[center]ПСЖ - БАРСЕЛОНА

Парк де Пренс, Париж.
Час 21:45
ТВ: Btv Action[/center]
Гледам никой не се е сетил да пусне темата, да реших набързо да я спретна аз, ама ме мързи да се занимавам да търся картинки на емблемата и екипите на ПСЖ. Ако друг иска да ги сложи в темата и ще ги добавя.

И така за мача...: Брех тая Барселона бе, много подпирана от тая пуста УЕФА, толкова много, че точно за мача с нас УЕФА реши да намали наказанието на най-важният играч на домакините, че да може той да вземе участие в мача! Мдааааааааа, така са подпираните отбори - махат наказанията на съперниците им, за да им е "по-лесно"... Ако е чудите за какво иде реч и все още не сте разбрали наказанието на Ибра от 2 мача бе намалено на един и той ще може да вземе участие още в срещата в Париж. Честно казано нямам нищо против и се радвам. Така ще има едно оправдание по-малко за парижани след загубата им!
През уикенда голяма част от титулярите получиха почивка и не играха във Виго, така че имаха възможност да отпочинат още малко след квалификационните мачове на националните си отбори. Вече е сигурно, че Тито Виланова ще води отбора в този мач, дано това да повлияе добре на отбора, знаете, че аз никак не го харесвам Тито, но по-добре той, отколкото господин обратна захапка Жорди Роура!
Шави и Алба до последно ще са под въпрос за мача, но дано да може да играят. Ерик Абидал също е в групата за Париж, но не вярвам да го видим на терена. По-скоро ще почакаме до уикенда.
Честно казано нямам никаква представа дали франсетата имат някакви кадрови проблеми и не ме и вълнува.
Ясно е, че ПСЖ ще заложи на тактиката на Милан - яка защита и бързи контри като ще се надяват на Златан да ни наказва, за нас всичко е ясно.
Прогноза: Трудно, но сладко 2:3
Мачкай Барса!