Барселона - Милан 1/8 ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Барселона - Милан 1/8 ШЛ
Пичове как ви се струва жребия ? На мен лично ми се вижда добър, но от друга страна, едва ли има отбор от непоставените, който да ни затрудни 

Re: Барселона - Милан 1/8 ШЛ
JohnnieWalker написа:Пичове как ви се струва жребия ? На мен лично ми се вижда добър, но от друга страна, едва ли има отбор от непоставените, който да ни затрудни
За мен е възможно най-лошия.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Според мен жребия не е толкова лош. Смятам, че и от двата мача Барселона може да излезе като победител. Милан този сезон са доста слабички, харесвам ги като отбор, но това не е онзи Милан, а Барселона са набрали скорост, както и Меси 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Жребий като жребий. С който и да се бяхме паднали, пак си трябва пълна мобилизация и концентрация 
За съжаление сега на дневен ред са проблемите на Тито, така че аз лично само ще регистрирам новината за жребия и това е. Има време до мачовете с Милан.

За съжаление сега на дневен ред са проблемите на Тито, така че аз лично само ще регистрирам новината за жребия и това е. Има време до мачовете с Милан.
- lrlazarov_19
- Контакти:
Имам въпрос, който може би не е подходящ за тази тема, но... Когато изтеглиха Милан казаха, че единственият възможен отбор, който може да им се падне е Барселона. Юнайтед и ПСЖ още не бяха изтеглени към този момент. Та въпросът ми е защо Милан да не могат да играят срещу Юнайтед и ПСЖ?
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
- JohnnieWalker
- Контакти:
lrlazarov_19 написа:Имам въпрос, който може би не е подходящ за тази тема, но... Когато изтеглиха Милан казаха, че единственият възможен отбор, който може да им се падне е Барселона. Юнайтед и ПСЖ още не бяха изтеглени към този момент. Та въпросът ми е защо Милан да не могат да играят срещу Юнайтед и ПСЖ?
Аз лично не виждам причина

"Милан" не е губил от 1960 година по нормалния начин в Испания от този съперник. Не мисля, че ще се случи и сега. Важното е първият мач да не бъде загубен. Едно 0:0 ще е чудесен резултат. Но... дотогава има цели два месеца. Знае ли човек кой в какво състояние ще е с контузиите? Един Меси да отсъства само и каталунците рухват, докато "Милан" има много козове. В момента "россонерите" са най-опасният тим. Никой нищо не очаква от тях, но са способни на всичко, за да спечелят Лигата.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Три не им бягат. Сравнително лесен жребии.
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...
- FCBarcelona7
- Контакти:
Еее, избягаха ни Арсенал. Милан не вярвам с тях да имаме големи затруднения и да се надяваме, че до тогава Тито ще се е върнал на скамейката !
[center][wrapimg=]http://puu.sh/2IoDc.png[/wrapimg][/center]
- whack
- Контакти:
lrlazarov_19 написа:Имам въпрос, който може би не е подходящ за тази тема, но... Когато изтеглиха Милан казаха, че единственият възможен отбор, който може да им се падне е Барселона. Юнайтед и ПСЖ още не бяха изтеглени към този момент. Та въпросът ми е защо Милан да не могат да играят срещу Юнайтед и ПСЖ?
Защото иначе Барселона трбваше да играе с Мадрид или Валенсия,а знаем че това не е посволено на този етап

FC Internazionale Milano!