Барса спазари Вийя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Linkydj
Контакти:

Re: Барса спазари Вийя

Мнениеот Linkydj » 18 май 2010 23:51

Лошо... :evil:
Любимият ми играч от любимият ми отбор отива в мразеният такъв. :twisted:
Валенсия остава без класен нападател и не виждам преспективи за закупуването на добър такъв , дано извадят млад талант, някой знае ли дали Боян Къркич (единственото момче, което харесвам от целия състав на Барселона) дали е част от сделката (кажете да.).Писна ми от хегемонията на Барселона, добре че Моуриньо май ще ходи в Реал , че поне да ги спрът.Валенсия вече ги отписвам за жалост .. :|

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 май 2010 23:57

До последно се говореше, че Боян ще бъде част от сделката и че ще играе 1 година под наем на "Местая". Това обаче беше с цел да се намали малко трансферната сума на Вия! Това, което сега се чува по медиите е, че Валенсия са поискали чисти 45 милиона евро за играча си и съответно Барса няма да им даде Боян!

Всичко това обаче е в сферата на догадките, защото се изписаха купиша неща относно трансфера и вече не е ясно какви са параметрите на сделката. Най-добре ще е да изчакаме до петък, когато Вия минава медицински прегледи и се финализира сделката, тогава вече ще има официална информация от страна на клубовете. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: От Валенсия потвърдиха: Давид Вия до часове футболист на Бар

Мнениеот L_Messi » 19 май 2010 00:16

megan fox написа:
ZinedineZidane написа:Всичкото хубаво, но не разбрах защо определяш Вия като ляво крило?! Иначе трансферът си е екстра, вземате играч от топ 10 в световен план!

Защото на този пост ни трябва класен нападател! Ибра ще остане тарана на отбора и Вия ще трябва да играе като ляво крило. Ест Пеп може да им сменя позиции от време на време, но като цяло Вия ще го последва съдбата на Анри - ще бъде закотвен от ляво на атаката ни през повечето време от сезона. :)

Според мен, Педро ще си играе отляво, а Вия ще играе на мястото на Ибрахимович или обратното, може би ще има повечко ротации в нападение. Но като цяло, това е много добра новина. Играч като Вия ще бъде много полезен за Барса.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 19 май 2010 01:34

next on the list Cesc Fabregas 8-) the perfect team :
Valdes , Dani Alves , Pique , Pujol ,Abidal , Xavi , Fabregas , Iniesta , Pedro , Messi , Villa 8-) Dream Team !!! :roll:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 19 май 2010 01:51

Честит да им е сега трябва да махнат резания
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 май 2010 01:54

Middlesbrough написа:Valdes , Dani Alves , Pique , Pujol ,Abidal , Xavi , Fabregas , Iniesta , Pedro , Messi , Villa 8-) Dream Team !!! :roll:

Добре си го замислил..., но кажи ми къде и кой е опорният ни халф?! Ок срещу противници от долната половина на класирането може и без дефанзивен халф, но в ШЛ и срещу преките конкуренти не става! Нека не повтаряме грешките на противниците ни! Реал я сърбаха тази попара навремето - продадоха Макелеле на Челси и опитваха да играят без опорен халф или слагаха някой от атакуващите си полузащитници на този пост и както отлично знаем защитата им страдаше доста от това!
Ако жертваме Шави като дефанзивен халф (той е играл на този пост) ще загубим много от неговата креативност в атака, Иниеста се справя доста зле на тази позиция..., а Фабрегас доколкото знам не му се отдава играта на този пост!
Да не говорим, че е тъпо да играем с трима изявени плеймейкъри! Та те повече ще си пречат, отколкото да си помагат! На терена не трябва да има повече от 2 плеймейкъра, а третият халф задължително трябва да е с дефанзивни качества (като Туре и Бускетс), за да помага на защитата! Още повече знаем, че Пике и Пуйол се включват при статичните ситуации, така че трябва някой да им покрива зоната, докато се върнат в защита! Това обикновенно го прави пак дефанзивният халф!

Всички сме чували приказката, че най-добрата защита е нападението, но въпреки това, не може да се пренебрегне този пост! Всеки, който го е правил... после е съжалявал горчиво!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Pifsan
Контакти:

Мнениеот Pifsan » 19 май 2010 12:05

:) Барса,ще бъде с най-стрхотното нападение Меси и Вийя,това е просто невероятно!
pifa

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 19 май 2010 12:10

Така е, Шави, Иниеста и Фабрегас не са опорни халфове. Да не говорим че Шави и Фабрегас са еднотипни, типични централни полузащитници и двамата на терена ще е много! А още повече че без опорен халф в съвремнният футбол е трудно да се играе.

От една страна се радвам ако Давид Вийя дойде, защото наиситна е изключително качествен нападател, опредлено по-добре ще си пасне на стила на Барса от Ибра. Но това ще покаже колко огромна грешка бе закопуването на Златан. Ако трябва да избирам лично, Виия ще е моят избор, но тогава 60 мильона евро ще седят на скамейката, което си е просто лудост.

Давид Виия е иделаният нападател за Барса. Той е от типа на повратливите и едновремннно мощни нападатели. Технични и бързи. Стила налаган от Барса доказва че именно такива нападатели, като Боян, Етоо, Меси, Педро успяват. Стил без центрирания, с масиран натиск и насищане на наказателното поле. Затова и Ибрахимович неуспя да блесне в този отбор
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 май 2010 13:49

За мен лично Фабрегас в момента не е толкова нужен на каталунците. Няма как да играят с толкова плеймейкъри, факт е, че Сеск е резерва на Шави и Иниеста в националния на Испания, най-вероятно ще седи повечето време на скамейката и на Ноу Камп. Единствено заради което този трансфер може да се осъществи е ако каталунците търсят заместник на Шави. Все пак той е на 30 години, което във футбола е една доста зряла възраст(въпреки,че за мен няма млади и стари, има добри и слаби.А Шави не е добър, той е гений ;) ) Сигурен съм,че Фабрегас ще играе един ден в Барселона, но смятам,че няма да е този сезон, може би след година-две 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 19 май 2010 13:56

bultras4e написа:
Madridist написа:
vladitol написа:Не се ли пише Вия защо го пишат Вийя ? :?:

И аз така знам, ама го написах Вийя,защото видях,че заглавието е така. Да не говорим,че съм го виждал и Виля :shock:

Доколкото знам трябва да е Вия.На испански VIlla.

Съветвам ви да го наричате Вия или Вийя ( такова е астурийското произношение на това име а сеньор Villa е астуриец както и F1 звездата Ф.Алонсо )
Ако играеше за Билбао щеше да е Виля
Ако се излъжеше да акостира на острова на ръгбистите би бил ВилА

[center]ето и официалното съобщение на сайта на VCF[/center]
19/05/2010 |
[center]Comunicado oficial[/center]
Traspaso de David Villa al F.C. Barcelona
El Valencia Club de Fútbol y el F.C. Barcelona han llegado a un acuerdo para el traspaso del futbolista David Villa por 40 millones de euros.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Върни се в “Барселона”