 шампионатни попадения, колкото имаше и Уго Санчес (Реал - Мадрид). Сега Меси печели отличието за рекорден трети път с 46 гола.

За награждаването е ангажирана ВИП-залата в старата пивоварна на “Ещрела Дам” в Барселона, която сега е паметник на архитектурата.

Кавалерът на “Златната обувка” ще бъде придружен в залата от много съотборници - Жерар Пике, Шави, Сеск Фабрегас плюс треньора Херардо Мартино-Тата. От предишния дриймтим на Барсаq освен Стоичковq ще се появят Хосе Мария Бакеро и Карлос Решак, помощник на архитекта на звездния отбор от 90-те години Йохан Кройф.

“Златната обувка” е награда, печелена от трима българи. Освен последния носител Стоичков тя е украсявала витрините на Петър Жеков (36 гола за ЦСКА през сезон 1968-1969) и Георги Славков (31 гола за Тракия през сезон 1980-1981).

Във вечната ранглиста по нации България е на пето място по лауреати на “Златната обувка” с тримата победители. По 4 награди са отивали в Аржентина, Румъния и Холандия, а на върха е Португалия с шест.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 15:10

Жалко, щеше да е интересно.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 21 ное 2013 15:18

Омразата не е добър съветник, завистта и безсилието още по-малко :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 ное 2013 15:35

Меската да не се е притеснил случайно за титулярното си място ......... :roll:

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 21 ное 2013 15:53

Аз пък мисля, че Бербатов би се вписал перфектно в състава на Барса, дано той да има възможността да го докаже. Все пак той няма да е титуляр, най-вероятно ще е на терена в мачовете за купата и в мачове, в които съперника се е хвърлил в окопите да се защитава, а на него там му е силата, не в игра на контра атаки.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

urkoto

Мнениеот urkoto » 21 ное 2013 16:03

Какво ни занимавате с този национален предател. Тотално компроментирана вече и във футболно отношение личност. Да ходи където си иска.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 16:12

urkoto написа:Какво ни занимавате с този национален предател. Тотално компроментирана вече и във футболно отношение личност. Да ходи където си иска.

Кога?!? :?: :!: :?: :lol: :lol: :lol:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 21 ное 2013 16:52

Ми няма ми, да не е луд, като го искат в Дортмунд :!:

Върни се в “Барселона”