Андрес Иниеста спечели приза за най-добър играч на Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Андрес Иниеста спечели приза за най-добър играч на Европа

Мнениеот obi4am_pirin » 30 авг 2012 20:10

Испанският национал и футболист на Барселона Андрес Иниеста спечели приза за най-добър играч на Европа. След него останаха съотборникът му Лионел Меси и играчът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо.
[wrapimg=]http://www.gong.bg/uploads/news_images/201208/photo_verybig_294301.jpg[/wrapimg]
Призът се дава за изявите на Иниеста с екипите на Барселона и Испания през изминалата година.

Андрес Иниеста бе в основата на успеха на Испания на Европейското първенство. Той бе избран за най-добър играч на турнира. Освен това футболистът спечели четири трофея с екипа на Барселона.

Плеймейкърът на Барселона Иниеста получи най-много точки в допитването сред 53 журналисти, по един от всяка страна-член на европейската футболна централа.

Президентът на УЕФА Мишел Платини лично награди победителя на церемония в "Грималди Форум" в Монте Карло.

Отличието за футболист №1 на УЕФА бе въведено по инициатива на президента на централата Мишел Платини, който изрази критиките си към критерия, по който се избират кавалерите на Златната топка.

През миналата година призът бе връчен за първи път, а негов притежател стана Лионел Меси.

Източник Гонг

Току що избраха Андрес Иниеста за футболист номер 1 за изтеклата година! Много се радвам че дадоха наградата на Андрес! Супер! Роналдо пак остана с пръст в уста и си му пролича недоволството! Хехе! Браво Андрес!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Иниеста е номер 1

Мнениеот Levskar_90 » 30 авг 2012 20:16

Много ме изкефи гелосания как изстрада :D Кеф 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 30 авг 2012 20:24

А Иниеста се чуди какво да каже мн заби като я вдигна :Д

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 30 авг 2012 20:25

Any написа:А Иниеста се чуди какво да каже мн заби като я вдигна :Д

Нека се радва заслужава, заслужаваше и една златна топка :) 8-)

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 30 авг 2012 20:27

Levskar_90 написа:
Any написа:А Иниеста се чуди какво да каже мн заби като я вдигна :Д

Нека се радва заслужава, заслужаваше и една златна топка :) 8-)

топката си мисля че ще е за Меси но може и Иниеста

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 30 авг 2012 20:28

Не казвам сега, ами преди 1-2 години, но може и да го компенсират за сметка на Меси :) Важното е онова недоносче да не печели нищо :lol:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 30 авг 2012 20:37

За Иниеста ще кажа, че съм много пристрастен, тъй като неведнъж негови изяви или голове са изхвърляли моите отбори от различни турнири при това на финалната права и просто не го харесвам този човек. Признавам обаче, че или миналата, или по-миналата година не съм сигурен коя точно беше той заслужаваше най-много да вземе златната топка, а не Меси. Но да се твърди, че през изминалият сезон той е най-добрият играч не мисля че е обективно и сериозно. Какво има той много голове ли, финал на ШЛ ли, шампион на страната си ли е станал? Той просто е важна част от една добре смазана машина, която като цяло се представи под очакванията и толкова. Е да, стана европейски шампион с Испания, но и в националния той е просто един от многото, не разбрах с какво точно изпъква пред Шави, Торес и Алонсо примерно. И за златната топка тази година не мисля, че трябва да бъде в тройката. Но за тази награда специално битката трябваше да е между Роналдо, Меси и Марио Гомес.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 30 авг 2012 20:47

Levskar_90 написа:Много ме изкефи гелосания как изстрада :D Кеф 8-)

Само фекалите на "гелосания" са по ценни от нещо като теб. Иначе по темата, подигравка с футбола. Не казвам, че Иниеста не заслужава наградата, но говориме за най-добър играч, в момента двамата най-добри са Меси и Кристиано. Малко подаръче за Иниеста :)
Изображение

Потребителски аватар
Chicharito
Контакти:

Мнениеот Chicharito » 30 авг 2012 20:53

doktora25 написа:За Иниеста ще кажа, че съм много пристрастен, тъй като неведнъж негови изяви или голове са изхвърляли моите отбори от различни турнири при това на финалната права и просто не го харесвам този човек. Признавам обаче, че или миналата, или по-миналата година не съм сигурен коя точно беше той заслужаваше най-много да вземе златната топка, а не Меси. Но да се твърди, че през изминалият сезон той е най-добрият играч не мисля че е обективно и сериозно. Какво има той много голове ли, финал на ШЛ ли, шампион на страната си ли е станал? Той просто е важна част от една добре смазана машина, която като цяло се представи под очакванията и толкова. Е да, стана европейски шампион с Испания, но и в националния той е просто един от многото, не разбрах с какво точно изпъква пред Шави, Торес и Алонсо примерно. И за златната топка тази година не мисля, че трябва да бъде в тройката. Но за тази награда специално битката трябваше да е между Роналдо, Меси и Марио Гомес.

Откога го говоря това и аз. Меси определено не заслужаваше трите си златни топки едната година задължително трябваше да е за Снайдер. Тая година очаквам златната топка да е за Иниеста колкото да не я дадат на Роналдо. Щото Меси не спечели нищо и няма да имат повод да му я дадат ако е заради головете то тогава за пореден път ще е необективно понеже предния път Роналдо беше с повече но Меси я взе заради титлите. Просто всяка година е различно и все едно избират най-известния и любим на медиите футболист, а не най-заслужилия! Не ме разбирайте погрешно Иниеста е великолепен играч много харесвам качествата му но.. просто е несериозно това което виждаме в последните години около тези награждавания.
Последна промяна от Chicharito на 30 авг 2012 20:55, променено общо 1 път.

Any
Контакти:

Мнениеот Any » 30 авг 2012 20:54

Chicharito написа:Откога го говоря това и аз. Меси определено не заслужаваше трите си златни топки едната година задължително трябваше да е за Снайдер. Тая година очаквам дадат златната на Иниеста колкото да не я дадат на Роналдо. Щото Меси не спечели нищо и няма да имат повод да му я дадат ако е заради головете то тогава за пореден път ще е необективно понеже предния път Роналдо беше с повече но Меси я взе заради титлите. Просто всяка година е различно и все едно избират най-известния и любим на медиите футболист, а не най-заслужилия!

Човек нали я избират журналисти :Д мен ми е интересно кой българин гласува :Д

П.С:Меси би сумати рекорди тази година и я заслужава колкото другите :)

Върни се в “Барселона”