Liga BBVA: Барселона - Реал Мадрид :: 22.03.2015 :: 2-1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Re: Liga BBVA: Барселона - Реал Мадрид :: 22.03.2015 :: 22:00ч.

Мнениеот ICAKOV_FCB » 23 мар 2015 00:06

gikahadji написа:Всички дето плюете по Алвеш кажете ми той може ли сам да играе срещу Марсело и Роналдо? Първото полувреме никой не му помагаше и Марсело беше неудържим, тотално го разпиля правеше каквото си иска! Второто полувреме Ракитич явно беше инструктиран да му помага и нещата коренно се промениха.

1-вото Пике постоянно му помагаше... И да прекрасни днес Браво, Пике и Матийо!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Inmessionante
Контакти:

Мнениеот Inmessionante » 23 мар 2015 00:07

Честита победа. Суарез - голям. Меси - дървен :mrgreen: Обаче резултата ме радва. И беше на нерви целия мач. Интрига имаше.Можеше и повече да бием, ама нищо, това стига.
#‎THEREWILLBEHATERS‬ ....... винаги
`

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 23 мар 2015 00:08

ICAKOV_FCB написа:Да Неймар сбърка една, две ситуации, но поне сам си ги създаде, и го подкрепям напълно! Нямаше ли червен картон за Карвахал като го дръпна? :?

Само Карвахал ли? Ми Роналдо? Пепе? Поне десет фаула за картон, а той въобще не свири! Иначе даде на Месчерано и Жорди Алба само той си знае защо.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 23 мар 2015 00:09

ICAKOV_FCB написа:
gikahadji написа:Всички дето плюете по Алвеш кажете ми той може ли сам да играе срещу Марсело и Роналдо? Първото полувреме никой не му помагаше и Марсело беше неудържим, тотално го разпиля правеше каквото си иска! Второто полувреме Ракитич явно беше инструктиран да му помага и нещата коренно се промениха.

Не може ЦЗ да помага на бека. Тази задача е за дясното крило, ама понеже е Меси и Алвеш редовно бива надиграван, защото играе срещу двама.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 23 мар 2015 00:10

Джика, така е, но се видя, че не се напъва, не беше на мястото си и Пике посоянно го покриваше. Но няма значение, към момента нямаме по-добра алтернатива на него и няистина ми се струва, че попрекаляваме с критиките. Поздравления за темите - железен си!!!

За мен Масчерано не направи мач на неговото ниво.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 23 мар 2015 00:12

gikahadji написа:
ICAKOV_FCB написа:

Не може ЦЗ да помага на бека. Тази задача е за дясното крило, ама понеже е Меси и Алвеш редовно бива надиграван, защото играе срещу двама.

Е да той Меси ако се върне в защита цяла нощ няма да може да спи :mrgreen:
Да подчертая нещо което ни касае и което коментатора каза: ако Барса и Реал свършат със равен брой точки, Реал е шампион заради директните двубой! Не трябва да позволяват точките дори да са равни!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 23 мар 2015 00:15

Именно затова накрая трябваше да вкарат, а не да се чудят как да я сбъркат.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 23 мар 2015 00:23

Много тежи мачове предстоят в селдващите 5 кръа...гостуваме на Селта, Севиля и Еспаньол и приемаме Валенсия + леко домакинство на Алмерия :)

ако вземем 13 точки от тях, ще е супер постижение...Валенсия ще си ги пребием на Кампа, ама гостуването на Санчез Писхуан ще е ужасно тежко....най-лошото е, че мачвоете с ПСЖ са между мачовете с Валенсия и Севиля, но ще се справим :oops:

Аз най-много искам ШЛ :twisted: :twisted:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 23 мар 2015 00:30

Интересното е че головете ни бяха типично "реалски" - след статично положение и удар с глава на ЦЗ и след 40 метров пас зад защитата, а на Реал точно обратното - разцъкване през центъра на защитата. :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 23 мар 2015 00:39

Накрая можеше да ги съсипем! Уж имаме най-доброто трио на върха на атаката, а втори мач пропускаме цял куп голови положения.

Върни се в “Барселона”